Bende de 2 haftada 1 olacak galiba.Günaydın annişler..
Kontrollerimiz on günde bir yapılacakmış artık,, sizler ne durumdasınız ?
Doğum iznini erteleyecekmisin eminmisin mşlh çalişacak durumdasın demekki.ben 32yi zor bekledım anında bırakıyorum işe gıdecek durumum kalmadi çok fenayım.Biz de 15 günde bir gidiyoruz artik
32. Haftada çalışabilir raporu alacağım
15 güne düştü bizim kontroller de. Geçen hafta çalışabilir raporu aldım. İki hafta daha gidip bozduracam raporuGünaydın annişler..
Kontrollerimiz on günde bir yapılacakmış artık,, sizler ne durumdasınız ?
Çok yoğun çalışmıyorum şükür... o yüzden alacağımDoğum iznini erteleyecekmisin eminmisin mşlh çalişacak durumdasın demekki.ben 32yi zor bekledım anında bırakıyorum işe gıdecek durumum kalmadi çok fenayım.
Simdi gordum, Allahtan duam saglikliysa seninle olsun bebis.canlarim merhaba beni cogunz hatrlar diye dusunuyorum.ilk tup bebek denemde 11 yumurta toplanmisti 1 isleme alinip 2.gunde 4 hucreli olarak transfer edilmisti ve tutmuştu.sonra kalp atislari durdu ve vebegimi kaybettim malesef.bu ay tekrardan ilaclara basladim carsamba gunu opu pldum 9 yumurta toplandi ve 2 isleme alindi.( sebepsiz infertilete diyorlardi buzamana kadar fakat 2.denemede ayni sey yasandigi icin yumurta kalitesizligi kanitlanmis oldu)yine ayni stresleri yassadim ya transfer iptal olursa.dün aradilar ikiside dollendi biri 4 hucreli digeri 2 hucreli ve alelacele 2.gun transferi yapildi yine.2hucreli transferde ilk kez duyuyorum:) hem 2.gun transeri hemde 2.kalite oldugu icin doktor sansi yukselsin diye 2.sinide transfer edelim demis.bir mucize gerceklesmisti ilki tutmiştu.belki bu da tutar diyorum sizlerden dua bekliyorum hamilelrin duasi daha makbul olurmus.
Canım benım Allahın izniyle pozitifi alacaksın ve gebeliğimiz yine çakışmış olacak.herzaman aklımda ve dualarımdasın.lütfen sonucu haber ver.öpüyorumcanlarim merhaba beni cogunz hatrlar diye dusunuyorum.ilk tup bebek denemde 11 yumurta toplanmisti 1 isleme alinip 2.gunde 4 hucreli olarak transfer edilmisti ve tutmuştu.sonra kalp atislari durdu ve vebegimi kaybettim malesef.bu ay tekrardan ilaclara basladim carsamba gunu opu pldum 9 yumurta toplandi ve 2 isleme alindi.( sebepsiz infertilete diyorlardi buzamana kadar fakat 2.denemede ayni sey yasandigi icin yumurta kalitesizligi kanitlanmis oldu)yine ayni stresleri yassadim ya transfer iptal olursa.dün aradilar ikiside dollendi biri 4 hucreli digeri 2 hucreli ve alelacele 2.gun transferi yapildi yine.2hucreli transferde ilk kez duyuyorum:) hem 2.gun transeri hemde 2.kalite oldugu icin doktor sansi yukselsin diye 2.sinide transfer edelim demis.bir mucize gerceklesmisti ilki tutmiştu.belki bu da tutar diyorum sizlerden dua bekliyorum hamilelrin duasi daha makbul olurmus.
Allah razi olsun canim.tamam canim yazacagim buraya olumlu veya olmsuz.test gunum 22 şubat ins iyi hberler veririmCanım benım Allahın izniyle pozitifi alacaksın ve gebeliğimiz yine çakışmış olacak.herzaman aklımda ve dualarımdasın.lütfen sonucu haber ver.öpüyorum
Kokulu taş ne bize de söölleeeeesayfamız cokkkk gerılerde kalmış
mobılya aldık haftasonu alfemodan.. cok guzel olacak oglusumun odası :)
kokulu taş da yapmaya başladım :)
Ben yapacak bişey bulamadımsayfamız cokkkk gerılerde kalmış
mobılya aldık haftasonu alfemodan.. cok guzel olacak oglusumun odası :)
kokulu taş da yapmaya başladım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?