- 3 Ocak 2013
- 415
- 219
- 103
Merhaba doğum paketi satın aldım. 7.000 TL, ayrıca her muayeneye gidişim de SGK katkı payı olarak 12 TL ödüyorum, 2017 de değişebilir bu rakam klasik zam gelir :)Merhaba, doğum paketi mi satın aldınız ? ücret konusunda bilgilendirir misiniz lütfen? sağlıklı doğumlar diliyorum bu arada herkese...
Fiyatlar ne ara bu kadar uçtu yaa? ben de görüştüm koruyla 7000 nedir ya. medicana düşünüyorum 6000 ayrıca her muayenede 100 tl fark var... o da en az 7500 e geliyor. çok kararsizim. medical parkı düşündüm ama bana çok uzak. ne yapsam bilmiyorum.Merhaba doğum paketi satın aldım. 7.000 TL, ayrıca her muayeneye gidişim de SGK katkı payı olarak 12 TL ödüyorum, 2017 de değişebilir bu rakam klasik zam gelir :)
Koru dışında bir hastanede doğum paketi bulamadım ben, Medicana bana 4500 normal 5000 sezeyan dedi ve doğum paketi yoktu.Fiyatlar ne ara bu kadar uçtu yaa? ben de görüştüm koruyla 7000 nedir ya. medicana düşünüyorum 6000 ayrıca her muayenede 100 tl fark var... o da en az 7500 e geliyor. çok kararsizim. medical parkı düşündüm ama bana çok uzak. ne yapsam bilmiyorum.
Etimesgut, Sincan tarafındaki kadın doğum hastanelerinin uygun fiyatlı olduğunu duydum onları da araştır istersen, bizim arabamız yok o yüzden bana çok uzak arabam olsa oralardaki hastanelerde de iyi hekimler varmış.Fiyatlar ne ara bu kadar uçtu yaa? ben de görüştüm koruyla 7000 nedir ya. medicana düşünüyorum 6000 ayrıca her muayenede 100 tl fark var... o da en az 7500 e geliyor. çok kararsizim. medical parkı düşündüm ama bana çok uzak. ne yapsam bilmiyorum.
Aslında benim aklımda Bayındır vardı sadece doğuma 6,100 deyince tişikkirler deyip geri çekildim çokkk pahalıııFiyatlar ne ara bu kadar uçtu yaa? ben de görüştüm koruyla 7000 nedir ya. medicana düşünüyorum 6000 ayrıca her muayenede 100 tl fark var... o da en az 7500 e geliyor. çok kararsizim. medical parkı düşündüm ama bana çok uzak. ne yapsam bilmiyorum.
Bi tane küçük kızım var zaten. uzak bir hastaneye gidemem. son aylarda çok sık kontrol oluyor. onu bırakıp gidemem yanima alsam perisan olur yollarda. halk sigortayla konuştum onlar doğum paketi icin fiyat veriyorlar. hala hastane bulamadim ne yapıcam bilmiyorum.Aslında benim aklımda Bayındır vardı sadece doğuma 6,100 deyince tişikkirler deyip geri çekildim çokkk pahalııı
Ankara da nerede yaşıyorsun?Bi tane küçük kızım var zaten. uzak bir hastaneye gidemem. son aylarda çok sık kontrol oluyor. onu bırakıp gidemem yanima alsam perisan olur yollarda. halk sigortayla konuştum onlar doğum paketi icin fiyat veriyorlar. hala hastane bulamadim ne yapıcam bilmiyorum.
Çok uygunmuş :)Merhabalar arkadaşlar bende Antalya da yaşıyorum burada Vitale Hastanesi ne Ali Fuat Şengör e gidiyorum sizde doğum paketi çok pahalı ben 2 yıl önce aynı hastanede 850 tl sezaryana verdim şimdide 1100 tl vericem ama ikinci bebek için indirim var nekadar olur net bilmiyorum söylemediler standart fiyat verdiler
Yenimahalle. ragıp Tüzün tarafı.Ankara da nerede yaşıyorsun?
Batıkentteki hastaneleri araştır derim,Yenimahalle. ragıp Tüzün tarafı.
bende medipole gidiyorum Özlem hanıma ben özlem hanımdan memnunum şimdilik herhangi bi sorun yaşamadımMedipol hastanesi bağcılar Lebriz Hale Tamer e gidiyorum . Şimdilik memnunum. Başka giden var mı bu hastaneye acaba.
Ben medipol vatan klinigine gidiyorum bu haftadan sonra megaya gidicem insallah. Ama doktora karar veremedimbende medipole gidiyorum Özlem hanıma ben özlem hanımdan memnunum şimdilik herhangi bi sorun yaşamadım
ben gecen cumartesi özlem hanımın yanındaydım ilgisi olsun alakası olsun çok memnunum. Özlem hanım hakkında hiç şikayet duymadım ama varsa başka gidenler veya tanıdık onlara sor derimBen medipol vatan klinigine gidiyorum bu haftadan sonra megaya gidicem insallah. Ama doktora karar veremedim
Cok yorum okudum ama kiminin cok iyi kiminin kötü tecrübeleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?