- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de kasık ve bel ağrısı ara ara hep var tabi bununla birlikte endişede cabası...Günaydın hamisler benimde ara ara bel ağrım oluyor kızlar çatlaklar için ne kullanıyorsunuz benim doktorum kakao yağı yada hakiki zeytinyağı önerdi sizlere ne onerildi
Cok guzel ismi canim maslalh cok begendim Uzun ömürlü olsun sağlıkla kucağına al canım inş yavrunu.hepimiz bir sağlıklı doğduklarini gorseek kucağımiza alsak inşbenimde eşim Asya diyor sence nasıl canım Asyam kızım diye evde prova yapar oldukBenim de kasık ve bel ağrısı ara ara hep var tabi bununla birlikte endişede cabası...
Krem olarak liorec ve muslera ikisinide aldım
Geçen de isim sormuşsun anca gördüm son kararımız Demir oldu canım
Çok güzl bi isim canım sağlıkla alın inşallah kucağınızaCok guzel ismi canim maslalh cok begendim Uzun ömürlü olsun sağlıkla kucağına al canım inş yavrunu.hepimiz bir sağlıklı doğduklarini gorseek kucağımiza alsak inşbenimde eşim Asya diyor sence nasıl canım Asyam kızım diye evde prova yapar olduk![]()
Tabikide kesin önlemiyor ama benim cildim çok çatlamaya müsait en azından biraz yavaşlatırHer ne kadar krem kullanılsa da %100 önleyebilen bişey olmadığını söyledi doktor. Vazelin ya da bebek yağı kullanabilirsin dedi ben bebek yağı aldım..
Canim bol su içip yürüyüş yapmayı da ihmal etme...Çatlamak üzere karnım.lierac ve bebeyaği 1er kutu bitti başedemicem gibi...şimdide bademyaği alcam.çok üzülüyorum paramparca olcak bellı.![]()
Hayirli kandileler canım aminnnKandiliniz mübarek olsun annişler..
Hayırlısı canım biz de cuma cuma günü kent hastanesinde namık demire gidicez heyecanlıyımGunaydin kizlar, bu cuma ya Organ taramasi icin doktoruma gidecegim. Hayirlisini dileyin :)
3. Aya dek 2 doktor ayni zamanda, simdi tek doktor ama 2 haftada 1 gidiyorum.Günaydınlar ..
Size bi sorum olacak.. tüp bebek yaptırdığınız doktora mı devam ediyosunuz yoksa doktor değiştirdiniz mi ?
Bu aşının bebeğe hiçbir zararı olmadığı açıklaması yapıldı bana.. sende gönlünü ferah tut arkadaşım.. bugün kontrolün varmış.. hadi çok güzel haberlerini bekliyorumKızlar dün 2. Doz tetanoz vuruldum. Dünden beri bebeğin hareketleri azaldı hafif hafif vuruyor bazen baya zaman vurmuyor bi sorun yoktur dimi . Yarın Dr kontrolümüz var