- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
Bencede sanslisin cnm benim beş hafta sonlarına doğru başladı ve şiddetli gözümü acamayacak derece desem yeridir bu aralar devam ama eskiye göre sanki biraz iyi bir kere çıkarıyorum günde ve bulantı aksama doğru azalıyor çok şükür bugunumuze cnmSanslisin o kadarla kalirsa. Benim eksime, bulanti hepsi bir arada ve 11. Haftaya girmek uzereyim 7.5 haftadan beri devam.
Aynen arkadasım bende de gebelıkten önce bişey yoktu şimdi kusma yapıyor.. Gun ıcı gece farketmez bende yemekten sonra alıyorum..şansa ya kusuyorum yada sorunsuz gecıyor ..Dun doktora soyledım sasırdı başka bi ilaç verdı.. Hem demıs hemde folık asıt .. Pzrt Alcam dun yetısemedım.. Buara da doktor crınone jel estrofem ve Progestan ıgneyı bıraktırdı.. Suan sadece Progestan hap kullanıyorum oda vajınadan .. İnşallah pzrt sende kurtulacaksın ..Evet canım previt devam progeston ve crinon jel devam ben de hala...
Previt yatmadan önce içersem bana çok dokunuyor Öğürme hissi geliyor devamli..
Ben de gün içerisinde tok karınla almaya özen gösteriyorum o zaman daha iyi geçiyor..Gebelik Öncesi de kullandım bir sıkıntı yoktu gebelikte meydana çıktı
Aynen bulantı konusunda çok şanslıyım çok şükürSanslisin o kadarla kalirsa. Benim eksime, bulanti hepsi bir arada ve 11. Haftaya girmek uzereyim 7.5 haftadan beri devam.
Hiç korkma canim. Ben de aynı şeyi yasadim. 6.haftada birden adet gibi kan gelmişti. Bir hafta hastanede yattım. 6 hafta o kanama devam etti. 12.haftada olmama rağmen hala yatiyorum. Sık banyo yapma demişti bana doktor. İlaç olarak ne kullaniyorsunMrb lar. Bulantı kusma bunları dert etmeyin hanımlar. Şu an yattigim yerden yazıyorum.böyle 10 gün yaticam belkide.herşey yolunda giderken iki gün önce bi anda kan boşandı benden.ki öyle böyle değil yerde birikinti oldu resmen.ambulans la acile götürmüşler.şimdilik bebeğim iyi.ama korkuyorum işte. Dua edin allah rızası için.böyle beklemek çok çok zor.nerden geldi neden oldu bilinmiyor. Moralinizi bozmak için yazmadım sadece belki bu durumda olupta iyi olan varsa bana moral olsun istiyorum.
Allahın şifa versin arkadaşım sen ve bebeğin sağlıklı şekilde evinize donersiniz inş hep korku var hepimizde Rabbim sakınsın hepimizin bebisiniCrinon jel corasprin folik asit.şimdi iyisin yani sende bebekte. Maşallah ne mutlu size arkadaşım.
Geçmiş olsun inşallah bi daha olmaz, sağlıkla doğar bebeğin. Benim de kanamam olmuştu ve corasprin İ kesti doktorum. Gerçi kestikten sonra bi kere daha kırmızı lekeler oldu :/Mrb lar. Bulantı kusma bunları dert etmeyin hanımlar. Şu an yattigim yerden yazıyorum.böyle 10 gün yaticam belkide.herşey yolunda giderken iki gün önce bi anda kan boşandı benden.ki öyle böyle değil yerde birikinti oldu resmen.ambulans la acile götürmüşler.şimdilik bebeğim iyi.ama korkuyorum işte. Dua edin allah rızası için.böyle beklemek çok çok zor.nerden geldi neden oldu bilinmiyor. Moralinizi bozmak için yazmadım sadece belki bu durumda olupta iyi olan varsa bana moral olsun istiyorum.
Banyo etkiler değil mi arkadaşım? Ben Hergün duş almaya alışkımın, almazsam saçlarım yağ içinde kalıyor, minik sivilceler oluyor saç derimde :/ olabildiğince ılık su ile alıyorum.Hiç korkma canim. Ben de aynı şeyi yasadim. 6.haftada birden adet gibi kan gelmişti. Bir hafta hastanede yattım. 6 hafta o kanama devam etti. 12.haftada olmama rağmen hala yatiyorum. Sık banyo yapma demişti bana doktor. İlaç olarak ne kullaniyorsun
Ben de her gün duş alan biriyim. Kanamam olunca hemşire duş alma kanamayı attırır dedi. İki uc günde bir yıkanmaya çalışıyorum o zamandan beri .dayanmak zor oluyor ama her şey bebisler için.Banyo etkiler değil mi arkadaşım? Ben Hergün duş almaya alışkımın, almazsam saçlarım yağ içinde kalıyor, minik sivilceler oluyor saç derimde :/ olabildiğince ılık su ile alıyorum.
