Ne yedinAyyy kimse yok yaa. Kızlaaarrr karnım acıktı. Bir kasee yedimm.
Böyle durumlarda diyorlarki bi dakika düşünün gerçekten aciktiniz mi büyük bir bardak su için hala geçmiyorsa 1 meyve yiyin veya yoğurt yiyinAyyy kimse yok yaa. Kızlaaarrr karnım acıktı. Bir kasee yedimm.
Öyle zannetmedim kız çorba belki dedimHeheh makarna yedim sandın dimi
Yarım su bardağı yarım yağlı yoğurda 1,5 y.kaşığı yulaf ezmesi 1,5 y.kaşığı form light müsli ( içinde kuru meyveler var) yarım muz küp küp doğranmış, 1 çay kaşığı keten tohumu zencefil zerdeçal ve tarçın. Şimdi msjımı bitirip spruma başlıyorum.
Öyle zannetmedim kız çorba belki dedim
Bende beyaz ekmeğe bağladım canım. Bizde 6 da yiyoruz o saatten sonra tarçınlı süt veya kahve tüketiyorum iyi de oluyor daha geç yesem artı olur bence. Inşallah heppimiz manken gibi olacazYok asla bundan sonra akşamları atıştırmalıklarım en fazla böyle olacak. Acıkmamın sebebini buldum. 1. En geç 6 da yemiş oluyoruz yemeği. Bende geç yattığım için acıkıyorum. 2. Eğer bu akşam ki gibi dürüm tarzı bişey yani içinde beyaz un bulunan beyaz ekmek türevleri bişey yediğim akşam devamlı bişeyler yemek istiyorum. Bundan sonra söylicem eşime habersiz alırsa kesinlikle ekmeksiz alsın ben evde çavdar ekmeğimle yerim. Bu arada eşim dedi ki göbeğim hem küçülmeye başlamış hemde eskisi gibi sarkmıyormuş. Dikkat ettim gerçekten eskisi gibi sarkık değil çook mutluyum. Böyle giderse hepimiz manken olcaz. :)))
Vavvv bu ne guzel karism boyle afiyt olsunHeheh makarna yedim sandın dimi
Yarım su bardağı yarım yağlı yoğurda 1,5 y.kaşığı yulaf ezmesi 1,5 y.kaşığı form light müsli ( içinde kuru meyveler var) yarım muz küp küp doğranmış, 1 çay kaşığı keten tohumu zencefil zerdeçal ve tarçın. Şimdi msjımı bitirip spruma başlıyorum.
Tmm cnm bende oyle yapicam sagolBöyle durumlarda diyorlarki bi dakika düşünün gerçekten aciktiniz mi büyük bir bardak su için hala geçmiyorsa 1 meyve yiyin veya yoğurt yiyin
Insan yazinca ne kadar cok yedigini anliyo dimi yoksa bise yemedikki diyoruz senin ki roman gibi olmus birazSabah 2 bardak limonlu su.( totalde 2 litre )
Beşibiyerde çayım bitti 15-20 gün ara vermem gerekiyor
Kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
5 Siyah zeytin
10 Yeşil zeytin
1 dilim Süzme peynir
2 ince dilim Salam
1 Domates
1 Haşlanmış yumurta
1 Fincan Çay tek şeker
Öğlen
Yarım porsiyon Eti form light müsli
Yarım porsiyon etli lifalif yulaf ezmesi
Yarım su bardağı yarım yağlı süt
Bir ince dilim Çavdar ekmeği ne acı biber salçası
1 adet küçük Anamur muzu
Bir fincan şekersiz nescafe sade
5 gramlık bir kare biter %70
Öğle Atıştırması
Special k Fesleğenli kraker 1 paket
Bir lokma muz (oğlanın artığı)
Akşam yemeği
Bir dürüm tavuk tantuni ( çeyreğini oğlan yedi. herif aldı ben makarna mantı yapmıştım)
1 büyük ayran
2 kaşık mantı makarna ( yaptığım boşa gitmesin tadına bakim dedim)
Akşam atıştırması
Yarım avuç üzüm
1 fincan tek şekerli çay
1 fincan sade nescafe şekersiz
5 gramlık 1 kare bitter %70
Allahım yaz yaz bitmedi ya
Tmm cnmKızlar aklınızda bulunsun suları ılık değil de soğuk içersek metabolizmamızı Bi tık daha fazla çalıştırıyor bilin istedim.
Bizde seni seviyoruz canmSabah bi iki lokma yeseydin keşke kuzum yaa senin için diyorum yanlış anlama.
Limonlu iç kız suyu :))
50 mekik 50
Kara lahana kaçmış mı sanki azıcık :)
Kızlarr menüleriniz süperr
Ben sana kurban olayım kızz. Valla böyleyim ben napim seviyom bu halimi. Siz sıcak olmasanız böyle rahat davranamam emin ol
Afiyet olsun ama biskuvi yerine kuru meyve yada uzum yeseydin nys olan olmus bidahakine dikkatSelamlarrrr herkese hayırlı akşamlar
Hemen menümü verip çıkıyorum
Sabah
5 zeytin
2 parça peynir
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 yemek kaşığı kadar pekmez
Domates/ salatalık
Öğlen
4 kaşık taze fasülye
4-5 tane yulaflı üzümlü bisküvi
Ara
3 tane bisküvi
Akşam
1 tabak yumurtalı pırasa
1 tabak kısır
Su 1,5 lt
Spor henüz yok
Geldiğimde menüleri yorumlayacağım inşaAllah
Afiyet olsun cnm sarmalar banada fazla geldi ama nys spor olsaymis azcikta iyiymisMenumu vereyim
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 6.50: 2 y kaşığı yulaf ezmesi
1 bardak süt 1 yemek kaşığı k üzüm
Ara: kahve ve 1 parca çikolata
Öğle: 1 kepçe çorba 1 küçük tabak pırasa y.
Yoğurt
Ara: Türk.Kahvesi 1 k kayısı
Aksam 18.30: 1 tabak pırasa yem.
10-15 küçük kara lahana sarması
Yoğurt salata
Ara: yeşil çay ve kahve olabilir
2.5 litre su
Vavvv bu ne guzel karism boyle afiyt olsunbende yapicm ondan iste banane banane birde o musliyi nerden aldin
Insan yazinca ne kadar cok yedigini anliyo dimi yoksa bise yemedikki diyoruz senin ki roman gibi olmus birazafiyet olsun kuzu aaa spor nerde bakim goremedim mi yoksa?
Masallh sana soylediklerinde cok haklisin zaten onun icin burda degilmiyiz dimi kizlar?kızlar azmedin. 4 ay azmedin sonra istediklerinizi yiyin. 65 günde 18 kilo vermişim ben. ve haftasonlarıda tatlımı falanda yedim. sevdiğim yemekleride. ekmek yiceksem az yedim sadece haftasonları. spor yapın. her ne olursa nasıl bir hareket olursa olsun. 2 hafta zor gelir sonra o kadar kolaylaşıyor ki. o güzel popolardan ter akmadıkça bu iş olmuyor hanımlar, hatunlar, kızzzlarrrr :)
herkesi tebrik ediyorum. alanıda, verenide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?