2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Günaydın annişler..
Kontrollerimiz on günde bir yapılacakmış artık,, sizler ne durumdasınız ?

Şimdilik 2 haftada 1 çağiriyor.sıklaşırsa işime gelir

Biz de 15 günde bir gidiyoruz artik
32. Haftada çalışabilir raporu alacağım
Doğum iznini erteleyecekmisin eminmisin mşlh çalişacak durumdasın demekki.ben 32yi zor bekledım anında bırakıyorum işe gıdecek durumum kalmadi çok fenayım.

Günaydın annişler..
Kontrollerimiz on günde bir yapılacakmış artık,, sizler ne durumdasınız ?
15 güne düştü bizim kontroller de. Geçen hafta çalışabilir raporu aldım. İki hafta daha gidip bozduracam raporu

Ben uyurken sabah saat 6 da tekmelemeye basliyormus eşim hissediyor... sanırım kendine bir uyku düzeni oluşturmuş içerde... sabahlari erken kalacağım gibi gözüküyor

Selam kızlar nasıl gidiyor son haftalar. Ben bugün son eksikleri alıp çantamı hazirlicam 37. Haftadan sonra bebeği almayı düşünüyoruz artık iğne vuracak yerim kalmadı malesef

canlarim merhaba beni cogunz hatrlar diye dusunuyorum.ilk tup bebek denemde 11 yumurta toplanmisti 1 isleme alinip 2.gunde 4 hucreli olarak transfer edilmisti ve tutmuştu.sonra kalp atislari durdu ve vebegimi kaybettim malesef.bu ay tekrardan ilaclara basladim carsamba gunu opu pldum 9 yumurta toplandi ve 2 isleme alindi.( sebepsiz infertilete diyorlardi buzamana kadar fakat 2.denemede ayni sey yasandigi icin yumurta kalitesizligi kanitlanmis oldu)yine ayni stresleri yassadim ya transfer iptal olursa.dün aradilar ikiside dollendi biri 4 hucreli digeri 2 hucreli ve alelacele 2.gun transferi yapildi yine.2hucreli transferde ilk kez duyuyorum:) hem 2.gun transeri hemde 2.kalite oldugu icin doktor sansi yukselsin diye 2.sinide transfer edelim demis.bir mucize gerceklesmisti ilki tutmiştu.belki bu da tutar diyorum sizlerden dua bekliyorum hamilelrin duasi daha makbul olurmus.

Simdi gordum, Allahtan duam saglikliysa seninle olsun bebis.

Canım benım Allahın izniyle pozitifi alacaksın ve gebeliğimiz yine çakışmış olacak.herzaman aklımda ve dualarımdasın.lütfen sonucu haber ver.öpüyorum

sayfamız cokkkk gerılerde kalmış
mobılya aldık haftasonu alfemodan.. cok guzel olacak oglusumun odası :)
kokulu taş da yapmaya başladım :)

sayfamız cokkkk gerılerde kalmış
mobılya aldık haftasonu alfemodan.. cok guzel olacak oglusumun odası :)
kokulu taş da yapmaya başladım :)
Ben yapacak bişey bulamadım kokulu taş için çok fazla uğraşırsın dediler.. kararsız kaldım ne yapmalıyım bilmiyorum

hayırlı olsuna gelenlere dagıtmak ıcın hedıye :)
özel sipariş de verebiliyorsunuz vardır muhakkak yakınlarınızda yapanlar...
yapımı da cok kolay aslında :)

Eklentiler

• süs.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…