2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Sabh kahvalti yaomamana ragmen poaca fln yemedin helal vallaben olsam saldirirdim afiyet olsun spor varmydi?

Menu cok iyi yarin kacirma fazla olurmu?kizinada nice nice mutlu seneler diliyorum ..kaca basiyor prenses ?

Kalori yaktın mı yaktın bitti spor sayılır tabi:)

Rabbim kızınada nice sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu yaşlar hayırlı uzun ömürler versin inşallah:)
@JoleYa kız yemek için bahane arama bak yaaa

Afiyet olsun gece 12 de 2 dlm tatli bide;(

Kızlar hepsi burada dan baskül siparişi vereceğim Sinbonun dijitali vardı pek memnun değildim şimdi analog almak istiyorum tavsiyeleriniz var mı. Bu arada 25-30 lirayı geçemem ona göre :)
Cnm fakirinki var en uygun bildigim ama ne kdr bilmiyorum ;(

Canm pes etme sakin biz bunu icn burdayiz sabah bir ekmek mi dedin birde sen menu yaziyormusun bize ?

Seni cani gonulden tebrik ediyorum gonullerin birincisisin darisi basimiza masallah sana devm et boyleñ

Gule gule kullan cnm ben gec kalmisim :)[/QUOTE
Sağolasın canım Kimse yazmadı zaten :)

Ben yarın vericem kilomu malum oğlan baskülü kırmıştı çıkamadım dışarı. Yarın pazara çıkıcam anca çarşıda tartılıcam. Bu haftalık böyle olsun zaten verememişimdir kesin yavaşladı ya benim. Haftaya gelir inşallah baskülüm. O zaman hemencecik veririm.
Hem yarın ölçülerimide vericem bir iki kişi daha vardı selin_01 diğerini unuttum. Onlarda verecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…