2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Aklıma cok getırmek ıstemıyorum ama bende bu aralar kanamadan cok korkuyorum nedense..Rabbım saglıkla elımızde gostersın ınsallah...sorunsuz hamılelık dılıyorum herkese..
inşallah hiç yaşama.
benim kanamalarım hep gece oldu, her gece tuvalet için kalktığımda korka korka gidiyorum :/
hep olumlu düşünüp, dua edip bekleyeceğiz, artık düşük riskinin fazla olduğu zamanlar da geride kalmış, allah esirgesin.

Eğer elinde hemogram,biyokimya ve hormon sonuçların varsa onları götürebilirsin yoksa orda kan ver canım herşeyine bakarlar iyi olur. Ben elimdekileri götürmüştüm

Aklıma cok getırmek ıstemıyorum ama bende bu aralar kanamadan cok korkuyorum nedense..Rabbım saglıkla elımızde gostersın ınsallah...sorunsuz hamılelık dılıyorum herkese..
Aklına kötüyü getirme inşallah birşey olmaz canım bende yaşadım 3 kez çok iyi bilirim o korkuyu rabbim yaşatmasın bidaha inşallaj

Ben de gittim canım saglik ocagina. Gebelik takibi için kayıt açıldı.kan alındı. Rutin bakılan testlere bakıldı.

Yaptır canım.bor sonraki doktor kontrolüne giderken gotur doktoruna. Sonuca Gore ilaç yazabilir.ben de tiroyid sorunu var ve b12 eksik .onlar için ilaç kullaniyorum

İnşallah bir daha yasatmasin canım. Bir buçuk ay ben de yaşadım canım. Gerekmedikce kalkma yat. Ayağın altına yastık da koymak faydalı deniliyor

Çoklu alıntı nedir kızlar ben bir msj yazdım sanki çok defa yayınlandi bi karışıklık oldu ama anlamadım :))neyse ii gcler canlar..Allah evlatlarımıza sağlıkla kavuşmayi nasip etsin.

Bende sadece arada kasik batmasi oluyor hep solda, kasik agrilarim falan da yok artik. Boyle icine civi cakarlar gibi bi his oluor. Erkek mi acaba ?

Yaptır canım.bor sonraki doktor kontrolüne giderken gotur doktoruna. Sonuca Gore ilaç yazabilir.ben de tiroyid sorunu var ve b12 eksik .onlar için ilaç kullaniyorum
Günaydın benım de troıdlerımde sorun cıktı...cok düşük dahılıye ye gittim..her ay kontrol edelım dedı.

Kaç çıktı canım degerin. Benim 4.5 tu bir buçuk ayda baya bi dustu tekrar gidecegim
0,16 cıktı cnm..doktor ilac kullanma taraftarı degılım dedı...kalbınde carpıntı ellerde titreme süreklı uyuma ve saclarda cok dökülme varsa sorun olabılır dedı..cok şükür onlarda cok büyük sorunum yok..serbest t3 ve serbest t4 degerlerın normal degerlerde ise sorun olmaz dedi... degerlerımde normal cıktı..

KASIMDA TEDAVİYE BAŞLICAZ ALLAH NASİP EDERSE
DONDURULMUŞ MU TAZEMİ DENEDİNİZ SONUÇ NEDİR ?
DOKTORUNUZ TERCİH ETTİİNZ MERKEZ MEMNUNYLERNİZİ PAYLAŞIR MISINIZ ? ÇOK ÖNEMLİ

KASIMDA TEDAVİYE BAŞLICAZ ALLAH NASİP EDERSE
DONDURULMUŞ MU TAZEMİ DENEDİNİZ SONUÇ NEDİR ?
DOKTORUNUZ TERCİH ETTİİNZ MERKEZ MEMNUNYLERNİZİ PAYLAŞIR MISINIZ ? ÇOK ÖNEMLİ
Genelde ilk tazeyi transfer ediyorlar elde kalırsa dondurup sonrada onları.taze mi dondurulmuşmu buna doktorun karar verir.birçok ilde iyi merkezler var senin nereye yakın olduğun önemli bu uzun bir süreç sadece bu konuya özgü konu başlıklarına bakmanı öneririm oralarda zaten herkes yazıyor nereye gittiğini memnun kalıp kalmadığını Allah yardımcın olsun

Kızlar harmony(nifty) test yaptırıyoruz 1900 lira ücreti var tabi biraz ağır gelecek ama çok araştırdık yüzde 99.9 doğru sonuç veriyormuş.2li testin doğruluk payı yüzde 85 miş .Az önce kan verdik 10 güne çıkacakmış hayırlısı bakalım

maviyusufcuk
canım hayırlısı inşallah sağlıklı olduğunun müjdesini alırız. ultrasonda ölçümler nasıldı? büyüdükçe ne tatlı görünüyor di mi bebekler :)
ben hala ikili ve nifty arasında gidip geliyorum. herhalde kontrole gittiğimde karar vereceğiz.

Evet yaa sorma o kadar tatlı cnm anlatamam bildiğin bebek görünümünde artık miniğim
Ölçümlerim iyi çıktı Nt:0.7 çıktı burun kemiğide görüldü ama dr isterseniz yaptırabilirsiniz dedi hatta şeyi örnek verdi sanatçı özgünün oğlu down sendromluymuş istanbulun en bilindik dr una gitmişler ama tüm taramaları normalmiş tabikide herşey rabbimin elinde ama dedik nasıl olsa bi acısı ağrısı yok yaptıralım tek maddi açıdan işte zorluyor biraz inşallah güzel sonuçlarıda yazarım burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…