AOoo benim gitmediği doktor kalmadı. Kadıköy Ataşehir Göztepe Kozyatağı dolaylarında doktor önerilerinizi bekliyorum
Ataşehirde fsm hastanesi var oraya kesinlikle gitme canım arkadaşım 40+3 te doktoru başka hastane bul ben seni doğum yaptramam demiş Allahın izniyle zeynep kamilde doğum yapacakOoo benim gitmediği doktor kalmadı. Kadıköy Ataşehir Göztepe Kozyatağı dolaylarında doktor önerilerinizi bekliyorum
Ataşehirde fsm hastanesi var oraya kesinlikle gitme canım arkadaşım 40+3 te doktoru başka hastane bul ben seni doğum yaptramam demiş Allahın izniyle zeynep kamilde doğum yapacak
Canım epilepsi hastası arkadaşım riskli demiş o da şikayet etmiş başhekimliğe madem riskli şimdiye kadar neden yönlendirilmedim diydAllah allah hayırdır niye öyle bişey olmuş.
Canım epilepsi hastası arkadaşım riskli demiş o da şikayet etmiş başhekimliğe madem riskli şimdiye kadar neden yönlendirilmedim diyd
Hayırlısı inşallah canım bende istanbulda olsaydım oraya gidecektimNeyse ben ssvd grubuna üyeyim. Orada zeynep kamil için çok iyi yorumlar var. Belki böylesi daha hayırlıdır.
Merhaba, doğum paketi mi satın aldınız ? ücret konusunda bilgilendirir misiniz lütfen? sağlıklı doğumlar diliyorum bu arada herkese...Ankara da yaşıyorum , ilk kontrollerim de devlet hastanelerini tercih ettim Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesin de Emine Çelen ile görüştüm, daha sonra Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kolej Semt Polikliniğin de Nazlı Aksoy Kala ya gittim. Her ikiside ilgili ve alakalı hekimler.
Şuan Özel Koru Hast. - Ahmet Özek e gidiyorum ve süreci kendisiyle tamamlayacağız inşallah herşey yolunda gider :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?