- 22 Haziran 2016
- 819
- 677
- 103
- 41
canım ben de gidicem aslında hep sorardım önceden ama bu sefer sormadım da :/ bakalım sonu selamet olsun inşallah.Kızlar ikili teste ayrıca para alınıyor mu yaptıran arkadaşlar yazarsa çok sevinirim
Günaydın canım Günaydın hamile ağrılarını oluyor mu benim bulantı biraz daha iyi ama çıkarma devam oluyor karın bölge ağrıyorim oluyor bu ara sizde durumlar nasıl ?Günaydın hanımlar....
Cnm ben de yaptırdım tüp drum zaten bizden Dr muayenesi 122 lira +47lirada kan için verdik sadece yani bizden ikili için 47 lira alındı adana başkentteKızlar ikili teste ayrıca para alınıyor mu yaptıran arkadaşlar yazarsa çok sevinirim
Gözün aydın canım vücut kendisi üretiyor benim lekelenmem olmasına rağmen doktor onuncu haftada birkatirdi bende korktum ama korkma canım çok şükür onu vücut üretiyor benim afersin fitil gibi geliyo bazen hala korkma yeter ki kendine dikkat et cinsiyet için bişey dedimi canimMerhabalar kızlar, kontrolümüz vardı iyi geçti çok şükür Bebiş iyi, Ense kalınlığı, burun kemiği için normal Dendi şükür.
İkili test mi nifty mi derken bi kez aklımıza girdi nifty yaptırdık.
Folikasit ve progestan iğneyi bıraktırdı doktorumuz, progestan ın bi faydasının olmadığını söyledi progestan I plasenta kendisi üretiyormuş 12. Haftadan sonra. Progestan can simidi gibiydi, kanama da yaşadığım için bırakmak beni korkutuyor:/ Allah korusun bebeklerimizi...
İnşallah bi daha kanama lekelenme olmasın canım, elimden geldiğince dikkat ediyorum allah korusun bebeklerimizi.Gözün aydın canım vücut kendisi üretiyor benim lekelenmem olmasına rağmen doktor onuncu haftada birkatirdi bende korktum ama korkma canım çok şükür onu vücut üretiyor benim afersin fitil gibi geliyo bazen hala korkma yeter ki kendine dikkat et cinsiyet için bişey dedimi canim
Ayy maşallah sağlıklı olsunlar da yavrularımız hepimizin inş kimse karşılaşmaz lekenlenme hep beni korkutmustur canım ben her dak kontrol ediyordum leke var mı die Allah herkese sorunsuz sıkıntısız hamileler nasip etsinİnşallah bi daha kanama lekelenme olmasın canım, elimden geldiğince dikkat ediyorum allah korusun bebeklerimizi.
Cinsiyet için kesin değil ama kız mış16. Haftada kesinleşirmiş.
Allah korusun bebekte herhangi bir anomali çıkarsa aldırıp aldırmamak anomalinin ne derecede olduğuna bağlıdır örneğin trizomi 13 ve 18 ler doğar doğmaz ölebilir ancak trizomi 21 dediğimiz down sendromlu çocuklar yaşarlar diyelim ki böyle bir çocuğu doğurmaya karar verdim hiç down sendromlu bebek doğumunun daha farklı olduğunu,eğitimlerinin seminerlerinin olduğunu duymuşmuydun? Ya da down sendromlu bir bebeğin kesinlikle yenidoğan yoğun bakım ünitesinin bulunduğu bir hastanede doğması gerektiğini duymuşmuydun? Yazdıklarına bakarak bunların hiçbirini duymadığını düşünüyorum.Bebekte böyle bir anomali çıkarsa onu doğurup doğurmama kararı önce doktorumla çünkü bazen annenin hayatınıda tehlikeye atabiliyor sonrada eşimle vereceğim bir karar.Ama doğuracakta olsam bunların hepsine hazırlıklı olurum amaçta bu zaten.Yıllardır bu tüp bebek işlerleriyle uğraştığımızdan bu konuda uzman olduk sayılır.Umarım sende hamile kalır ve bu duyguyu tadarsında o 2li test zamanlarında rüyalarına bile giren acaba çocukta bi anomali varmı merakını hiç yaşamazsın !!! O zaman gelince tekrar görüşelim eğer doğuracak bile olsan bundan emin olmak istersin ve böyle ahkam kesmekten vazgeçersin dilerim.maviyusufcukbu testleri çok ayrıntılı yaptırmak ne kadar doğru bilmiyorum, ALLAH korusun bşy olsa ona kıyıp aldırabilecekmisinz bnce hayır ozaman neden ALLAH ne taktir ettiyse yaşamıyoruz ki .. hamiş olursam bigün sadece önlem amaçlı 2li yada 3lü test yaptırmayı planlıyorm önemli olan sanırm 2liydi.. daha o aşamaya gelmediğim için bilgimde pek yok ..
Âmin inşallah Can'ım. Ben de sürekli kontrol halindeyim. Allah esirgesin.Ayy maşallah sağlıklı olsunlar da yavrularımız hepimizin inş kimse karşılaşmaz lekenlenme hep beni korkutmustur canım ben her dak kontrol ediyordum leke var mı die Allah herkese sorunsuz sıkıntısız hamileler nasip etsin
ayyy kız bebiş rabbim korusun ne tatlı olur bi hayal ettimde pembiş pembişİnşallah bi daha kanama lekelenme olmasın canım, elimden geldiğince dikkat ediyorum allah korusun bebeklerimizi.
Cinsiyet için kesin değil ama kız mış16. Haftada kesinleşirmiş.
Can'ım tüm bebişlerimizi korusun Allah. Sağlıkla doğsunlar inşallah.ayyy kız bebiş rabbim korusun ne tatlı olur bi hayal ettimde pembiş pembiş
Günaydınlar herkeseGünaydın hamisler multu pazarlar ...
Canım doktora sordum ben, 5. Ay da Dedi, genelde 16. Haftadan sonra hissediliyor deniyor. Dediğin gibi hareketleri hissetse insan rahatlar belki bi nebze.Günaydın güzel anne adayları..Çevrenizden duyduğunuz kadarıyla bebek hareketlerini genelde ne zaman hissetmişler ahhh bi o günler gelse o zaman içimiz daha rahat olur tabii
Aynen canım bende netten araştırıyorum hep 24.hafta bile diyen var inşallah erkenden hissederiz o minik tekmeleri ben 2 hafta bile gitmeyince dr a hemen paranoyak oluyorum nasıl acaba die o zaman her tekmede mutlu oluruzCanım doktora sordum ben, 5. Ay da Dedi, genelde 16. Haftadan sonra hissediliyor deniyor. Dediğin gibi hareketleri hissetse insan rahatlar belki bi nebze.
Aynen, benim merkezdeki randevum 4 hafta sonra, nifty sonucu çıkınca telefonda bilgilendirilecekmişim. Bir doktora daha gidiyorum, nifty sonucu çıkınca o da... İnsan çok merak ediyor. İnşallah herşey yolunda gitsin hepimiz için.Aynen canım bende netten araştırıyorum hep 24.hafta bile diyen var inşallah erkenden hissederiz o minik tekmeleri ben 2 hafta bile gitmeyince dr a hemen paranoyak oluyorum nasıl acaba die o zaman her tekmede mutlu oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?