- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim kahve rengi kanka şeklinde mi oldu yogun muydu.sen ciricone jel kullanıyormusunGünaydın kızlar kahverengi akıntıları olanlar devam ediyormu hala? Benim bugün yine çok oldu![]()
Canim kahve rengi şeklinde mi oldu yogun muydu.sen ciricone jel kullanıyormusunGünaydın kızlar kahverengi akıntıları olanlar devam ediyormu hala? Benim bugün yine çok oldu![]()
ben kullanıyorum bende öyle birşey olmadı ama olan arkadaşlar oldu normal dedilerKızlar ciricone jel kullanan var mı aranızda bende birikiyor arada siyah tortu şeklinde bu normal mi açaba olan var mı
Gecmis olsun tatlim.. Kendi dr kanaman icin bisey diyormu sebebi ne?? Bazen yazdiklarini okuyorumda da sürekli kanama sikayetin oluyor.. Ben bile merak ettim dogrusu..Kızlar şimdi kahverengi yoğun olan akıntım kırmızıya dönüştü karın ağrımda başladı hemen soluğu dr da aldık bayram dolayısıyla hiçbiyerde kadın doğumcu bulamadık bitek buca kadın doğum hastanesinde jinekolog varmış oraya gittik Allah kimseyi düşürmesin tüm kadınlar bi odanın içinde toplanmış herkese aynı anda soruyolar neyin var die kanamam var dememe rağmen bayaa bi bekledik erkekleri almıyolar sıra bana geldi herkesin içinde muayene oldum bitek alttan usg yapılcaksa perdeli bölüme alıyolar utana sıkıla anlattım bu tüp bebek bilmem ne die dr desen suratsızın teki kese ve kalp atımları iyiydi Allahtan diyorumki kanamanın sebebi ne olabilir bağırıveriyo dur bakıyorum die yat dinlen dedi proluton önerdi öyle işte Allahtan bebek iyide içimiz rahatladı bide bebektede bi sıkıntı olsaydı kesinlikle şikayet edicektim
Canım kendi dr umu hemen telefonla aradım zaten o şehir dışında olduğu için başka dr a gittik şimdi kendi dr umda aynı şeyi söyledi bu dr da bazı gebelerde ilk 3 ay böyle ara kanamalar olabilirmiş hatta hergün olanlarda varmış şimdi kese büyüdükçe etrafındaki kılcal damarları kanatıyomuş kahverengi olan kanamalar içeride kalan eski kanların bakterilerle sindirilip atılmasıymış parlak kırmızı olanlarda şuan aktif kanamayı gösteriyomuş hemen durursa bi sıkıntı olmaz ama çok uzun sürerse düşük olabilir dedi yani bu kadar de normal dio bizde anlamadık şaştık kaldıkGecmis olsun tatlim.. Kendi dr kanaman icin bisey diyormu sebebi ne?? Bazen yazdiklarini okuyorumda da sürekli kanama sikayetin oluyor.. Ben bile merak ettim dogrusu..
Dikkat et tatlim.. Bol bol dinlen yorma kendini.. Saglicakla kucagina alirsin bebisini insaallahh..Canım kendi dr umu hemen telefonla aradım zaten o şehir dışında olduğu için başka dr a gittik şimdi kendi dr umda aynı şeyi söyledi bu dr da bazı gebelerde ilk 3 ay böyle ara kanamalar olabilirmiş hatta hergün olanlarda varmış şimdi kese büyüdükçe etrafındaki kılcal damarları kanatıyomuş kahverengi olan kanamalar içeride kalan eski kanların bakterilerle sindirilip atılmasıymış parlak kırmızı olanlarda şuan aktif kanamayı gösteriyomuş hemen durursa bi sıkıntı olmaz ama çok uzun sürerse düşük olabilir dedi yani bu kadar de normal dio bizde anlamadık şaştık kaldık
İnşallah kötü sonuçlanmaz bekle kendi doktorunla görüş o gerekeni yapsın ama Allah yardımcın olsun düzelir inşallah herşeyKendi doktorum izinde dün dayanamayp baska doktora gittim,gitmez olaydm. Dün 6+6 ya da 7.haftaydı tam normal ultrasondan 10 saniye baktı kalbi atmıyor kese 25 mm olmus görülmesi gerekirdi atmaz artık dedi. Hadi tüp diye bekleylm 2 3 gün cuma gel alalım dedi.. okadar acımasız ki iyiki düsmemis kendisi dedi kurtajla alalm genetik yapalm dedi..çok kötüyüm dündn beri hic beklemiyordm bunu atmıyor mu şimdi minicik kalbi![]()
