2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Günaydın hamisler benimde ara ara bel ağrım oluyor kızlar çatlaklar için ne kullanıyorsunuz benim doktorum kakao yağı yada hakiki zeytinyağı önerdi sizlere ne onerildi

Günaydın hamisler benimde ara ara bel ağrım oluyor kızlar çatlaklar için ne kullanıyorsunuz benim doktorum kakao yağı yada hakiki zeytinyağı önerdi sizlere ne onerildi
Benim de kasık ve bel ağrısı ara ara hep var tabi bununla birlikte endişede cabası...
Krem olarak liorec ve muslera ikisinide aldım
Geçen de isim sormuşsun anca gördüm son kararımız Demir oldu canım

Benim de kasık ve bel ağrısı ara ara hep var tabi bununla birlikte endişede cabası...
Krem olarak liorec ve muslera ikisinide aldım
Geçen de isim sormuşsun anca gördüm son kararımız Demir oldu canım
Cok guzel ismi canim maslalh cok begendim Uzun ömürlü olsun sağlıkla kucağına al canım inş yavrunu.hepimiz bir sağlıklı doğduklarini gorseek kucağımiza alsak inşbenimde eşim Asya diyor sence nasıl canım Asyam kızım diye evde prova yapar olduk :KK200:

Her ne kadar krem kullanılsa da %100 önleyebilen bişey olmadığını söyledi doktor. Vazelin ya da bebek yağı kullanabilirsin dedi ben bebek yağı aldım..

Cok guzel ismi canim maslalh cok begendim Uzun ömürlü olsun sağlıkla kucağına al canım inş yavrunu.hepimiz bir sağlıklı doğduklarini gorseek kucağımiza alsak inşbenimde eşim Asya diyor sence nasıl canım Asyam kızım diye evde prova yapar olduk :KK200:
Çok güzl bi isim canım sağlıkla alın inşallah kucağınıza

Günaydınn herkese.bende uzun zamandır yazamadım. Biraz okudum geçmişi bi arkadaşın bebeği erken doğmuş üzüldüm Rabbim sabır versin onlara.
Bende kızıma isim bulamadım daha. Aklımizdan geçenlerı yazalım buraya fikir olur hepimize.:anneadayı::KK46::KK15:

Çatlamak üzere karnım.lierac ve bebeyaği 1er kutu bitti başedemicem gibi...şimdide bademyaği alcam.çok üzülüyorum paramparca olcak bellı.:KK12:

Ben Kakao-Kayisi Cekirdegi-Susam-Badem-Hindistan cevizi yaglarini karistirdim her gun sabah aksam suruyorum. Daha ses yok catlaktan ama daha erken zaten. 7-8. Ayda falan oluyomus catlak.

Günaydin arkadalar ben Tup doktoruma devam ediyorum ama doğum çok pahalı bu son randevum Kuzenlerimin doğum yaptığı doktora devam edicem inş

Kızlar dün 2. Doz tetanoz vuruldum. Dünden beri bebeğin hareketleri azaldı hafif hafif vuruyor bazen baya zaman vurmuyor bi sorun yoktur dimi . Yarın Dr kontrolümüz var

Kızlar dün 2. Doz tetanoz vuruldum. Dünden beri bebeğin hareketleri azaldı hafif hafif vuruyor bazen baya zaman vurmuyor bi sorun yoktur dimi . Yarın Dr kontrolümüz var
Bu aşının bebeğe hiçbir zararı olmadığı açıklaması yapıldı bana.. sende gönlünü ferah tut arkadaşım.. bugün kontrolün varmış.. hadi çok güzel haberlerini bekliyorum

Back
X