Vav 2 kg super masallhGeçen hafta:87
Bu hafta:85
Ay hadi inşallah. Maşallah hem çok azimlisin hemde kilon fazla olduğu için çabuk gidiyor bu ilk dönemde hiç kaçamak yapmayıp sıkı devam edersen daha fazla verirsin zannımca. Hafta sonu kaçamak yapıyorum demiştin ya o yüzden dedim. Yanlış anlama sakın senin için diyorum. Çok güzel gidiyorsun ama. Sen o bikiniyi giyersin yaza :)günaydın kızlar hepinize. ay dayanamıcam dün 94.900düm. 2 saat spor yaptım akşam. üstümdekiler sırılsıklam oldu valla.göğüs ve kol ağırlık çalıştım nasıl acıyo anlatamam. ama bu sabah tartılayım dedim. 94.500 çıktım. 1 günde 400 gram. allahım inşallah durmadan devam eder. paltomda bollaşmaya başladı iyice. acil almam lazım. yaşa bikini giyicem
kaçamak değil kız :) haftada 1 gün istediklerimden yiyebiliyorum. onuda haftasonu olarak yapıyorum. hafta içi zaten iş-spor pek vakit kalmıyor anca kahve içmeye yada nadirde olsa bi arkadaşla akşam yemeği. genelde cumartesileri akşam ve pazar öğlen diyet dışı besleniyorum. bazende pazar sabah. :) pazar sabah içlerinden en sevdiğimAy hadi inşallah. Maşallah hem çok azimlisin hemde kilon fazla olduğu için çabuk gidiyor bu ilk dönemde hiç kaçamak yapmayıp sıkı devam edersen daha fazla verirsin zannımca. Hafta sonu kaçamak yapıyorum demiştin ya o yüzden dedim. Yanlış anlama sakın senin için diyorum. Çok güzel gidiyorsun ama. Sen o bikiniyi giyersin yaza :)
Sağol canım bende istiyorum bulundugum yerde bulmam da pek mümkün degil esime dedim spariş edelim diye o da iyi çıkmayabilir dedi umarım iyi çikar memnun kalırımBen vermiştim canım h.burada dan. Minder çember büyük küçük top ve lastik almıştım. Sadece lastikleirmi sevmedim ensiz oldukları için diğer malzemeler güzel
Valla bende kendime şaşirdim gözümun onunde pastalar poģacalar vardi canım bile çekmedi yani :))cokta iyi oldu gönlüm rahat kalktim masadan :)Sabh kahvalti yaomamana ragmen poaca fln yemedin helal vallaben olsam saldirirdim afiyet olsun spor varmydi?
Spor yok canım belim kotü tutulduydu tam gecmedi cesaret edemedim spor yapmaya ama tekrar deniyecegim yavas tempoda cunku sporla daha iyi kilo veriliyo birde harika sıkılaştırıyo yaniSağol canım bende istiyorum bulundugum yerde bulmam da pek mümkün degil esime dedim spariş edelim diye o da iyi çıkmayabilir dedi umarım iyi çikar memnun kalırım
Valla bende kendime şaşirdim gözümun onunde pastalar poģacalar vardi canım bile çekmedi yani :))cokta iyi oldu gönlüm rahat kalktim masadan :)
Canım aslında tartı foto yuklemesinde bi sakınca yok ama yınede sen bilirisn senin için sıkıntı olacaksa yukleme :) bu arada dosya yukle butonu var ya mesaj yazdıgın butonun orda ordan yukluyosun :)Günaydın kızlar ben foto yüklemesini bilmiyorum eşimden öğretmesini istedim oda kesinlikle ve kesinlikle foto paylaşmanı istemiyorum dedi baya bi tepki gösterdi...
Bana mahsus tölerans tanırmısınız fotoğrafsız bildirim yapsam olurmu?????
kız allah senin iyiliğini versin emiGünaydın kızlar
Benim tartıyı oğlan kırdı söylemiştim daha önce de dışarı çıkabilirsem bu gün veririm sonucu çıkamazsam yarın yada pazar günü kaynanamların evinin altında un çuvalı tartısın var onla tartılcam
canm müthiş bi kilo kaybı tebrikler ...Yaş34
Başlangıç:83.5
Güncel kilo:81
Fark:2.5
Fotoğraf dosya boyutu nedeniyle işlenilememektedir diye hata verdi.beceremedim.yardımcı olursanız tekrar denerim
He he sen bahane de napim adam benle tatlı yemeye bile bayılıyorKalori yaktın mı yaktın bitti spor sayılır tabi:)
Rabbim kızınada nice sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu yaşlar hayırlı uzun ömürler versin inşallah:)
Y yagmur7968 kız yemek için bahane arama bak yaaa
Ellerine emeğine sağlık canımGünaydın meleklerim...Yeni tablomuz 1.sayfadadır hayırlı uğurlu olsun ...
Haftanin birinicisi:Tuana31
haftanın ikincisi:Keçigibi
haftanın üçüncüsü:Naz5403arkadaşlarımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Artı alan arkadaşlarımızında özellikle fma arkadaşımızdan bu hafta olağanüstü bir performans beklediğimizide belirtmek isteriz.
Bugün misafrim var sonra görüşürüz..herkese mutlu hafta sonlaı dilerim.
Kader456 canm kg bildirimi yaptın mı sen ? göremedimmi acaba ? [/QUOTE yaptim diye hatirlyorum 74.9dum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?