- 28 Ekim 2015
- 1.330
- 1.445
- 63
cok üzüldüm ne denir bilemiyorum Rabbim tez vakitte sevindirsin seni insallahKesin dış gebelik teşhisi konuldu dün gece damardan meteroxtat iğne verildi hayırlısı böyle imiş Rabbim seni yavruna kavuştursun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok üzüldüm ne denir bilemiyorum Rabbim tez vakitte sevindirsin seni insallahKesin dış gebelik teşhisi konuldu dün gece damardan meteroxtat iğne verildi hayırlısı böyle imiş Rabbim seni yavruna kavuştursun
Amin canim benim kesin teshisi nasil koydular insallah acele etmemissinizdurKesin dış gebelik teşhisi konuldu dün gece damardan meteroxtat iğne verildi hayırlısı böyle imiş Rabbim seni yavruna kavuştursun
Canim benim kac cikti degerin
Artık önemi yok.. 2 doz iğneyi aldımAmin canim benim kesin teshisi nasil koydular insallah acele etmemissinizdur
Rabbim seninde bizimde hakkimizda hayirli olani nasip etsin.insallah tekrardan hamile kalir saglikla bebegini kucagina alirsinArtık önemi yok.. 2 doz iğneyi aldım
Cnm tekrardan gecmis olsun herseyin hayirlisi dis gebelik tesisinde zateb fazla beklememek lazim cunku tup leri kaybedebiliriz insallah en yakin zamanda saglikli gebeligin olurKesin dış gebelik teşhisi konuldu dün gece damardan meteroxtat iğne verildi hayırlısı böyle imiş Rabbim seni yavruna kavuştursun
Evet ilk aylar çok hızlı büyüyorlar, alma hevesi hiç bitmiyorki hep şirin şeyler görüp almak istiyoruz :)
Ne olur uzulme. Bız hep burdayız herzaman yazışalım konuşalım. Moralını bozma sakın. Tekrar hamıle kalacaksın. Bak bende dış gebelık yasadım. Üstelik haberımız bıle yoktu bu durumdan. Beni zehırlemeye baslamış meğer. Eger kanıma bakılmasaydı ondan bıle haberımız olmayacaktı. Rabbim buyuk. Tekrar hamıle kalacaksın. Hersey guzel olacak canım. Bızıde unutma herzaman görüşelim şütfen
Kesin dış gebelik teşhisi konuldu dün gece damardan meteroxtat iğne verildi hayırlısı böyle imiş Rabbim seni yavruna kavuştursun
Benimde basta renksiz beyaza donuk akıntım vardı sonra sarı gibi oldu şimdi çok afadersin balgamsı akıntım var. Gunde 2.5 - 3 litre su içiyorum doktor myomun var bundan dolayı gebeliği sonlandırmayız ama buyuyecekmi diye kontrol edelim dedi haftaya tekrar gel dedi ama ben gitmedim ikiye bir alttan muane oluyorum bende fazla istemiyorumCanım süt beyazı renkte ise normal. Ostrojen hormonunun artisindan kaynaklaniyormus. Benim de akıntım çoğalmıştı. Son birkaç gündür azaldı iyice. Sen yine de bol bol sıvı tüket. Benim de kistim var. Doktor bebeği besler, erir kaybolur dedi. 6'sında randevum var. Bakalım. Senin myom için bir şey dedi mi?
Aynen ya her seferinde kanamam oldu sanıyorumBen doktora sormadım hiç. O da bir şey söylemedi zaten ama 2 hafta önce gitmiştim en son.
Tutamayacağım ben.
Bende de var o akıntı.
Acaba pembemsilik var mı diye bakmaktan şaşı oldum.
8+3üm hala tık yok bende.
Tiksinme, aşerme falan da yok.
3 gundur beyaz akıntım var benim de. Parmagımda bakınca iplik gibi hatta. Hamilelikte artıyormus zaten akıntılarBişey sorcam kızlar akıntınız oluyor mu? Bende iltihapımsı bişey geliyor mukoz myom var ondan mıdır acabainşallah bi zararı yoktur
Süt beyazı evet benimki de.Canım süt beyazı renkte ise normal. Ostrojen hormonunun artisindan kaynaklaniyormus. Benim de akıntım çoğalmıştı. Son birkaç gündür azaldı iyice. Sen yine de bol bol sıvı tüket. Benim de kistim var. Doktor bebeği besler, erir kaybolur dedi. 6'sında randevum var. Bakalım. Senin myom için bir şey dedi mi?
3 tane mi. MaşallahSlm kızlar bnde 6 haftalık hamileyim bugün ilk kontrolüm vardı doktor 3 tane kese var dedi 2 tanesinin kalbi atiyodu diğerine de haftaya bakacak çok mutluyum sadece klomen+çatlama ignesiyle ilk ayda kaldım![]()
Kızlar akşamdan beri bir ağlıyorum bir gülüyorum. Gülerken ağlıyorum birden sonra yine gülüyorum. Size de olluyor mu dalgalanmalar?
1 Kadın 1 Erkek 2 çocuk 23. bölüm. Doğum sancıların başlangıcı,hastane,sonrası....ay öldüm gülmekten bi yandan da ağlamaktan. Biz de böyle mi olacagız acaba?
Ben oğlumda çok ekşi yemişti limonlar turşular hatta turşu suyu içiyordum lıkır lıkır bunda tatlı çikolata isteği varKızlar benim kızım mı olacak ki? Salataya limon sıktım öyle böyle diil ama. Karpuza limon sıktım. Habire ekşi tat alıyorum ağzımda.Aşermek bu mu. Ekşi mi aşeriyorum ben?
Aşerme tamamen psikolojik. Ayrıca ekşi tatlı kız erkek diye bir şey yok canm. :) Bende genelde ekşili salata felan yiyorm canım istiyor hafif şeyleri ağır yemekler yiyemiorum ama bir anda canım baklava yiyebiliyorum da :)Kızlar benim kızım mı olacak ki? Salataya limon sıktım öyle böyle diil ama. Karpuza limon sıktım. Habire ekşi tat alıyorum ağzımda.Aşermek bu mu. Ekşi mi aşeriyorum ben?