• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Nerdesiniz hatunlar ;) yoksa kahvaltıda börek çörek mi yiyirsunuz :sinirli: ses verin bakayım ses cikmayinca kaçamak yapılıyor hissine kapılıyorum :işsiz:

Nerdesiniz hatunlar :KK66: yoksa kahvaltıda börek çörek mi yiyirsunuz :sinirli: ses verin bakayım ses cikmayinca kaçamak yapılıyor hissine kapılıyorum :işsiz:
yoook yook olur mu hic:) hayirli cumalarimiz olsun bu arada. yarin diyetisyen kontrolum var. aksama da gunluk yediklerimi yazmayada baslayacagim insallah. Korhilalp Korhilalp ve selin_01 selin_01 sizlerede tesekkur ederim

Bugünkü menüm
Kahvaltı:
11.00 1portakal
Kahvaltı için vakit yoktu

Öğlen:
14.30 yoğurtlu kereviz salatası(tavuk ilaveli)
3ceviz

Akşam:
18.00 2parça haşlanmış tavuk
Yoğurtlu kereviz salatası
2,3tane badem kaju

Su:1.5 litre
Spor:5mil leslie
Mukemmel bi menu ;) sanah acikmadin mi oglene kadar?

Nerdesiniz hatunlar :KK66: yoksa kahvaltıda börek çörek mi yiyirsunuz :sinirli: ses verin bakayım ses cikmayinca kaçamak yapılıyor hissine kapılıyorum :işsiz:
Yok canim benm kacamak hakkim bitti benim ve size bisey itiraf edeyim hani 4 -5 gun dikkat etmedim spor yapmadim ya bana 1.4 olarak arti olarak dondu belki odemdir belki baska bise pztesiye yine ayni kgda olacagim sanirim bu artiyi anca veririm o gune :kızgın:

yoook yook olur mu hic:) hayirli cumalarimiz olsun bu arada. yarin diyetisyen kontrolum var. aksama da gunluk yediklerimi yazmayada baslayacagim insallah. Korhilalp Korhilalp ve selin_01 selin_01 sizlerede tesekkur ederim
canım öncelikle hoş geldin ;) merakla bekliyoruz canım diyetisyen sonucunu..

Yok canim benm kacamak hakkim bitti benim ve size bisey itiraf edeyim hani 4 -5 gun dikkat etmedim spor yapmadim ya bana 1.4 olarak arti olarak dondu belki odemdir belki baska bise pztesiye yine ayni kgda olacagim sanirim bu artiyi anca veririm o gune :kızgın:
Canim çabuk gelen çabuk gider hiç takılma ;) sabit 9lsan bile artidan kurtuldugun için mutlu olmalısın ;)

Kızlar öğlen biraz karbonlu besl3ndim ama varya resmen vücudum alarm veriyor. Dudaklarim birbirine yapısti :( ne kadar su ics3m doymuyorum. Akşam ne yesem de telafi etsem o_O He karbon demişken börek pasta falan değil 1 krep, 3 kaşık p pilavı, 2 kepçe etli patates... :silah:

Kızlar öğlen biraz karbonlu besl3ndim ama varya resmen vücudum alarm veriyor. Dudaklarim birbirine yapısti :KK43: ne kadar su ics3m doymuyorum. Akşam ne yesem de telafi etsem o_O He karbon demişken börek pasta falan değil 1 krep, 3 kaşık p pilavı, 2 kepçe etli patates... :silah:
Aksam sirf sebze yemegi ile yogurt yiyebilirsin bence yada protein salata;)

Cnm ben onu ya gorup begenmisimdir yada cvp yazmamisimdir:oops: tesekkur ederim :KK66: birde sen kedini naptin yaninda mi goturdun Pamik Pamik
:KK68: Canımm sorun değil tabiki esprisine öyle yazdım. İstanbul'a mı dedin anlamadım tam ama onu diyorsan evet yanımda getirdim. Ama evdeki kalıp bayatlamasın diye hatta kv bile tvlte çıkamıyordu o da başladı çok memnunum sağol dedi.

Back
X