- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
- 78
Evet canım iyi ki gitmisim en azından öğrenip ona göre önlem aliuorz. Bolca ayran içiyorum. Bi de sisiyirum diye yuruyordm ara ara meğerse hareket ettikçe daha da artıp sıvı da hareket ediyirms içerde. Çok sağol canım Allah razi olsunCanim cok gecmis olsun vardir bundada bir hayir iyiki gitmissin dikkat et kendine allah acil sifalar versin
Sağol canım. Amin inşallah çok korkuyorum hala inşallah bişey olmzAynen cnm görürsem rahatlicam bu hafta inss sırayla hepimiz görelim cnm hepimizin işi rast gitsin inşallah
ay cnm benim çok geçmiş olsun inşallah hemencecik atlatirsin güzel haberler paylaşalım inşaallah hep
Canim büyük geçmiş olsun...Merhabalar arkadaşlar. Sayfaya pek gremiyirum bu ara. Dün grip için doktorumuz aradım ona ulaşamadım hemşire acilen git dedi. Neyse ben de eski kadın dogimcuma gittim. Gelmişken bi bakalım keseye dedi. İyi ki gitmişim kızlar meğer ohss olmsm. Çarşamba günü tüp bebek merkezinde karın sisligi ve idrarda sıkıntı şikayet i ile öss testi yapıldı. Temiz cikmsti çok şaşırdım. Doktor icerisi sıvı dolmuş dedi zaten ultrasonda da gördüm ben yumurtaların zarlar i içi sıvı dolmuş hmm tahlil verdim. Doktor yatış yapılması lazım dedi. Kızlar çok korktum ağladım panikledim. Doktorlar merkezin hemsiresini girustirdum tlfinda. Sonra hemşire bana hemen merkeze gitmemi söyledi öss riskli bi durum yatış yapılabilir dedi. Gittim telaşla tahliler yine normal çıktı. Orda bi nöbetçi pratisyen doktor muayene etti çok kötü değilsin hastanede yatarsan sıkılır sn eve git hareket etme fazla dedi bol ayran ve sıvı tüket nefes darlığı ve idrar sikayetin olursa ara hemen yaTiririm seni dedi. Bi grip için gideyim dedim iyi ki gitmişim zaten Karnım öyle şişiyor ki 3 4 aylık gibiyim. Yani kızlar şişkinlik idrar i az yapma bulantı varsa ihmal etmeyin sakin. Kanda çıkmıyor. Muhakkak ultrasonda bakılması gerek. Dün çok korku üzüntü yaşadım. Ohss çok riskli ciğere şu bile toplaniyirms. Yoğun bakımda yatnlar varmı.. Aman dikkat edin. Çok şişlik varsa
Canim cok buyuk geçmiş olsun.kendine iyi bak bol bol dinle Allahın izni ile bişey olmaz cnm üzülme bebişlerin etkilenmesin. İnşallah biran önce atlatirsin canım. Rabim acil şifa versin.Merhabalar arkadaşlar. Sayfaya pek gremiyirum bu ara. Dün grip için doktorumuz aradım ona ulaşamadım hemşire acilen git dedi. Neyse ben de eski kadın dogimcuma gittim. Gelmişken bi bakalım keseye dedi. İyi ki gitmişim kızlar meğer ohss olmsm. Çarşamba günü tüp bebek merkezinde karın sisligi ve idrarda sıkıntı şikayet i ile öss testi yapıldı. Temiz cikmsti çok şaşırdım. Doktor icerisi sıvı dolmuş dedi zaten ultrasonda da gördüm ben yumurtaların zarlar i içi sıvı dolmuş hmm tahlil verdim. Doktor yatış yapılması lazım dedi. Kızlar çok korktum ağladım panikledim. Doktorlar merkezin hemsiresini girustirdum tlfinda. Sonra hemşire bana hemen merkeze gitmemi söyledi öss riskli bi durum yatış yapılabilir dedi. Gittim telaşla tahliler yine normal çıktı. Orda bi nöbetçi pratisyen doktor muayene etti çok kötü değilsin hastanede yatarsan sıkılır sn eve git hareket etme fazla dedi bol ayran ve sıvı tüket nefes darlığı ve idrar sikayetin olursa ara hemen yaTiririm seni dedi. Bi grip için gideyim dedim iyi ki gitmişim zaten Karnım öyle şişiyor ki 3 4 aylık gibiyim. Yani kızlar şişkinlik idrar i az yapma bulantı varsa ihmal etmeyin sakin. Kanda çıkmıyor. Muhakkak ultrasonda bakılması gerek. Dün çok korku üzüntü yaşadım. Ohss çok riskli ciğere şu bile toplaniyirms. Yoğun bakımda yatnlar varmı.. Aman dikkat edin. Çok şişlik varsa
5. Gün embriyosuydu 5+3 de tam olarak gördük daha önce kese vardı ama çok küçüktü tek demişti dün işte tam net ikisinide gördük haftaya inşallah kalp atışlarını duyarız sende bi kaç güne görebilirsin heralde.Ay maşallah canimm ikizler mi geliyor çok sevindim. İnşallah sağlıkla gelsinler. Canım sen de 3. Gün embiryosu idi sanırım. Peki transferin kaçıncı günü gördün keseyi
Oh gözün aydın arkadaşım darısı bizlere.merak ettim değerlerin kaçtı yazarmisin.5. Gün embriyosuydu 5+3 de tam olarak gördük daha önce kese vardı ama çok küçüktü tek demişti dün işte tam net ikisinide gördük haftaya inşallah kalp atışlarını duyarız sende bi kaç güne görebilirsin heralde.