Sağlıkla doğsun inşallah bebeğin.
Canım geçmiş olsun hiç üzülme ben de yaşadım bayramın 3. Günü bizde hemen acile gittik benimde baya böyle pıhtılı pıhtılı geldi hemde Allah korusun bişey oluyo zannettik şuan iyiyim şükür ama kahverngi lekelenmem hep oldu hemde 3 hafta boyunca hergün öyle kanamada 2 kez yaşadım keseden kaynaklı değil galiba dualarım seninle dikkat et canıöMrb lar. Bulantı kusma bunları dert etmeyin hanımlar. Şu an yattigim yerden yazıyorum.böyle 10 gün yaticam belkide.herşey yolunda giderken iki gün önce bi anda kan boşandı benden.ki öyle böyle değil yerde birikinti oldu resmen.ambulans la acile götürmüşler.şimdilik bebeğim iyi.ama korkuyorum işte. Dua edin allah rızası için.böyle beklemek çok çok zor.nerden geldi neden oldu bilinmiyor. Moralinizi bozmak için yazmadım sadece belki bu durumda olupta iyi olan varsa bana moral olsun istiyorum.
Aynen canım, bulantı yanma olunca sabrediyorum geçecek hepsi diye düşünüyorum ama o kanama anlarındaki çaresizlik çok zor. Allah kimseye vermesin, hepimizin bebeğini korusun.Gunaydin arkadaslar, kanama yasayan herkese Allah sabir versin ve bebeklerinizi size bagislasin insallah. Ben transferden beri 3 gunde 1 dus aliyorum cunku etkiliyormus. Ve asla sicak suya girmiyorum. Bulanti falan bos evet haklisiniz. Kanama cok korkutucu olmali. Acaba progesteron mu yetersiz geliyor ? Allah korusun kanama yasamaktan hepimizi..
Gunaydin arkadaslar, kanama yasayan herkese Allah sabir versin ve bebeklerinizi size bagislasin insallah. Ben transferden beri 3 gunde 1 dus aliyorum cunku etkiliyormus. Ve asla sicak suya girmiyorum. Bulanti falan bos evet haklisiniz. Kanama cok korkutucu olmali. Acaba progesteron mu yetersiz geliyor ? Allah korusun kanama yasamaktan hepimizi..[/QUOTE
Canım benim progesteron şöyle; hergün 3*1 progesteron vajinal capsül
Hergün progestan igne
Haftada bir proluton iğne yani progesteron az gelmesini geçtim çok fazla bile geliyo ama işte o kanama olcaksa naparsan yap oluyo rabbim korusun hepimizi Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın mesela 1 haftadır gitmiyoruz dr a hep aklımda nasıl acaba bebek sorusu?
Canım ben progestan capsülü günde 3 kez,progestan iğneyi hergün prolutonuda haftada 1 kullanıyorum eksikliğinden ziyade fazla bile ama o kanama olcaksa illaki oluyo naparsan yap.biz elimizden geleni yapıp tevekkülü Allaha bırakıcaz mesela 1 haftadıe gitmiyorum dr a hep aklımda bebek nasıl acaba bi sıkıntı varmı sorusu???? İnşallahh hareketlerini hissettiğimiz günlere gelelimde o zaman tekmelerini duydua içimiz rahatlar amiiiiiinnnnnnnnnnGunaydin arkadaslar, kanama yasayan herkese Allah sabir versin ve bebeklerinizi size bagislasin insallah. Ben transferden beri 3 gunde 1 dus aliyorum cunku etkiliyormus. Ve asla sicak suya girmiyorum. Bulanti falan bos evet haklisiniz. Kanama cok korkutucu olmali. Acaba progesteron mu yetersiz geliyor ? Allah korusun kanama yasamaktan hepimizi..
Canım kuzenim 13.haftada öğrenmiş12 haftalık cinsiyet görünürmü yaaaa görenler varr bende istiyooommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?