Geç döllenmedir sakin olBenimde 5+2 olmam lazimdi ama malesef 4+3 cikti kese cok duzgun dedi doktorum ama ben cok korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç döllenmedir sakin olBenimde 5+2 olmam lazimdi ama malesef 4+3 cikti kese cok duzgun dedi doktorum ama ben cok korkuyorum
misafirlerim kendi kendilerine hizmet ettiler sagolsunlar.benimde ilk sezeryan bende aralik annesi olanilirimKeske kabul etmeseydin misafir, baskasinda kalsalar bile sana yük olur simdi. Durumundan haberdarlardir umarim. Lekelenme devam ederken birazcik istirahat edebilsen iyi olurdu.
Takvim yapmadım ama benim de bdt 08.01.2017 :)
Hayirlisiyla tamamlayabilirsek benim aralik annesi olma ihtimalim de yuksek tabi. İlki sezeryan oldugu icin bunu daha erken almak isterler diye dusunuyorum.
Tabi iki hafta cok erken ama her an aralik annesi de olabilirmisim gibi geliyor.
Sagol canim atlattim misafirleriEsin yardim edemezmi? Sende koltukta biraz uzanip kendine gelirsin. Harbiden herkesin bir sikayeti var bu konuda
Umarim tüm bu cektiklerimiz deger olur ve ilerde kendi cocuklarimizada anlatiriz ne stresler cektigimizi. Kendine gercekten iyi bak canim, birak evi ve dinlen.
En azindan bebek tutunuyorki midemiz bulaniyorBenim çok aşırı midem bulanıyor bu iyi bişi demekmi
Bugunler gecermi sanki 9 ay lekelenmem olacak gibiAmin canım. Ama sen kendını çok yorma. Sonra sıkıntısını sen çekiyosun. Bak nerdeyse hepımız düşük tehlıkesıyle uğrasıyoruz. Benim bugun sabahtan beri görseydın halimi ağlardın. Olsun sağ salim bebeklerımıze kavuşalımda yeterki. Lütfen çok yorma kendını canım
39 yaşındayım
Benimde 5+2 olmam lazimdi ama malesef 4+3 cikti kese cok duzgun dedi doktorum ama ben cok korkuyorum
canım sakin ben gribim şuan benim yerimde olsan napardın :) daha mini minnacik öyle bi daracık pantolondan solunumu felan etkilenirmi kesesinde korunak altında. mercimeklerimiz Allahdan bir emanet bizde ona emanet edelim ona güvenelim. bir arkadaşım doktoru demişti çok tutmuştum bu sözü eğer hamilelik sağlıklıysa hiçbişey düşüremez bebişi ve eğer tutmayacağı varsa da kimse engel olamaz demiş aynısını banada dedi iyi gelmişti bu yüzden dua et bolca şeytanın içine kurt düşürmesine izin vermeTesekkür ederim canim. Sabah rasgele bir pantalon giymistim iste. Cok korkuyorum birsey olacak diye![]()
düşük tehlikesine karşı tatlım herkese verilmiyor ben bir kimyasalım olmasına rağmen gerek duymadı doktorumCanım progeston ne için? Ben bir kaç aydır folik asit kullanıyordum günde 1 tane. Hamileliği bugün öğrendiğim için henüz doktora gitmedim
Kaç haftalıksın canım hayırlı olsunHadi bi resimde benden gelsin![]()
Neyi almıyor canımBenim doktorum 8 haftadan önce almiyordaha 1 ay beklemem lazim yani
Nasil yapacam bunu bilmiyorum
![]()
Arkadaslar bu bulantı ve bebeğin sağlığı konusunda bir şey söylemek istedım. Benim iki çocuğum var ikisindede bulantı kusma yaşamadım. İnşallah bundada olmaz. Çunku ben nefret ederım mide bulsntıdından. Çok kötü oluyorum ben ozaman. Mıdemız nıye bulanmıyor dıye korkmayın yani. Ben olmadını istemıyorum hiç.
Benim doktorum 8 haftadan önce almiyordaha 1 ay beklemem lazim yani
Nasil yapacam bunu bilmiyorum
![]()
canım sakin ben gribim şuan benim yerimde olsan napardın :) daha mini minnacik öyle bi daracık pantolondan solunumu felan etkilenirmi kesesinde korunak altında. mercimeklerimiz Allahdan bir emanet bizde ona emanet edelim ona güvenelim. bir arkadaşım doktoru demişti çok tutmuştum bu sözü eğer hamilelik sağlıklıysa hiçbişey düşüremez bebişi ve eğer tutmayacağı varsa da kimse engel olamaz demiş aynısını banada dedi iyi gelmişti bu yüzden dua et bolca şeytanın içine kurt düşürmesine izin verme
Neyi almıyor canım
İnancın yoksa niye amin diyosunBen inancli bir insan degilim ancak senin bu kadar güzel sözlere ve iyi niyetine karsi bende koca bir amiin diyorum canim. Umarim cabucak hastaligini atlatirsin. Cok cabuk panik yapan bir insanim ve bu sözlerin beni cok rahatlatti. Coook tesekkür ederim canim. Aah en kisa sürede bebislerimizi kucagimiza alsak keske![]()