Sabh kahvalti yaomamana ragmen poaca fln yemedin helal vallaben olsam saldirirdim afiyet olsun spor varmydi?iyi akşamlar bu sabah tartıldığımda 74,9 u gördüm ufakta olsa bir yol katetmişim galiba.ama iki gündür karışık bir beslenme oldu benim için inşallah yarın güzel olacak
sabah : yok
öğle 13:30 komşudaydım pasta poğaça vardı ama yemedim canım da hiç istemedi
sadece salata çeşitlerinden üçer çatal aldım o kadar iki bardak da siyah çay (şekersiz)
akşam 17:15
1 tabak ciğer
1,5 dilim kepekli ekmek
4 tane kızarmış biber
bol salata
su pek içmedim şimdi yeşil çay içeceğim sonra suya devam
Menu cok iyi yarin kacirma fazla olurmu?kizinada nice nice mutlu seneler diliyorum ..kaca basiyor prenses ?Kızlar sayfalar çok ilerlemiş yine okuyamıcam sonra okurum menümü yazıp çıkarım
Kahvaltı
3ksşık kıymalı yumurta
Domates salatalık
2dilim kaşar
3zeytin
1dilim ekmek
Öğlen 4mervimek köftesi
4kaşık yoğurt meyve karışımı
Ara
Sade kahve
1bitter
Akşam
1tabak karnıbahar yemeği
Spor yarım saat yürüyüş
Yarın Kızımın doğum günü ev komple sil süpür ve hazırlıklar yorgun düştüm bunlarda spor sayılır demi kızlar
Çok yorgunum hemen yatıp uyucam iyi geceler fıstıklar
Kalori yaktın mı yaktın bitti spor sayılır tabi:)Kızlar sayfalar çok ilerlemiş yine okuyamıcam sonra okurum menümü yazıp çıkarım
Kahvaltı
3ksşık kıymalı yumurta
Domates salatalık
2dilim kaşar
3zeytin
1dilim ekmek
Öğlen 4mervimek köftesi
4kaşık yoğurt meyve karışımı
Ara
Sade kahve
1bitter
Akşam
1tabak karnıbahar yemeği
Spor yarım saat yürüyüş
Yarın Kızımın doğum günü ev komple sil süpür ve hazırlıklar yorgun düştüm bunlarda spor sayılır demi kızlar
Çok yorgunum hemen yatıp uyucam iyi geceler fıstıklar
Hadi ya olmadi simdi bu ;(Kızlar esimi kiramadim tatlı almış gelmiş bu saatte 2 dilim yedimhafta sonu yapicamm artık kaçamak hafta içi dikkatli olurumherkese hayırlı geceler
Afiyet olsunBugün ku menüm
Ilık su
KAHVALTİM
1sahsn yumurta,2dilim peynir,domates,5zeytin,iki lokma ekmek,şekersiz çay
ÖĞLE
Yarım krep, domates, peynir (çocuklar a yapmıştım)
ARA
Türk kahvesi(şekersiz)9grsmlik 3bitter çikolata(bir haftadır yememistim )
Küçük kaşe leblebi
Yeşil çay
AKŞAM
Küçük bir tabak kıymalı makarna bol salata
Kahve (şekersiz)5biskuvi
Su 2litre bitecek
Spor 150 ip atlarim 30 mekik çekerim(hergun arttiriyorum)
Cnm fakirinki var en uygun bildigim ama ne kdr bilmiyorum ;(Kızlar hepsi burada dan baskül siparişi vereceğim Sinbonun dijitali vardı pek memnun değildim şimdi analog almak istiyorum tavsiyeleriniz var mı. Bu arada 25-30 lirayı geçemem ona göre :)
Canım çok sağol çok bekleyemedim felix in eğer doğruysa yağ ve su ölçerli baskülünden sipariş ettim.Cnm fakirinki var en uygun bildigim ama ne kdr bilmiyorum ;(
Iste bu tebrik ederimAsla canım pes etmiyorum hatta bugün kacamaksiz güzel bir gün geçiriyorum
Gule gule kullan cnm ben gec kalmisim :)Canım çok sağol çok bekleyemedim felix in eğer doğruysa yağ ve su ölçerli baskülünden sipariş ettim.