Çok sağol canım. Ultrasinda zaten o sıvı gözüküyor. Benim yumurta toplanan yerler şu dolu idi gördüm sisms hepsiCanim büyük geçmiş olsun...
Vallahi bende tereddüt ettim şu anda.. yarın Dr kontrolüm var transferden sonra ilk defa USG ile bakılacak..
İnşallah canım. Bakalım hayırlısı. Dün gozukmedi daha çok küçük dedi ama bilmiyorum. Zaten öhss oldum korkuyorum dua et canım ya çok endişeliym5. Gün embriyosuydu 5+3 de tam olarak gördük daha önce kese vardı ama çok küçüktü tek demişti dün işte tam net ikisinide gördük haftaya inşallah kalp atışlarını duyarız sende bi kaç güne görebilirsin heralde.
Hareket yasak canım zaten sadece VC ye kalkıyor um. annemler geldi memleketten herseyi onlar yapıyor zaten. Ya moralim bozuk öhss olanları okudum Allah korusun gebelikleri sonlanms çok korkuyorumCanim cok buyuk geçmiş olsun.kendine iyi bak bol bol dinle Allahın izni ile bişey olmaz cnm üzülme bebişlerin etkilenmesin. İnşallah biran önce atlatirsin canım. Rabim acil şifa versin.
Çok sağol canım. Transferde önce iki kere kana bakıldı ohss için. Normal olunca transfer oldu. Seninki hemen geçti mi peki. Hcg ohss yi arttiriyirms . Benim Karnım şiş bi de idari az az yapıyorum. Senin ne gibi sikayetin vardı. Haşlama et yiyorum suyuyla beraber. Bide bol sıvı ve ayran dedi doktor.Geçmiş olsun arkadaşim bende haziranda ohss olunca transferim iptal olmuştu.temmuzda dondurulmuşla yapıldi.et ye bol bol.protein çok tuketmelisin..
Ben felaket ishal oldum karnım çok şişti ağrım vardı ultrasonda anlaşilinca hemen transfer iptal oldu.yokaa nefes alamazsın çok zor duruma düşersın dediler.neyse 1ay daha dayandım dondurulmuş 3 gun embriyosu trnsfr edıldı hamdolsun tutundu.bol et ve sıvı tüketmiştim kolay atlatmiştım.Çok sağol canım. Transferde önce iki kere kana bakıldı ohss için. Normal olunca transfer oldu. Seninki hemen geçti mi peki. Hcg ohss yi arttiriyirms . Benim Karnım şiş bi de idari az az yapıyorum. Senin ne gibi sikayetin vardı. Haşlama et yiyorum suyuyla beraber. Bide bol sıvı ve ayran dedi doktor.
