2017 NİSAN TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Transfer sonrasi 7.gun negatfti idrarda bgun 9.gun testimi yukleyeblrsem atim silik cikti hemen.kan verdm snucm 37 cok mutluyumm allahm devamini getrir i sllah isteyen herkese nasip olsun
Canim cok sevindim ben sana demistim hemen cikmaz diye rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah cnm kacinci denemendi

Transfer sonrasi 7.gun negatfti idrarda bgun 9.gun testimi yukleyeblrsem atim silik cikti hemen.kan verdm snucm 37 cok mutluyumm allahm devamini getrir i sllah isteyen herkese nasip olsun
Degerin dusuk degil canim onemli olan kat kat artmasi testi tekrarlayacaksin benim tup bebek doktoru 20 nin ustu garanti demisti onemli olan artmasi dedi

"Elizanykta,
sonuçların ne alemde arkadaşım. bebıs haberı bekliyoruz senden.

"Elizanykta,
sonuçların ne alemde arkadaşım. bebıs haberı bekliyoruz senden.
Canm 9.gun 37 ydi 10.gun 67 11.gun 84 4gun sonra yaptrdim dun 203 cikti 2ser kat artmamis en son yaptgm biraz cnm skldi bgn bda verdm bu sekilde dewam edermi hamilelik cok korkuyom.degeri bu seyirde gden warmi bi akil verin nlur

Canm 9.gun 37 ydi 10.gun 67 11.gun 84 4gun sonra yaptrdim dun 203 cikti 2ser kat artmamis en son yaptgm biraz cnm skldi bgn bda verdm bu sekilde dewam edermi hamilelik cok korkuyom.degeri bu seyirde gden warmi bi akil verin nlur
naptın canım seni merak ettim

Cnm cuma 800 cikti deger hala sinirda artiyo bgn tekrar istedi 2000lerde ckarsa normalmis.cumartesi sukur keseyi de gorduk 2kere dha kan takibi yapilcak iste hala stres bitmedi.nolcak blmiom
sakin ol, içini ferah tut canım, iyi haberlerini bekliyor olacağız.

Selam kızlar bende ayin 22 cumartesi.yaptırdım trasferimi heyecanla bekliyorum 6 demem İNŞALLAH BU SEFER OLUR RABBİM HEPİMİZİ HAYIRLI EVLAT SAHİBİ OLMAYI NASİP ETSİN EMEKLERIMIZI BOŞA CİRATMASİN INSALLAH

kızlar ben polip op. oldum doktorum ıkıncı deneme ıcın uzun protokol yapabılırız dedı bu nasıl oluyor basarı oranı yuksek mı ? yoksa adetı bekleyıp kısa protokol mu yaptırsam

MART AYINI KAÇIRDIM AMA NİSANDA TÜP BEBEK YAPMAYA KARAR VERDİM ARTIK NETİM HAYATIMDA HİÇ Bİ ZORLUĞA TESLİM OLMAYACAĞIM.
Merhaba. Bizde tup bebek icin ugrasiyoruz izmirde erol tavmergeni tavsiye ettiler izmirde olup bu doktoru bilen varmi acaba

Arkadaşlar izmirli olan varmi tup bebekle ilgili sorularim olacakti

hayırlı olsun inşallah ilk ve son olur ben de gelecek adette gidecem inşallah yumurtaların durumu iyi olur da başlarım . Şimdiden merak ediyorum çünkü günden güne adetim bitiyor ve bu da beni çok tedirgin ediyor menapoza mi girdim diye . Bakalım hayırlısı olur inşallah ve bu defa büyük bir mucize yaşarım .
Ayın başında aşılama tüp bebek ile ilgili araştırma yapıyordum.Sanırım bu
hayırlı olsun inşallah ilk ve son olur ben de gelecek adette gidecem inşallah yumurtaların durumu iyi olur da başlarım . Şimdiden merak ediyorum çünkü günden güne adetim bitiyor ve bu da beni çok tedirgin ediyor menapoza mi girdim diye . Bakalım hayırlısı olur inşallah ve bu defa büyük bir mucize yaşarım .

Back
X