- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de aksine daha haberi yol hamile olduğumdan ama bana aşırı düştü. Sen benim güzel annemsin,en iyi dostumsun deyip deyip öpüyor :)) alem çocuk bana bağımlı değildir ama onun en iyi arkadaşı benmişim :)))aaa benimde 2013 ağustos doğumlu bir kızım var 3 yaşına 3 ay kaldı.normalde bana çoook düşkündü.yavrum buara sağolsun çok babacı oldu.bazen üzülüyorum bazende böylesi daha iyi doğumdan sonra çok boşluğa düşmeyecek babayla takılmaya devam eder diyorum.
O bende de var. İlk hamileliğimde ilk 3 ay 4 kilo vermiştim. Kusamam bende kudamadığım için midem bulanınca hiç bişey sokmam ağzıma. En son 9-10 sene önce kusmuş olabilirimben kusamıyorumbenim sindirim sistemim kusmaya programlanmamış kusarken ölecek gibi hissediyorum kendimi. neyse inşallah kusmam pozitif düşünüyorum annemde hiç kusmamış bende kusmam diye
![]()
Sağol canım hosbuldummmHayırlı olsun canım. Hoşgeldin aramıza.
Yakın aslında değerlerimiz ama neden önemsemedi bilmiyorum gerçi bana zaten iyot vermişti günlük kullanıyorum ona mı güvendi acaba bilemedim. Doktorla konuştuktan sonra beni bilgilendirir misiniz rica etsem Nasıl bir tedavi izleyecek merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim
Gunaydin gozun aydin canimKizlaar, doktordan yeni haber aldim ve hamileyim!! Hcg 189 cikti ve doktoruma göre yeni hamisler icin deger 100 civarinda oluyormus yani degerlerimde iyimis. Cooook mutluyuuum!!
korkulacak bi durum değil farkedilmesi tedavinin yapılması önemli. İlaçları kesinlikle kahvaltıdan 1 saat yada en erken yarım saat önce alın yoksa tesiiri olmuo bitek ona dikkat edin yeter.
Gözün aydın hayırlı olsunKizlaar, doktordan yeni haber aldim ve hamileyim!! Hcg 189 cikti ve doktoruma göre yeni hamisler icin deger 100 civarinda oluyormus yani degerlerimde iyimis. Cooook mutluyuuum!!
Kizlaar, doktordan yeni haber aldim ve hamileyim!! Hcg 189 cikti ve doktoruma göre yeni hamisler icin deger 100 civarinda oluyormus yani degerlerimde iyimis. Cooook mutluyuuum!!

Sağol bugun düne göre ıyıyım. Sersemlik devam edıyorGünaydın kızlar. Hayırlı cumalar. @iyotsuztuz güzel haberlerle gel
D dorti bugün nasıl oldun canım
İsmi aklıma gelmeyen bi arkadaş dün kan tahlili vermişti sabah 9da alacaktı sonucu. Haber var mı
ben kusamıyorumbenim sindirim sistemim kusmaya programlanmamış kusarken ölecek gibi hissediyorum kendimi. neyse inşallah kusmam pozitif düşünüyorum annemde hiç kusmamış bende kusmam diye
![]()
Dikkat et canım. Bu ayları bır atlatalım bol bol gezerız bızde. Ben yatmsktan çok sıkıldım. Hayırlısıyla düşük tehlıkesını bir atlatsam bende.Dün biraz fazla dolaştım galiba akşam açık kahve çok az leke geldi. Hemen yattım çok şükür şuan yok. Bulantı baş dönmesi yok şükür. Şuan için iyi gibiyim.
Kızlarrrrrrr kalp atışlarını duyduk pıt pıt çok şükür herşey yolunda bebiş 5 mm olmuş inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Sağol canım darısı başına inşallah sağlıkla bebişlerimize kavuşalımAa ne kadar güzel bir haber. Valla günüme daha neşe katti. Umarim bende ilerde kalp atislarini duyarim![]()
hayırlı haberler alın inşallahBende doktorumu bekliyorum inşallah iyi şeyler söyler
hadi gözünü aydın çok sevindimKizlaar, doktordan yeni haber aldim ve hamileyim!! Hcg 189 cikti ve doktoruma göre yeni hamisler icin deger 100 civarinda oluyormus yani degerlerimde iyimis. Cooook mutluyuuum!!
çoook tatlı dilli oluyor bu bücürükler. bizim bebeği ençok isteyen kızımdı. geceleri kalkıp dua ediyordu çocuk.her ezan sesinde dua eder olmuştu. hal böyleyken korunmak insafsızlık diye düşündük.eee en çok isteyen o olunca dayanamayıp hemen söyledik kızımıza. aslında süreç uzun olduğu için pedagojik anlamda geç öğrenmeleri daha iyi. ama ben söylerken yaz gelecek tatile gideceğiz kış gelecek kar yağacak karnımda kardeş büyüp doğacak dedim. o yüzden bugün yarın doğmasını beklemiyor. gelip gidip göbeğimi öpüyorBenim de aksine daha haberi yol hamile olduğumdan ama bana aşırı düştü. Sen benim güzel annemsin,en iyi dostumsun deyip deyip öpüyor :)) alem çocuk bana bağımlı değildir ama onun en iyi arkadaşı benmişim :)))

bende bugün gitsem mii duyar mıyım acaba yoksa salıyı mi beklesem kafam çok karışıkKızlarrrrrrr kalp atışlarını duyduk pıt pıt çok şükür herşey yolunda bebiş 5 mm olmuş inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Bence duyarsın ama ben birazda mecburiyetten gittim çünkü karın ağrım vardı bi sıkıntı mı var diye gittim ama alttan baktı doktorhayırlı haberler alın inşallah
hadi gözünü aydın çok sevindim
çoook tatlı dilli oluyor bu bücürükler. bizim bebeği ençok isteyen kızımdı. geceleri kalkıp dua ediyordu çocuk.her ezan sesinde dua eder olmuştu. hal böyleyken korunmak insafsızlık diye düşündük.eee en çok isteyen o olunca dayanamayıp hemen söyledik kızımıza. aslında süreç uzun olduğu için pedagojik anlamda geç öğrenmeleri daha iyi. ama ben söylerken yaz gelecek tatile gideceğiz kış gelecek kar yağacak karnımda kardeş büyüp doğacak dedim. o yüzden bugün yarın doğmasını beklemiyor. gelip gidip göbeğimi öpüyor
bende bugün gitsem mii duyar mıyım acaba yoksa salıyı mi beklesem kafam çok karışık
bizimde 10 gün sonra gel usg de kalp atışı olmazsa alttan bakarız dedi. en iyisi salıyı bekleyeyim.alttan bakmak benim için riskli olabilir çünkü kese etrafında kanama vardı zaten.Bence duyarsın ama ben birazda mecburiyetten gittim çünkü karın ağrım vardı bi sıkıntı mı var diye gittim ama alttan baktı doktor