canim çok geçmiş olsun. ohss her tedavimde bende yaşıyorum malesef. ilk tup bebek denememde çok şiddetli geçirdim ve bir hafta hastanede yattım transfer bir ay sonra olmuştu. bu tedavi dede oldum ama bu sefer bilincliydim her seferinde hatırlattım doktora. çok düşük dozla ilaca baslamama rağmen çok yumurtam oldu yine. ve ben çok istedim taze embiyo transferini çok ısrar ettim doktorum kesinlikle yapamam dedi ve dondurdu. 1 ay sonra transfer etti. senin ki biraz doktorun ihmali gibi geldi. bunu düşünmesi lazımdı. neyse ins bir an önce atlatirsin canim. seninde dediğin gibi bol protein tuket. ayran, sade soda iyi geliyo. geçmiş olsun canim.Çok sağol canım. Transferde önce iki kere kana bakıldı ohss için. Normal olunca transfer oldu. Seninki hemen geçti mi peki. Hcg ohss yi arttiriyirms . Benim Karnım şiş bi de idari az az yapıyorum. Senin ne gibi sikayetin vardı. Haşlama et yiyorum suyuyla beraber. Bide bol sıvı ve ayran dedi doktor.
Sağolasın canım teşekkürler, 10. Gün 152 - 12. Gün 388 oldu artış oldu doktor 2 hafta sonra gel demişti başka bi yerde 15. Gün yaptık 5900 falan çıktı yüksek dedi ama kesede tekti, 5 gün sonra net ikisi göründüOh gözün aydın arkadaşım darısı bizlere.merak ettim değerlerin kaçtı yazarmisin.
Allah yardımcın olsun canım inşallah biran önce atlatırsın sağlığına kavuşursun dua edicem canımİnşallah canım. Bakalım hayırlısı. Dün gozukmedi daha çok küçük dedi ama bilmiyorum. Zaten öhss oldum korkuyorum dua et canım ya çok endişeliym
ayy tebrik ederim canim allah kucağına almayı nasip etsin. transferin ayın kacindaydi canim?Sağolasın canım teşekkürler, 10. Gün 152 - 12. Gün 388 oldu artış oldu doktor 2 hafta sonra gel demişti başka bi yerde 15. Gün yaptık 5900 falan çıktı yüksek dedi ama kesede tekti, 5 gün sonra net ikisi göründü
1 Ağustos da oldu canım teşekkür ederim darısı isteyenlerin bekleyenlerin başına inşallahayy tebrik ederim canim allah kucağına almayı nasip etsin. transferin ayın kacindaydi canim?
Çok sağol canım. Aslında opudan önce sonra iki kez bakıldı ohss testine ama normal değer çıktı. Benim ilk tedavi dondurulms idi o yüzden ben de çok istedim taze embriyo. Ama doktora ısrar etmedim. Transfer den sonra da şikayetim yoktu şişkinlik dışında. Gebelikten 3 4 gün sonra idrarda şikayetim başladı. Bu gün daha iyiyim sanki . Bu sabah karnimn indiğini farkettim kilomda artış olmams. Sadece tüm tedavi boyunca bir kilo almsm. Idrarim da düzeldi gibi inşallah sıkıntı yaratmaz cnm. Senin ne gibi şikayetler vardiki hastanede yattincanim çok geçmiş olsun. ohss her tedavimde bende yaşıyorum malesef. ilk tup bebek denememde çok şiddetli geçirdim ve bir hafta hastanede yattım transfer bir ay sonra olmuştu. bu tedavi dede oldum ama bu sefer bilincliydim her seferinde hatırlattım doktora. çok düşük dozla ilaca baslamama rağmen çok yumurtam oldu yine. ve ben çok istedim taze embiyo transferini çok ısrar ettim doktorum kesinlikle yapamam dedi ve dondurdu. 1 ay sonra transfer etti. senin ki biraz doktorun ihmali gibi geldi. bunu düşünmesi lazımdı. neyse ins bir an önce atlatirsin canim. seninde dediğin gibi bol protein tuket. ayran, sade soda iyi geliyo. geçmiş olsun canim.
Bende ishal yok canım aksine bağırsak tembelliği yaşıyorum. Tek şikayetim şişlik ve sonradan oluşan ıdrari az yapıyordum.dundrn beri duzeldi daha iyiyim sukur.Nefeste de sıkıntı yok . İnşallah atlatitimBen felaket ishal oldum karnım çok şişti ağrım vardı ultrasonda anlaşilinca hemen transfer iptal oldu.yokaa nefes alamazsın çok zor duruma düşersın dediler.neyse 1ay daha dayandım dondurulmuş 3 gun embriyosu trnsfr edıldı hamdolsun tutundu.bol et ve sıvı tüketmiştim kolay atlatmiştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?