- 22 Haziran 2016
- 819
- 677
- 103
- 41
inşallah hiç yaşama.Aklıma cok getırmek ıstemıyorum ama bende bu aralar kanamadan cok korkuyorum nedense..Rabbım saglıkla elımızde gostersın ınsallah...sorunsuz hamılelık dılıyorum herkese..
Eğer elinde hemogram,biyokimya ve hormon sonuçların varsa onları götürebilirsin yoksa orda kan ver canım herşeyine bakarlar iyi olur. Ben elimdekileri götürmüştümMerhaba hamisler bugün aile hekimi ne gittim yazılmak gerekiyormuş ve 57 kiloya hamile kaldım 55 kilo olmuşum biraz modu düştü bebek bizden besleniyor yetmiyormuyum die doktor dediki bebek her şekilde senden beslenir dedi biz anneyi destekliyoruz dedi meyve ye dedi bu zman meyvesi ni elma ayva mandalina gibi tansiyonumda 9 6 çıktı yüksek çıkması sorun olabilir ama düşük çıkması normal dedi eve gelir gelmez çıkardım yine.kızlar ben bişey sormak istiyorum kan alican sabah gel dedi bir değerlerine bakalım dedi sizdende istediler mi siz böyle bişey yaptırdinizmi?
Aklına kötüyü getirme inşallah birşey olmaz canım bende yaşadım 3 kez çok iyi bilirim o korkuyu rabbim yaşatmasın bidaha inşallajAklıma cok getırmek ıstemıyorum ama bende bu aralar kanamadan cok korkuyorum nedense..Rabbım saglıkla elımızde gostersın ınsallah...sorunsuz hamılelık dılıyorum herkese..
Merhaba hamisler bugün aile hekimi ne gittim yazılmak gerekiyormuş ve 57 kiloya hamile kaldım 55 kilo olmuşum biraz modu düştü bebek bizden besleniyor yetmiyormuyum die doktor dediki bebek her şekilde senden beslenir dedi biz anneyi destekliyoruz dedi meyve ye dedi bu zman meyvesi ni elma ayva mandalina gibi tansiyonumda 9 6 çıktı yüksek çıkması sorun olabilir ama düşük çıkması normal dedi eve gelir gelmez çıkardım yine.kızlar ben bişey sormak istiyorum kan alican sabah gel dedi bir değerlerine bakalım dedi sizdende istediler mi siz böyle bişey yaptırdinizmi?
Yaptır canım.bor sonraki doktor kontrolüne giderken gotur doktoruna. Sonuca Gore ilaç yazabilir.ben de tiroyid sorunu var ve b12 eksik .onlar için ilaç kullaniyorumSaolun hamisler su ana kadar hiç test yapmadılar ki sadece USG görüntüleri var onun öncesinde tüp bebek te epey kan tahlili istemişlerdi onun disinda hamilelikte snra istemedikler..yaptırayım ozamanbende çok saolun arkadaslarim
İnşallah bir daha yasatmasin canım. Bir buçuk ay ben de yaşadım canım. Gerekmedikce kalkma yat. Ayağın altına yastık da koymak faydalı deniliyorSelamlar.... Bu zamana kadar hiç kanama olmadı dün gece hariç...
Bir proluton vuruldum bebeğin durumu iyi... 98 gr olmuş 14.15 hafta çıkıyor USG de yine cinsiyet göremedik... hareketlerimiz güzel..Gebelik kesesi dışında bir kanama oluşmuş ve kan hala orada duruyor şu anda aktif kanama yok dedi..10 gün istirahat verdi Dr bey... evde yatıyorum..
Bel ağrısı..ve..kız bebek:))))eğer ki doğruysa benim hep kasığım ağrıyor, bekleyip göreceğiz canım :) cinsiyeti öğrenen arkadaşlar aydınlatır bizi :)
Kız dediler cnm haftaya kesinleşçek:))Kızlar bel ağrısı erkek kaşık ağrısı kız derler büyükler bunun görülür payı varmı acaba ?☺
Minik Prenses :) demek ki o teori yanlışmış, sağlıkla doğsun inşallah Can'ım.Bel ağrısı..ve..kız bebek:))))
Günaydın benım de troıdlerımde sorun cıktı...cok düşük dahılıye ye gittim..her ay kontrol edelım dedı.Yaptır canım.bor sonraki doktor kontrolüne giderken gotur doktoruna. Sonuca Gore ilaç yazabilir.ben de tiroyid sorunu var ve b12 eksik .onlar için ilaç kullaniyorum
Kaç çıktı canım degerin. Benim 4.5 tu bir buçuk ayda baya bi dustu tekrar gidecegimGünaydın benım de troıdlerımde sorun cıktı...cok düşük dahılıye ye gittim..her ay kontrol edelım dedı.
0,16 cıktı cnm..doktor ilac kullanma taraftarı degılım dedı...kalbınde carpıntı ellerde titreme süreklı uyuma ve saclarda cok dökülme varsa sorun olabılır dedı..cok şükür onlarda cok büyük sorunum yok..serbest t3 ve serbest t4 degerlerın normal degerlerde ise sorun olmaz dedi... degerlerımde normal cıktı..Kaç çıktı canım degerin. Benim 4.5 tu bir buçuk ayda baya bi dustu tekrar gidecegim
Genelde ilk tazeyi transfer ediyorlar elde kalırsa dondurup sonrada onları.taze mi dondurulmuşmu buna doktorun karar verir.birçok ilde iyi merkezler var senin nereye yakın olduğun önemli bu uzun bir süreç sadece bu konuya özgü konu başlıklarına bakmanı öneririm oralarda zaten herkes yazıyor nereye gittiğini memnun kalıp kalmadığını Allah yardımcın olsunKASIMDA TEDAVİYE BAŞLICAZ ALLAH NASİP EDERSE
DONDURULMUŞ MU TAZEMİ DENEDİNİZ SONUÇ NEDİR ?
DOKTORUNUZ TERCİH ETTİİNZ MERKEZ MEMNUNYLERNİZİ PAYLAŞIR MISINIZ ? ÇOK ÖNEMLİ
Evet yaa sorma o kadar tatlı cnm anlatamam bildiğin bebek görünümünde artık miniğimmaviyusufcuk
canım hayırlısı inşallah sağlıklı olduğunun müjdesini alırız. ultrasonda ölçümler nasıldı? büyüdükçe ne tatlı görünüyor di mi bebekler :)
ben hala ikili ve nifty arasında gidip geliyorum. herhalde kontrole gittiğimde karar vereceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?