2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Bulanti bende de var.yemek yemezsem iyiyim.kahvaltilik meyve corba salata ile gecirtiriyorum ben de.

Kizlar, ultrasona ne siklikla giriyorsunuz ? Daha once de sordum cevaplanmadi. Ben haftada 1 giriyordum simdi 2 haftada 1 e cikardim.

Kizlar, ultrasona ne siklikla giriyorsunuz ? Daha once de sordum cevaplanmadi. Ben haftada 1 giriyordum simdi 2 haftada 1 e cikardim.
canım benim merkezde son kontrolüm 16sında idi, 1 gün sonra da başka bi doktora gittim. merkez 2 hafta sonra yine görüşelim dedi, bu cuma inşallah, diğer doktor da doğum için planladığım doktor o da 4 hafta sonrasına randevu vermişti. ayın 17sinden beri gitmiyorum ama inanılmaz merak içindeyim :S

Ben de doktora israrla sordum ultrasonun hicbir zarari yok dedi. Artik 2 li tarama haftaya Sali yapilacak. Sonrasinda ayda 1 e gecis yapacagiz biz de.

Selam bugün 2li tarama testi vardı sat a göre 11 hafta 2 günlük olan bebeğim bugün baştan popo ölçümüne göre 11 hafta 6 gün çıktı... maşallah çok hareketli... ense kalınlığımız da çok iyi... 1 ay sonra kontrol..

Eklentiler

• IMG-20160926-WA0015.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 40
Maşallah Allahım daha ilerleyen zamanlarını sağlıkla görmek nasip olsun inş bizde görmeyi nasip etsin ins sağlıkla gelsin bebisler

Hayirli olsun canim, ben de 11+5 te haftaya Sali gidiyorum inslalah.

Maşallah cnm gözün aydın

Günaydın hanımlar yine bir danışayım dedim :) göbek etrafında sivilcelenme yaşayan oldu mu göbeğim çıkmaya başladıkça sivilce oldu. Alerji mi tada sadece sivilce mi bilemedim haftaya kontrolüm o zaman sorabikcem doktoruma

alnımda öyle alerji gibi nokta nokta sivilcecikler oldu ama göbekte olmadı canım.
ve tüylerim çok incecikti, onlar koyulaştı, yüzümde vücudumda :/ herhalde hormon ilaçlarındandır bu?

alnımda öyle alerji gibi nokta nokta sivilcecikler oldu ama göbekte olmadı canım.
ve tüylerim çok incecikti, onlar koyulaştı, yüzümde vücudumda :/ herhalde hormon ilaçlarındandır bu?
Olabilir dimi hormon değişikliğinden dolayı, tüyler benimde göbeğim de öyle oldu çoğaldı sanki bakalım atlatıcaz inşallah bunları da kötüsü olmasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…