2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bugün ilk kez kısa kolluyla tuttum hatta dışarı çıkardım. Ama az önce banyo yaptırdım ince uzun kollu giydirdim oyüsden:-) Sabirsiz61 Sabirsiz61 asli2434 asli2434
Burasi cok sicak disariya bez uzerine citcutli yarim kol zibinla ciktik bugun alttan kisa sort eve gelince sortuda cikarttim. Gecede yarim kol kisa tulumla yatacak hatun tabiki corapsuz:)))

Çok geçmiş olsun canım yeni yazabiliyorum. Bizimki de başladı pusette kendini kaydırmaya dün sadece kafası ve omzu pusetteydi devamı resmen sallandı tuttum bakalım ne kadar kendini kaydıracak diye ama yılan gibiler yahu aşağı kayı veriyorlar. Çok dikkatli ol canim
çok sağol canım..artık kemer bağlamadan koymuyorum..dikkat edelim hepimiz..uzun süre durmasına gerek yok arkamızı döndüğümüz anda bile kendini atabiliyolar..

kızlar 2 sorum var..bebeklerimiz için yapacağımız yoğurtlar keçi sütünden mi olucak? ve ben hayatımda hiç yoğurt yapmadım mayalanması felan nasıl olcak..keçi sütlü yoğurt mayası lazım değil mi nerden bulcam ben onuu:)
diğer sorum oğlum 6 aylıkken denize sokabilir miyim onu?

Burasi cok sicak disariya bez uzerine citcutli yarim kol zibinla ciktik bugun alttan kisa sort eve gelince sortuda cikarttim. Gecede yarim kol kisa tulumla yatacak hatun tabiki corapsuz:)))
Şuan odamız 23,8 derece,kolsuz çıtçıtlı üzerine uzun kollu ince bir pijama takımı giydirdim. Çorapları da çıkardım. Orta kalınlıkta bir battaniye örttüm. Ama nem var. Fazlamı acaba. Zor uyuttum daha yeni yerine koydum elleyememde. Diğer İstanbullular ne yaptı acep :-)

kızlar 2 sorum var..bebeklerimiz için yapacağımız yoğurtlar keçi sütünden mi olucak? ve ben hayatımda hiç yoğurt yapmadım mayalanması felan nasıl olcak..keçi sütlü yoğurt mayası lazım değil mi nerden bulcam ben onuu:)
Canım ben daha doktora sormadım ama pastörize sütle tavsiye ediyorlar diye biliyorum denize biz Ağustos'ta gideceğiz inşallah kızım 7 aylık olacak ben sokacağım az da olsa deniz suyu faydalı

Şuan odamız 23,8 derece,kolsuz çıtçıtlı üzerine uzun kollu ince bir pijama takımı giydirdim. Çorapları da çıkardım. Orta kalınlıkta bir battaniye örttüm. Ama nem var. Fazlamı acaba. Zor uyuttum daha yeni yerine koydum elleyememde. Diğer İstanbullular ne yaptı acep :-)
24 derece icin normal ama battaniyeyi inceltebilirsin diye dusunuyorum ter durumuna gore

canım benim doktorum özellikle inek sütünden yapmamı istedi.hiç zor değil 5 senedir ben kendim mayalıyorum.hatta sana bir önerim var.100 cc lik küçük kavanozlar al bebeğininkileri onlara mayala günlük bir kavanoz aç.ben öyle yapıyorum tavsiye olunur.bak hatta resim atıyorum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 87
canım benim doktorum özellikle inek sütünden yapmamı istedi.hiç zor değil 5 senedir ben kendim mayalıyorum.hatta sana bir önerim var.100 cc lik küçük kavanozlar al bebeğininkileri onlara mayala günlük bir kavanoz aç.ben öyle yapıyorum tavsiye olunur.bak hatta resim atıyorum
Nerden alınıyo canım bunlar

sağol canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için..bu ek gıda işi beni baya zorlayacak gibi..hiçbir bilgim yok..vakit buldukça araştırmaya çalışıyorum..

Kizlar bizim buraya yaz gelir gibi yapip geri gitti. Dun kombi acikti dusunun.
Uyaninca bazen hala yelek bile giydiriyorum .
Yazliklarimiz küçüldü giydiremeden o kadar heves edip almistim
Malesef Ankara'ya yaz gelmedi, gelmiyor bi türlü ya biz de aynıyız evler hala soğuk oldugu içni yelekli geziyoruz.
bugün hava çok güzel ddik dışarı artık kendimizi evde uyuyamayan Bebek dışarda 2 saat uyudu demekki temiz hava iyi geliyor artık lütfen havalar ısınsın :)

Kizlar bizim buraya yaz gelir gibi yapip geri gitti. Dun kombi acikti dusunun.
Uyaninca bazen hala yelek bile giydiriyorum .
Yazliklarimiz küçüldü giydiremeden o kadar heves edip almistim
Malesef Ankara'ya yaz gelmedi, gelmiyor bi türlü ya biz de aynıyız evler hala soğuk oldugu içni yelekli geziyoruz.
bugün hava çok güzel ddik dışarı artık kendimizi evde uyuyamayan Bebek dışarda 2 saat uyudu demekki temiz hava iyi geliyor artık lütfen havalar ısınsın :)

Ikinci disi de cikarttigimizi soylemis miydim:nazar::KK70::KK70:
Oglan seri uretime gecti durduramiyoruz:KK71:
Bu ne hız Esra :)))
Ya bizimki de geceleri daha sık uyanmaya başladı damakları sertleşmiş salyaları çok fazlalaştı iki el de ağızda sürekli acaba çıkartır mı merakla bekliyoruz :)

Bizde gece citcitli atlet uzeribe kisa kollu tişört gitiyoruz. Corap ve ince tayt altlarina giyiyorlar. Ama bugun odamizi 28 dereceden asagi dusuremedim. Ve cocuklar cok zor uyudular

Back
X