2017 NİSAN TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Kızlar meraba.. benimde pozitif sonucum 210 çıktı değerim. Cumartesi tekrar kan vercem. Allah hepimiz kucağına sağ salim almayı nasip etsinn. Allah hepimizin kucaklarını doldursun. Tedavisi devam edenler dualarım sizinle

HAYIRLI OLSUN KIZLAR ALLAH EMEKLERİNİZİ KARŞILIK SİZ BIRAKMASIN benim sonuç negatif çıktı moralim çok bozuk ALLAHIM HAYİRLİSİYLA SİZLERE NASIP

Kızlar meraba.. benimde pozitif sonucum 210 çıktı değerim. Cumartesi tekrar kan vercem. Allah hepimiz kucağına sağ salim almayı nasip etsinn. Allah hepimizin kucaklarını doldursun. Tedavisi devam edenler dualarım sizinle
Canim cok sevindim. Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallah

sağol cnaım, hamişliğin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin

HAYIRLI OLSUN KIZLAR ALLAH EMEKLERİNİZİ KARŞILIK SİZ BIRAKMASIN benim sonuç negatif çıktı moralim çok bozuk ALLAHIM HAYİRLİSİYLA SİZLERE NASIP
olsun cnaım sıkılma lütfen, bir daha denersiniz lütfen sıkma canını, normal hayatına devam et arkadaşım, kafanı dağıt ben hep öyle yapıyorum, o gün üzüntü oluyor, sonra diyorum ki daha bitmedi, yola devam....

Saol canım öyle yapmaya çalışıyorum ama çok yoruldum birde bizim emroyolarimizda genetik bozukluk var genetik testi yapmadan da olmuyor emriyoruyu yap direk trasfer et olayı yok daha uzun işlem ler daha faza madi acidan Bu sene daha yapmayı düşünmüyorum biraz ara vericem manevi açıdan toparlamaya ihtiyacım var ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN INSALLAH

arkadaşlar merhaba, Berat Kandilimiz hayırlara vesile olsun. Bu akşam iki rekat namaz kıldıktan sonra Ashab-ı Bedir i okuyup sonra da bu isimlerin hürmetine dileğimizin kabul edilmesi için dua edelim. Görümcem de çok geç evlendi, hatta hemen hamile kaldı, evlenmeden önceki Berat Kandilinde yapmış bunu. İnşallah herkesin duaları dilekleri kabul olur.

Back
X