2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Daha erken ya ama ben de aldım
su vermeye başladığımızda kullanırlar diye umuyorum inş severler :)

6+ mi aldin canım 6+ların ucu slikon yumuşak. Diğerleri sert ,dişi çıkarken parçalar gibi geliyor ammaaa Allahtan naturel biberon ucuyla uyumluymus ):

Usumez merak etme serin olmasi normal kisa kollayken bizim kollar firin gibi mi oluyor.

Ben 2 gündür oğlana sadece tek kat citcitli altınada uzun pijama giydiriyorum. Üstüde tek kat önceden 2 kat giydiriyordum üstünü gecede tek kat ustle yatırdım ama kolları buz gibiydi hasta olurmu çocuk sence canım ben korkuyorum ev 25 derece

Daha erken ya ama ben de aldım
su vermeye başladığımızda kullanırlar diye umuyorum inş severler :)
su vermeye ne zaman başlayacağız? Biliyorum, 6 ay bitince diyceksiniz. Ama sanki artık susuyodur ya. Bugün çok sıcağa maruz kaldık. Güneş vs. Sık sık emmek istedi. Açlıktan değil, bence susuzluktan. Anne sütü , su ihtiyacına da,yetiyodur, di mi?

Ben 2 gündür oğlana sadece tek kat citcitli altınada uzun pijama giydiriyorum. Üstüde tek kat önceden 2 kat giydiriyordum üstünü gecede tek kat ustle yatırdım ama kolları buz gibiydi hasta olurmu çocuk sence canım ben korkuyorum ev 25 derece
Ya ben ustten yarim kol giydirsem bile altina askili atlet giyidiryorum. Icine atlet giydir askili falan ama kollarini baz alma 25 derece fena bir oda sicakligi degil diye dusunuyorum kucagina aldiginda gogsu nasil sicak oluyor mu

Beyaz beyaz oldu . dr a sorduk bizim oğlanın pipisi gömülüydü sıyrılarak cikartilanlarda öyle oluyor iltihap değil dedi ama benim içim rahat etmedi, antibiyotik göz merhemi vermişti bizede arada baticonda sürüyorum ben. Beyazlar hala geçmedi 5. Gün bugün 7 tane dikişiniz var 2 gün sonra tekrar resim atın dedi bakalım yarın atacağız ne diyecek bende merak ediyorum.
Canım sizin şişlik kaç gün sonra indi bizimki hala şiş :KK43:
Bizimkinin de gömülüydü canım hatta Karamelliturta Karamelliturta da öyle olduğunu söyledi o yeni yaptırdığı içn daha iyi hatırlar ben tam hatırlayamadım
Bizimkinde beyazlık olmamıştı sanki
Şişlikler de iner bi kaç güne sanırım tam hatırlamıyorum kaçıncı gün olduğunu

su vermeye ne zaman başlayacağız? Biliyorum, 6 ay bitince diyceksiniz. Ama sanki artık susuyodur ya. Bugün çok sıcağa maruz kaldık. Güneş vs. Sık sık emmek istedi. Açlıktan değil, bence susuzluktan. Anne sütü , su ihtiyacına da,yetiyodur, di mi?
Evet uzmanlar yettiğini söylüyor :))
Hatta ek gıdada olsa bile suyu teklif edin istediği kadarını o içer ısrarcı olmayın diyorlar
Ama benim etrafımdaki herkes çok geç kalmışsın hadi ver artık susuz kaldı çocuk diyor :))
Benim kendi düşüncem anne sütünden su ihtiyacını karşıladığı yönünde. Çünkü sütü sağıp bekletince bile üst kısmı komple su oluyor
Katı gıda almıyorlar daha nasılsa
Sıcaklar geldi ama büyüdüler artık su teklif ederiz yakında :)

Hayırlı olsun canım sırt üstü nden yüz üstüne mi döndü bıcırık :)
evet canim bir de daha tek taraftan donuyor soldan donuyor su anda... sagdan yana donuyor zorluyor ama donemiyor daha...soldan 5-6 kez dondu bir de kolunu da kurtariyo masallah hic zorlanmadan...

