Cnm slm çok engin ve yumuşak çöken yerlere oturma yerede oturma cnm bide otururken bel boşluğuna kırlent koy cnm benimde bulantim var devamlı ama şükür cikarmiyorum bebisler iyi olsunda çekeriz cnmKızlar hamisler Nasılsıniz ağrının sizin var mı kimse yazmaz oldu artık ben iyi sayılır çok şükür bulantım var hala çıkarmaya devam bugunde beline ağrıyor bel ağrısına ne iyi gelir bir fikriniz var mı suan dokuz haftayım bu bel ağrısı erken başladı sanırım bende sizde nasıl durumlar bebisler nasıl hepiniz sağlıkla kalın ins
evet o da hep aklımda :/ sürekli yiyormuşum gibi hissediyorum ama günde bi kaç parça lahana turşusu, mandalina yiyorum.Cnm limon turşu turu yine de sen fazla tüketme cnm kansulandirici özellikleri var ya dikkatli tuket cnm
Yok cnm ondan bisey olmaz ben sanki aşırı yiyormussun gibi algiladim ondan dedim cnmevet o da hep aklımda :/ sürekli yiyormuşum gibi hissediyorum ama günde bi kaç parça lahana turşusu, mandalina yiyorum.
hep maydanoz yeme denir, yemekhanede salatada kısırda bi kaç parça olsa bile yemiyorum :/
Can'ım yaptırdım taramayı %85 sorun yok dedı %15 i kan sonucuna gore bellı olacak .. Kan sonucu da haftaya cuma arayıp ogrenecegım .. Ense kalınlığını söylüyor zaten .. Ücreti biraz pahalı muayene ücreti + tarama testı 360 TL tuttu .. Bıraz fazla ama yapacak bişey yok . Muayene asagıda vıp 1 de oldu.. Ahmet Zeki Işık'ın odasında .. Herşeyi detaylı bi şekılde anlattı Süleyman hoca.. 5 tane resim verdı.. Hersey o kadar net ki.. Insallah sende bu guzel duyguyu yasayacaksın ..
canım, sürekli yeme isteğim var ama kendimi kontrol ediyorum :/Yok cnm ondan bisey olmaz ben sanki aşırı yiyormussun gibi algiladim ondan dedim cnm
Çok sevindim hadi gözün aydın...Can'ım yaptırdım taramayı %85 sorun yok dedı %15 i kan sonucuna gore bellı olacak .. Kan sonucu da haftaya cuma arayıp ogrenecegım .. Ense kalınlığını söylüyor zaten .. Ücreti biraz pahalı muayene ücreti + tarama testı 360 TL tuttu .. Bıraz fazla ama yapacak bişey yok . Muayene asagıda vıp 1 de oldu.. Ahmet Zeki Işık'ın odasında .. Herşeyi detaylı bi şekılde anlattı Süleyman hoca.. 5 tane resim verdı.. Hersey o kadar net ki.. Insallah sende bu guzel duyguyu yasayacaksın ..
Her gun kan sulandirici igne vuruyorum ben, pihtilasma yok ona ragmen. Sen de o kadarcik tursudan limondan korkma hicbi sey olmaz. Maydanoz da yiyorum ben. Kasasiyla yemedigin surece sikinti yok dedi bana doktor:evet o da hep aklımda :/ sürekli yiyormuşum gibi hissediyorum ama günde bi kaç parça lahana turşusu, mandalina yiyorum.
hep maydanoz yeme denir, yemekhanede salatada kısırda bi kaç parça olsa bile yemiyorum :/
2 gundur yine fenalastim yaGünaydın hamisler...☺
Bulantın mi çok oluyor arkadaşım benimde öyle her gün çıkatiyorum ben limon kolaydı koklamak iyi geliyor bana tavsiye ederim2 gundur yine fenalastim yakizlar gecti saniyorum yine basliyor bu mide.. Herhalde 12. Haftadan once rahat yok (
Senin oldugun haftalar basladi benim eksimem ve bulantim. Bende eksime agirlikli ama gegirme hissi geldikce midem kalkiyor, hicbir sey yiyesim yok, yemeklerden igrendim. Ama kusamiyorum. Zaten normal hayatimda da hic kusmadim..Bulantın mi çok oluyor arkadaşım benimde öyle her gün çıkatiyorum ben limon kolaydı koklamak iyi geliyor bana tavsiye ederim
7+4 te baslamistiBulantın mi çok oluyor arkadaşım benimde öyle her gün çıkatiyorum ben limon kolaydı koklamak iyi geliyor bana tavsiye ederim
Gecince hic korkma, benim arada 2-3 gun geciyor sonra yine basliyor, tamamen beslenmeyle alakali.O kadar alıştım ki artık mide bulantısı ve tiskinme hissine hafiften geçince korkuyorum. Sabah uyandım mesela baktım bulantı yok dedim tamam kesin bişe oldu çok şükür şimdi geri başladı. Dua ediyorum hareketlerini hissedene kdr bulansin midem :) çünkü ben kan pıhtılaşmasi hastasıyım risk grubundayimmm
Evet canım previt devam progeston ve crinon jel devam ben de hala...
Sanslisin o kadarla kalirsa. Benim eksime, bulanti hepsi bir arada ve 11. Haftaya girmek uzereyim 7.5 haftadan beri devam.Kızlar benim bulantımda 8.haftadan sonra başladı bugün tam 9.haftam tam böyle bulantı gibi değilde ağır yemeklere karşı tiksinme,kokularını duyunca bulantı.bu aralar hep kraker,haşlanmış patetes,meyve yiyorum.tavuk,et türü şeyler görecek gözüm yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?