- 23 Nisan 2017
- 8
- 4
- 1
- 38
Amin cani
Amin canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah. Bugun kanda pozitif cikti ama lekelenme devam ettigi icin dusuk riski yuksek. Ilaclara ve istirahate devam ediyorum. Umarim Allahim hepimizin gonlundekini hayirla sonuclandirir.
Evet aminn inşallahh.. heyecan dorukta.. evet gerçekten öyleTesekkur ederim canim. Senden de guzel haberler bekliyoruz yarin insallah.Ben de yarin tekrar kan verecegim. Insallah sorunsuz devam eder. O kadar uzun bir surec ki endise hic bitmiyor.
Canim cok sevindim. Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallahKızlar meraba.. benimde pozitif sonucum 210 çıktı değerim. Cumartesi tekrar kan vercem. Allah hepimiz kucağına sağ salim almayı nasip etsinn. Allah hepimizin kucaklarını doldursun. Tedavisi devam edenler dualarım sizinle
Canim Rabbim tez zamanda yuzunu guldursun insallah. Isteyen herkese nasip etsinHAYIRLI OLSUN KIZLAR ALLAH EMEKLERİNİZİ KARŞILIK SİZ BIRAKMASIN benim sonuç negatif çıktı moralim çok bozuk ALLAHIM HAYİRLİSİYLA SİZLERE NASIP
AMİN İNŞALLAH canimCanim Rabbim tez zamanda yuzunu guldursun insallah. Isteyen herkese nasip etsin
Aminnn cümlemizin inşallahCanim cok sevindim. Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallah
sağol cnaım, hamişliğin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinKızlar meraba.. benimde pozitif sonucum 210 çıktı değerim. Cumartesi tekrar kan vercem. Allah hepimiz kucağına sağ salim almayı nasip etsinn. Allah hepimizin kucaklarını doldursun. Tedavisi devam edenler dualarım sizinle
olsun cnaım sıkılma lütfen, bir daha denersiniz lütfen sıkma canını, normal hayatına devam et arkadaşım, kafanı dağıt ben hep öyle yapıyorum, o gün üzüntü oluyor, sonra diyorum ki daha bitmedi, yola devam....HAYIRLI OLSUN KIZLAR ALLAH EMEKLERİNİZİ KARŞILIK SİZ BIRAKMASIN benim sonuç negatif çıktı moralim çok bozuk ALLAHIM HAYİRLİSİYLA SİZLERE NASIP
olsun cnaım sıkılma lütfen, bir daha denersiniz lütfen sıkma canını, normal hayatına devam et arkadaşım, kafanı dağıt ben hep öyle yapıyorum, o gün üzüntü oluyor, sonra diyorum ki daha bitmedi, yola devam....
aminnn çok sağolsağol cnaım, hamişliğin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?