Canm pes etme sakin biz bunu icn burdayiz sabah bir ekmek mi dedin birde sen menu yaziyormusun bize ?kızlarda bende 12.30 da çıktım tam bir buçuk saat dışarıda çok tempolu olmasada ağlıya ağlıya yürüdüm. sabah yediğim 1 ekmeği bari eriteyim dedim. gelince yarımlık su içtim. ahhh beennnn ahhh. halbuki diyet spor yapınca nede güzel hızlıca kilo verebiliyorum. bu ara çok saçmaladım yaaa
Ayrıca sizide çokkk tebrik ediyorum. maşallah çok azimlisiniz. kıskanmıyorda değilim. nerde benim eski azimli halim inşallah haftaya bende buraya gülücüklerle dolu bi resim atarım
Seni cani gonulden tebrik ediyorum gonullerin birincisisin darisi basimiza masallah sana devm et boyleselam kızlarrrr vakit bulamadım anca biraz bulabildim.
öncelikle kilomu söylemek istiyorum. aşırı mutluyum. 113 kilo başlamıştım tam 2 ay önce. 22.09.2016'da.
Sabah kıyafetsiz olarak tartıldım. geçen hafta 97'idim. çok spor yaptım, çok dengeli beslendim. çok su içtim. kısaca bu hafta çok uğraştım. sanırım tamamen emeğimin karşılığını aldım. sizlere çok teşekkür ediyorum. önerilerinizle, fikirlerinizle en çokta birşeyler okumaya girdiğimde "sen yaparsın" demeniz sayesinde motive oldum.
22.09.2016 : 113 kilo
18.11.2016: 97 kilo
ve bugün,
25.11.2016: 94.900 kilo ve gram
Kendime sözüm vardı. 89'un altına düştüğüm gün pahalıda olsa ayakkabı alacaktım.
Vazgeçtim. Süreyi uzatıcam ama 80'in altına düştüğümde topuklu süet alacağım.
menu
sabah: 1,5 çavdarlı tost, 1 salatalık, 4-5 yeşil zeytin. (normalde 1 yerimde dün akşam doymamıştım)
9.30 gibi 1 adet mandalina ve öncesinde yeşil çay
10.00: çay ve salatalık
13.00: 3 yemek kaşığı etli-nohutlu-biberli bulgur pilavı, 2 dilim rulo köfte (içi yumurtalı)
16.00: yeşil çay içerim.
17.30: 1 dilim rulo köfte yiyeceğim.
19.30 gibi de sporâ gideceğim.
hepiniz umarım morallisinizdir ve bol kalori atmışsınızdır bu hafta :)
Sizlerde oylesiniz canlarim...Harikasin mislisse
Cok iyi cnm tebrik ederim .gunaydin kizlar... gecen hafta kilom.67.4 guncel kilom.66.9;aradaki fark..-500gr... Eki Görüntüle 1916841
Bu hafta daha dikkatli olursan kurtarabilirizKuzum artidaydim zaten bu hafta yediğim naneler bugün beni tirmaladi
Cok iyisin cnm ya masallahYaş34
Başlangıç:83.5
Güncel kilo:81
Fark:2.5
Fotoğraf dosya boyutu nedeniyle işlenilememektedir diye hata verdi.beceremedim.yardımcı olursanız tekrar denerim
Sağolasın canım Kimse yazmadı zaten :)Gule gule kullan cnm ben gec kalmisim :)[/QUOTE
Cnm bak eger istiyosan basaricsksin yeterki iste bi problemin var ? eger oyleyse boyle olman normal lutfen kendine gel yapabilirsin bubu unutma !!bu kadar iradesiz miyim ben yaaa. ne var sanki 68 kiloya kadar sabrediversem.
3 ayda hallolur. ne bu bendeki kısır döngü.
Joleym cok iyisin masallh yaGeçen hafta 65.0
Bu hafta 64.4
Fark _600gr
Supersin canm masallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?