- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
- 83
Ben de ne progesteron fitil ne de igne kullaniyorum. Yalnizca Crinone jel. Simdiye dek hamd olsun yasamadik bundan sonra da yasamayiz insallah. Ama sadece kanama da sorun degil ki.. En onemlisi kalp atisi.. Peki ne kadar siklikla doktora gidiyorsunuz ?
Her gun kan sulandirici igne vuruyorum ve coraspin iciyorum. Allah korusun kanama olsa cok zor olur isim. Dua edelim bir daha kimse yasamasin kanama insallah..Aynen canım, bulantı yanma olunca sabrediyorum geçecek hepsi diye düşünüyorum ama o kanama anlarındaki çaresizlik çok zor. Allah kimseye vermesin, hepimizin bebeğini korusun.
Ben de azaltayım en azından gün aşırı yapayım :/
Ben progestan fitil kullanıyordum 2. Kanamada iğneye geçirdiler ama iğnede de bi ufak kanamam oldu :/
Sağlıkla doğar inşallah bebişlerimiz.
Canım cleaxne tüm tüp bebeklerde rutinde uygulanıyor galiba dr um bana doğuma 1 hafta kalıncaya kadar vurucaz dedi size bu konuda birşey söyledimi?Her gun kan sulandirici igne vuruyorum ve coraspin iciyorum. Allah korusun kanama olsa cok zor olur isim. Dua edelim bir daha kimse yasamasin kanama insallah..
Benim 3 Ekim son. Bende kan pihtilasmasi yok galiba yani hic testi yapilmadi ama onlem amacli verdi doktorum.Canım cleaxne tüm tüp bebeklerde rutinde uygulanıyor galiba dr um bana doğuma 1 hafta kalıncaya kadar vurucaz dedi size bu konuda birşey söyledimi?
Yeme duzenini degistirmen gerekiyor. Az ve sik yiyeceksin, gune kizarmis ekmekle basla bir dilim. Domatesli seyler yeme. Portakal ve turevleri tuketme. Asiri sivi gida tuketme. Ara ara agzina hep bi sey at. Pirinc lapasi yaptim ben acayip iyi geldi. Elma dilimleyip yiyorum. Ayrica taze zencefilden kucucuk bi dilim mide bulantisini aliyor.Kızlar nolur yardım edin bana bugün ne yediysem öyle geri çıkardım midem hiç bişeyi sindirmiyor olduğu gibi çıkarıyorum çok afedersinizdaha fazla dayanamayıp hastaneye gidip serum taktiracam o kadar kötü oluyorum surekli bulantı ve kusma midem o kdr hazmetmiyor ki kusarken boguluyorumm
Yeme duzenini degistirmen gerekiyor. Az ve sik yiyeceksin, gune kizarmis ekmekle basla bir dilim. Domatesli seyler yeme. Portakal ve turevleri tuketme. Asiri sivi gida tuketme. Ara ara agzina hep bi sey at. Pirinc lapasi yaptim ben acayip iyi geldi. Elma dilimleyip yiyorum. Ayrica taze zencefilden kucucuk bi dilim mide bulantisini aliyor.
Bende bulanti eger yeme duzenimi ayarlayamazsam ya da domates, portakal yersem basliyor. Eksime, gegirme ile bogazima gelen yediklerim bulantiya ve kusma hissine sebep oluyor. Yediklerim de sanki midemde erimiyor bogazima geliyor ya da siskinlik hissiyle rahatsizlik veriyor. Ama yeme duzeni cok rahatlatti beni. Denemeni oneririm. Kendini tutabildigin kadar tut ve kusmamaya calis. Ben cok direniyorum.Mide bulantısı neyse ona razıyım da hazimsizlik çok. Kötü hastaneye gidip serum taktirmayi düşünüyorum
Günaydın arkadasım ...hadı bakalım guzel haberlerını beklıyorum...Benı de bılgılendırırsen sevınırım ..Günaydın hanımlar ogleden sonra ikili tarama testine gidiyorum
Günaydın canım hayırlı sonuçlarla dön inşGünaydın hanımlar ogleden sonra ikili tarama testine gidiyorum
11 hafta ile 14. Hafta arasında gidiyorsun..Daha doktorum bile yok tam, ikili teste ne zaman gitmem lazim bilmiyorum. Herhalde 12. Hafta gidecegim ben de.
Yine kanamalı bir güne başladım
İşyerinden çıkıcam öğleden sonra gidicem dr uma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?