- 1 Ekim 2013
- 8.856
- 19.024
- 448
- 35
Son zamanlarda duyduğum en güzel iltifat ay utandım resmenSenin ikinci hamileliğin olduğuna emin misin bacım bu ne fitlikbi
nur_84 bi sen kırkbir kere maşallah kim der ikinci çocuk
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son zamanlarda duyduğum en güzel iltifat ay utandım resmenSenin ikinci hamileliğin olduğuna emin misin bacım bu ne fitlikbi
![]()
Yok valla iltifat falan değil gerçekleri söylüyorum. Bu topik fit hatun dolu zaten de sizin birde ikinci gebelik olunca maşallah yaniii :) Şimdi sana arkadan baksak o zarif bacakların üstünde bi karın olduğunu anlamaz kimse herhalde :)Son zamanlarda duyduğum en güzel iltifat ay utandım resmençok teşekkür ederim ay :)
Ben minyonum ama benim annem teyzem yengelerim hepsi de benden kısa ve kolay normal Doğum yapmışlar. Aslında minyon olmak beni de hep korkutuyor kolay olmaz mı acaba diye ama onları düşünüp olumlu olmaya çalışıyorumBenim popo kucukde sayılmazama çatım darmis canim.kemik yapısıyla alakalı sanırsam. Minyon tipli arkadaslarima genelde çatı dar deniliyor. Kemiği iri uzun boylular 4 kiloyu catır catır çıkartıyor:)
Ya bide varya planladığım gibi olsaydı varyaaaa sen o zaman görseydin. Hamile kalıcak diye 60 kiloya düştüm. Sonra bir iki aksilik çıktı derken iki ayda 67 oldum mu geri heh 67 olunca da tak diye hamile kaldım :) ama ister şimdi başlayın ister Doğum sonrası Leslie inanılmaz vücut sıkıldığı yapıyorYok valla iltifat falan değil gerçekleri söylüyorum. Bu topik fit hatun dolu zaten de sizin birde ikinci gebelik olunca maşallah yaniii :) Şimdi sana arkadan baksak o zarif bacakların üstünde bi karın olduğunu anlamaz kimse herhalde :)
Teşekkürler canımSenin ikinci hamileliğin olduğuna emin misin bacım bu ne fitlikbi
![]()
Ayy hepsi sorun millete valla geçen alt katta ki komşum kız bu göbekle 2 kilo zor çıkar senden dediKarnınız aşagıda diye üzmesinler sizi valla bana da süreli Aa karnın ne kadar yukarda diyorlar :)) bebeği yutmuş gibi duruyorum sanırım :))
Evet canım ben aldım bir şeyler birazdan eklerimKızlar C&A Türkiye piyasasından çekilme kararı almış. Mağazalarını De Facto devralacakmış. Öyle tahmin ediyorum ki şuan ellerinde mal kalmasın diye çok uygun fiyatlara ürünleri satıyorlardır. Fırsatı olan mağazalarına bi baksın derim.
Bende bugün doktora gittim geldim dün doktor çağırdı 50lik şeker yüklemesi yaptırmıştım yüksek çıkmış diye 100lük yapmak istedi ama ben istemedim. Yediklerime dikkat edip evde takip edeyim dedim zira bu ara tatlıya başladım ben isterim ama sen istemiyorsan tabi sen bilirsin dedi evde takip et aç ve tok not al dedi. Birde idrar yolu enfeksiyonu çıktı monurol verdi. I ikizcan2016 ailemizin eczacısi sana danışayım doktor bana gyno Ferrari sanol, cals-d3 ve magnorm 365 mi vermişti daha önce alıyordum onları şimdi tekrar yazmış onları eczanedeki bayan bulantınız oluyormu dedi bu ara sabahları oluyor ama ben ilaçlardan olduğunu düsunmemiştim bu ilaçlar yapabiliyor dedi başka bir ilaç tavsiye etti osteocare bu hap olduğu için yapmaz dedi kardeşimde hamile bunu kullanıyor dedi aldık. Doğru bilgi midir yoksa ilacı satmak için mi dedi ne dersin ben almayacaktım eşim alalım dedi bulantına iyi gelir belki dedi. Bunu alında gyno ferroya da mı gerek olmayacak?
24+3 halimiz Eki Görüntüle 1896624
Gönder gelsin canım :) Fiyatlar nasıl bu arada? Zararına satışlar başlamıştır kıvamında mı :)Evet canım ben aldım bir şeyler birazdan eklerim
kuzum ya ben decaviti ve imom u 20 şer dakika ara ile alıyorum.doğru mu yapıyorum.yatmadan önce de magnezyum diasporal direkt ve ecopirin içiyorum.bu arada ben hala kan ilacına filan başlamadım.doktorum vermedimasmaviyim
gyno ferrosanol ve osteocare i ayni anda almiyorsun bu arada.. osteo.daki kalsiyum, ferro.daki demirin emilimini engelliyor..
arada min.2saat olacak..
ferro sabah, osteo ogleden sonra ya da aksam al canim
Kızlar geçen gün doktora gittim 23+2 ken.
Bugün 23+4 üz.
Yarın ayrıntılı ultrasona gidicez.
Aklıma şu takıldı. Doktor bebek 530 gram 28 santim demişti.
Verdiği ultrason kağıdında 533gr+80gr yazıyor bu ne demek.
Fl:39.5 mm gibi bir şey 28 santim gibi birşey çıkıyor ama bu gramı anlamadım.
533gram+80gram yazmasını?
İlk kez mecburiyetten gittiğim bir yerdi o yüzden sorma şansım yok. Suratsızdı zaten gayet.Sizce bu ne demek beni bi aydınlatın.
cordeliac sen bilirsin.
Vasfiyeteyzeniz sende tecrübeli annelerimizdensin bilme ihtimalin yüksek geliyor.
Yok valla burunlarından kıl aldırmamışlarGönder gelsin canım :) Fiyatlar nasıl bu arada? Zararına satışlar başlamıştır kıvamında mı :)
Ahanda göğüs ucu+pişik kremi canım, ikisi tek elime sığıyor da yer bilem kalıyor o derece küçükler :) Ama Denasın dediği gibi yeterler bence. İlk denemeleri yaptım öyle normal kremler gibi parmağını daldırıp almıyorsun. Kremin üzerinde parmağını hafif gezdirsen yetiyor. Kıvamı kremden çok vazelin gibi.
Artık dikkat edecegz canım saglıklı beslenelim bebişler kilo alsında tek alalım ne yapalım =)Cok hizli aliniyor su dönemlerde bende o şoku 2 hafta once yasadim 8 gunde 3 kilo alarak :)