2017 Nisan ve Mayıs anneleri, hangi doktora gidiyorsunuz paylaşalım

eskişehir acıbadem, ramazan bayırlı. sakinliği hoşuma gidiyor, sakin, telaşsız bi doktor :)

ist. anadolu yakasi central hospital basak sel ilgili sakinlestirici ve guleryuzlu bir doktorr

Merhaba, doğum paketi mi satın aldınız ? ücret konusunda bilgilendirir misiniz lütfen? sağlıklı doğumlar diliyorum bu arada herkese...
Merhaba doğum paketi satın aldım. 7.000 TL, ayrıca her muayeneye gidişim de SGK katkı payı olarak 12 TL ödüyorum, 2017 de değişebilir bu rakam klasik zam gelir :)

Merhaba doğum paketi satın aldım. 7.000 TL, ayrıca her muayeneye gidişim de SGK katkı payı olarak 12 TL ödüyorum, 2017 de değişebilir bu rakam klasik zam gelir :)
Fiyatlar ne ara bu kadar uçtu yaa? ben de görüştüm koruyla 7000 nedir ya. medicana düşünüyorum 6000 ayrıca her muayenede 100 tl fark var... o da en az 7500 e geliyor. çok kararsizim. medical parkı düşündüm ama bana çok uzak. ne yapsam bilmiyorum.

Koru dışında bir hastanede doğum paketi bulamadım ben, Medicana bana 4500 normal 5000 sezeyan dedi ve doğum paketi yoktu.

Etimesgut, Sincan tarafındaki kadın doğum hastanelerinin uygun fiyatlı olduğunu duydum onları da araştır istersen, bizim arabamız yok o yüzden bana çok uzak arabam olsa oralardaki hastanelerde de iyi hekimler varmış.

Acıbadem Atakent Elif hanıma gidiyorum cok memnunum.

Aslında benim aklımda Bayındır vardı sadece doğuma 6,100 deyince tişikkirler deyip geri çekildim çokkk pahalııı

Aslında benim aklımda Bayındır vardı sadece doğuma 6,100 deyince tişikkirler deyip geri çekildim çokkk pahalııı
Bi tane küçük kızım var zaten. uzak bir hastaneye gidemem. son aylarda çok sık kontrol oluyor. onu bırakıp gidemem yanima alsam perisan olur yollarda. halk sigortayla konuştum onlar doğum paketi icin fiyat veriyorlar. hala hastane bulamadim ne yapıcam bilmiyorum.

Merhabalar arkadaşlar bende Antalya da yaşıyorum burada Vitale Hastanesi ne Ali Fuat Şengör e gidiyorum sizde doğum paketi çok pahalı ben 2 yıl önce aynı hastanede 850 tl sezaryana verdim şimdide 1100 tl vericem ama ikinci bebek için indirim var nekadar olur net bilmiyorum söylemediler standart fiyat verdiler

Ankara da nerede yaşıyorsun?

Çok uygunmuş :)
Doğum için Antalya'ya gelmek varmış

Medipol hastanesi bağcılar Lebriz Hale Tamer e gidiyorum . Şimdilik memnunum. Başka giden var mı bu hastaneye acaba.
bende medipole gidiyorum Özlem hanıma ben özlem hanımdan memnunum şimdilik herhangi bi sorun yaşamadım

2017 mayıs annesiyim ist. z.burnun da oturuyorum avrasya hospitale gidiyordum doktorum yaklaşık 2 aydır yok. 2 hafta sonra da avcılar a taşıncaz avcılar da önereceğiniz doktor ve hastane var mı?

bende medipole gidiyorum Özlem hanıma ben özlem hanımdan memnunum şimdilik herhangi bi sorun yaşamadım
Ben medipol vatan klinigine gidiyorum bu haftadan sonra megaya gidicem insallah. Ama doktora karar veremedim
Cok yorum okudum ama kiminin cok iyi kiminin kötü tecrübeleri var

Ben medipol vatan klinigine gidiyorum bu haftadan sonra megaya gidicem insallah. Ama doktora karar veremedim
Cok yorum okudum ama kiminin cok iyi kiminin kötü tecrübeleri var
ben gecen cumartesi özlem hanımın yanındaydım ilgisi olsun alakası olsun çok memnunum. Özlem hanım hakkında hiç şikayet duymadım ama varsa başka gidenler veya tanıdık onlara sor derim

Ben Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne gidiyorum en başından beri. Doktorum Serkan Bodur ve Mustafa Ulubay şimdilik karar vermedim ikisi de çok tatlı. Cihazları da çok iyi ve çok büyük bir hastane. Allah izin verirse doğumumu da orda yapmayı düşünüyorum. Ben de orda doğmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…