2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

günaydın kızlar hepinize. ay dayanamıcam dün 94.900düm. 2 saat spor yaptım akşam. üstümdekiler sırılsıklam oldu valla.göğüs ve kol ağırlık çalıştım nasıl acıyo anlatamam. ama bu sabah tartılayım dedim. 94.500 çıktım. 1 günde 400 gram. allahım inşallah durmadan devam eder. paltomda bollaşmaya başladı iyice. acil almam lazım. yaşa bikini giyicem

Ay hadi inşallah. Maşallah hem çok azimlisin hemde kilon fazla olduğu için çabuk gidiyor bu ilk dönemde hiç kaçamak yapmayıp sıkı devam edersen daha fazla verirsin zannımca. Hafta sonu kaçamak yapıyorum demiştin ya o yüzden dedim. Yanlış anlama sakın senin için diyorum. Çok güzel gidiyorsun ama. Sen o bikiniyi giyersin yaza :)

kaçamak değil kız :) haftada 1 gün istediklerimden yiyebiliyorum. onuda haftasonu olarak yapıyorum. hafta içi zaten iş-spor pek vakit kalmıyor anca kahve içmeye yada nadirde olsa bi arkadaşla akşam yemeği. genelde cumartesileri akşam ve pazar öğlen diyet dışı besleniyorum. bazende pazar sabah. :) pazar sabah içlerinden en sevdiğim
anlıyorum canım alınmam gücenmem ben zaten herşey ortada 94 kiloyum. yıllarca alındım alıncağım kadar yoksa teşekkür ederim beni düşünerek yazıyorsun tabi.
az önce iş yerine uzun zamandır gelmeyen bi misafirimiz geldi.en son yazın başında gelmişti (o zaman 116-117 ye falan çıkmıştım). beni gördü didem hanım? dedi. dedim yok ben aysu. dideme ne oldu diyo. dedim şaka şaka benim tanımadın diyorum. o zamnalar saçım kahvemsiydi, şimdi açıyorum biraz daha. şok oldu adamcağız. nasıl mutlu oldum var ya.
yazın valla canım saçımı sarı yapıcam, mislisse nin profil fotosundaki gibi olcuam. valla olucam. billa olucam. allah izin verdiği süreç boyunca kilomu vericem. bıkmak, baymak yok :)

Ben vermiştim canım h.burada dan. Minder çember büyük küçük top ve lastik almıştım. Sadece lastikleirmi sevmedim ensiz oldukları için diğer malzemeler güzel
Sağol canım bende istiyorum bulundugum yerde bulmam da pek mümkün degil esime dedim spariş edelim diye o da iyi çıkmayabilir dedi umarım iyi çikar memnun kalırım
Sabh kahvalti yaomamana ragmen poaca fln yemedin helal vallaben olsam saldirirdim afiyet olsun spor varmydi?
Valla bende kendime şaşirdim gözümun onunde pastalar poģacalar vardi canım bile çekmedi yani :))cokta iyi oldu gönlüm rahat kalktim masadan :)

Spor yok canım belim kotü tutulduydu tam gecmedi cesaret edemedim spor yapmaya ama tekrar deniyecegim yavas tempoda cunku sporla daha iyi kilo veriliyo birde harika sıkılaştırıyo yani

Canım aslında tartı foto yuklemesinde bi sakınca yok ama yınede sen bilirisn senin için sıkıntı olacaksa yukleme :) bu arada dosya yukle butonu var ya mesaj yazdıgın butonun orda ordan yukluyosun :)

kız allah senin iyiliğini versin emi bir an önce tartıl ama :)

Yaş34
Başlangıç:83.5
Güncel kilo:81
Fark:2.5
Fotoğraf dosya boyutu nedeniyle işlenilememektedir diye hata verdi.beceremedim.yardımcı olursanız tekrar denerim
canm müthiş bi kilo kaybı tebrikler ... birde boyunu da yazsan tam olucaktı :)birde genelde o sorun hep oluyor ben foto küçültme programından yapıyorum

Günaydın meleklerim...Yeni tablomuz 1.sayfadadır hayırlı uğurlu olsun ...

Haftanin birinicisi:Tuana31
haftanın ikincisi:Keçigibi
haftanın üçüncüsü:Naz5403 arkadaşlarımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Artı alan arkadaşlarımızında özellikle fma arkadaşımızdan bu hafta olağanüstü bir performans beklediğimizide belirtmek isteriz.

Bugün misafrim var sonra görüşürüz..herkese mutlu hafta sonlaı dilerim.

Ellerine emeğine sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…