Biz neler yapıyoruz ya yok bence vakti gelmeyince olmuyor
benimki resmen dönecekken dönmemek için kendini kasıyor geri çektiriyor
aynen katiliyorum birden bire oluverdi yanlara bile tam donemiyorken patir patir donmeye basladi valla...

Ya ben ustten yarim kol giydirsem bile altina askili atlet giyidiryorum. Icine atlet giydir askili falan ama kollarini baz alma 25 derece fena bir oda sicakligi degil diye dusunuyorum kucagina aldiginda gogsu nasil sicak oluyor mu

Göğsü sıcak sucuğu çıkıyor terlemekten. Ondan sadece üstüde tek giydirdim yanlış mi yaptım bilemedim

Bizimkinin de gömülüydü canım hatta Karamelliturta Karamelliturta da öyle olduğunu söyledi o yeni yaptırdığı içn daha iyi hatırlar ben tam hatırlayamadım

Anladım canım erkek cocugu zormus gercekten

KokunHuzur KokunHuzur canım o beyazlık dediğin şey deri parçası gibi mi? Bizimkinde de vardı öyle pipisinin üzerine deri yapışmış gibiydi, takip etmedim kendiliğinden geçmiş, şimdi yok. Bugün 10. Gündeyiz 3-4 gün önce geçti şişliği. Bir de bu gömülü pipilere geriye bastırarak masaj yapmak gerekiyor. Bizim sünnet gömülmeyi tedavi edici şekilde yapıldı, klasik sünnetten biraz farklı olarak. Ama doktor siz yine de önlem amaçlı bir ay boyunca günde iki kere deriyi aşağı çektirerek pipiyi çıkarın dedi. 1 aydan sonra da günde bir kere ya da iki günde bir yapsanız yeterli dedi. Ben o masajı iyi yapıyorum sanıyordum ama geçtiğimiz çarşamba kontrole gidince doktor yetersiz masaj yapmışsınız dedi. Pipinin başı iyice ortaya çıkana kadar deriyi aşağı sıyırmak gerekiyormuş. Dikişlere falan zarar veririm diye çok bastırmıyordum ama doktor hiç bir zararı olmayacağını söyledi.

annişler iyi geceler :)
deneyimli annelere bir sorum olacak :)
bugun binbir hevesle kizlara mayo almaya gittim, 6-12 ay begendim bir tane, tam alacakken esim
"bez baglayinca bu olmaz, buyugunu al" dedi
orda aklima geldi bez bagladigimm, cok akilliyim bu ara :)))
bez gibi olan alt mayolardan mi alicaz, onunla havuza fln sokuyorlar ama ben havuza sokmam, deniz icin alicaktim,simdi denize neyle girecekler, denizden cikinca bez baglayip ustune mi mayo giydircez?
bi yardim edin hele :)
Rabbim baska dert vermesin :)))

annişler iyi geceler :)
deneyimli annelere bir sorum olacak :)
bugun binbir hevesle kizlara mayo almaya gittim, 6-12 ay begendim bir tane, tam alacakken esim
"bez baglayinca bu olmaz, buyugunu al" dedi
orda aklima geldi bez bagladigimm, cok akilliyim bu ara :)))
bez gibi olan alt mayolardan mi alicaz, onunla havuza fln sokuyorlar ama ben havuza sokmam, deniz icin alicaktim,simdi denize neyle girecekler, denizden cikinca bez baglayip ustune mi mayo giydircez?
bi yardim edin hele :)
Rabbim baska dert vermesin :)))
Deniz icin ozel bezler var ya su geçirmeyen onunla girecekler, dışı desenli. Ben de mayoya heves ettim aynen eşim bez giyecek zaten guzel durmaz ki gerek yok dedi
Kaldi mayolar

Back
X