Kendi doktorum izinde dün dayanamayp baska doktora gittim,gitmez olaydm. Dün 6+6 ya da 7.haftaydı tam normal ultrasondan 10 saniye baktı kalbi atmıyor kese 25 mm olmus görülmesi gerekirdi atmaz artık dedi. Hadi tüp diye bekleylm 2 3 gün cuma gel alalım dedi.. okadar acımasız ki iyiki düsmemis kendisi dedi kurtajla alalm genetik yapalm dedi..çok kötüyüm dündn beri hic beklemiyordm bunu atmıyor mu şimdi minicik kalbi![]()
Şimdi okudum bunu gözden kaçırmışım bitanem sakın kendini bırakma hemen nasıl bu kadar emin konuşabiliyorkii 8 hf ya kadar görüşmeyebilir diyorlar zaten o kadar emin bol bol dua et bende senin için dua edicem kızlar hepimizz birer ayetel kürsi okuyalımmm rabbimden ümit kesilmezKendi doktorum izinde dün dayanamayp baska doktora gittim,gitmez olaydm. Dün 6+6 ya da 7.haftaydı tam normal ultrasondan 10 saniye baktı kalbi atmıyor kese 25 mm olmus görülmesi gerekirdi atmaz artık dedi. Hadi tüp diye bekleylm 2 3 gün cuma gel alalım dedi.. okadar acımasız ki iyiki düsmemis kendisi dedi kurtajla alalm genetik yapalm dedi..çok kötüyüm dündn beri hic beklemiyordm bunu atmıyor mu şimdi minicik kalbi![]()
Okuyalım arkadaşım Rabbim mucize nasip etsin inşŞimdi okudum bunu gözden kaçırmışım bitanem sakın kendini bırakma hemen nasıl bu kadar emin konuşabiliyorkii 8 hf ya kadar görüşmeyebilir diyorlar zaten o kadar emin bol bol dua et bende senin için dua edicem kızlar hepimizz birer ayetel kürsi okuyalımmm rabbimden ümit kesilmez
Şimdi okudum bunu gözden kaçırmışım bitanem sakın kendini bırakma hemen nasıl bu kadar emin konuşabiliyorkii 8 hf ya kadar görüşmeyebilir diyorlar zaten o kadar emin bol bol dua et bende senin için dua edicem kızlar hepimizz birer ayetel kürsi okuyalımmm rabbimden ümit kesilmez
Canım kendi doktoruna gitmeden lütfen kendini bırakma, Nasıl kolay alalım demek hemen, biz neler yaşıyoruz... Cihazı eskidir belki? Daha çok erken inşallah kalp sesini duyarsınız. Bende ayetel kürsi okudum senin için.Kendi doktorum izinde dün dayanamayp baska doktora gittim,gitmez olaydm. Dün 6+6 ya da 7.haftaydı tam normal ultrasondan 10 saniye baktı kalbi atmıyor kese 25 mm olmus görülmesi gerekirdi atmaz artık dedi. Hadi tüp diye bekleylm 2 3 gün cuma gel alalım dedi.. okadar acımasız ki iyiki düsmemis kendisi dedi kurtajla alalm genetik yapalm dedi..çok kötüyüm dündn beri hic beklemiyordm bunu atmıyor mu şimdi minicik kalbi![]()
Canım çok hareket halindemisin? Keseye yakınmıymış kanama alanı? İnşallah son olsun bu korku, sağlıkla büyüsün bebeciklerimizin hepsi.Kızlar şimdi kahverengi yoğun olan akıntım kırmızıya dönüştü karın ağrımda başladı hemen soluğu dr da aldık bayram dolayısıyla hiçbiyerde kadın doğumcu bulamadık bitek buca kadın doğum hastanesinde jinekolog varmış oraya gittik Allah kimseyi düşürmesin tüm kadınlar bi odanın içinde toplanmış herkese aynı anda soruyolar neyin var die kanamam var dememe rağmen bayaa bi bekledik erkekleri almıyolar sıra bana geldi herkesin içinde muayene oldum bitek alttan usg yapılcaksa perdeli bölüme alıyolar utana sıkıla anlattım bu tüp bebek bilmem ne die dr desen suratsızın teki kese ve kalp atımları iyiydi Allahtan diyorumki kanamanın sebebi ne olabilir bağırıveriyo dur bakıyorum die yat dinlen dedi proluton önerdi öyle işte Allahtan bebek iyide içimiz rahatladı bide bebektede bi sıkıntı olsaydı kesinlikle şikayet edicektim
Ben de varım ne yazık ki :/ 5.haftadan beri var kefir-kayısı da fayda etmiyor bazen.Günaydın hanımlar kabızlık sorunu olan var mi![]()
Ayy maşallah ona :) 10. Haftada kaç mm oluyor boyu? Büyüdükçe net görünür Di mi :)selam kizlar bugün doktora gittim u ltrasona girdim, bebegimi ilkkez bu kadar net gördüm, okadar oynuyoduki icerde, doktor enteresan adeta dans ediyor dedi, soke oldum, her bebekk böyle mi ki ??
Canım çok hareket halindemisin? Keseye yakınmıymış kanama alanı? İnşallah son olsun bu korku, sağlıkla büyüsün bebeciklerimizin hepsi.