2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Deniz icin ozel bezler var ya su geçirmeyen onunla girecekler, dışı desenli. Ben de mayoya heves ettim aynen eşim bez giyecek zaten guzel durmaz ki gerek yok dedi
Kaldi mayolar

peki kumda oynarken fln ne giydircez?
beyaz bezle mi oturcaklar :) bilemedim

annişler iyi geceler :)
deneyimli annelere bir sorum olacak :)
bugun binbir hevesle kizlara mayo almaya gittim, 6-12 ay begendim bir tane, tam alacakken esim
"bez baglayinca bu olmaz, buyugunu al" dedi
orda aklima geldi bez bagladigimm, cok akilliyim bu ara :)))
bez gibi olan alt mayolardan mi alicaz, onunla havuza fln sokuyorlar ama ben havuza sokmam, deniz icin alicaktim,simdi denize neyle girecekler, denizden cikinca bez baglayip ustune mi mayo giydircez?
bi yardim edin hele :)
Rabbim baska dert vermesin :)))
canım mayoya gerek yok deniz için bezler var zaten su geçirmiyorlar onlardan giydir.çok heves ediyorsan üst tarafına bikini üstü giydir

KokunHuzur KokunHuzur canım o beyazlık dediğin şey deri parçası gibi mi? Bizimkinde de vardı öyle pipisinin üzerine deri yapışmış gibiydi, takip etmedim kendiliğinden geçmiş, şimdi yok. Bugün 10. Gündeyiz 3-4 gün önce geçti şişliği. Bir de bu gömülü pipilere geriye bastırarak masaj yapmak gerekiyor. Bizim sünnet gömülmeyi tedavi edici şekilde yapıldı, klasik sünnetten biraz farklı olarak. Ama doktor siz yine de önlem amaçlı bir ay boyunca günde iki kere deriyi aşağı çektirerek pipiyi çıkarın dedi. 1 aydan sonra da günde bir kere ya da iki günde bir yapsanız yeterli dedi. Ben o masajı iyi yapıyorum sanıyordum ama geçtiğimiz çarşamba kontrole gidince doktor yetersiz masaj yapmışsınız dedi. Pipinin başı iyice ortaya çıkana kadar deriyi aşağı sıyırmak gerekiyormuş. Dikişlere falan zarar veririm diye çok bastırmıyordum ama doktor hiç bir zararı olmayacağını söyledi.

Aynen deri gibi canım bizdekide gömülü olan temizlendikten sonra öyle görüntü oluyor dedi doktor iyileşirken. Ben inanmamıştım ama sizdede olunca ici. Rahatladı korkuyordum mikrop mu kaptirdim diye. Bize hiç geriye çekim demedi sadece bebek kilolu egerki içeri girdiyse geri çekim dışarı çıksın dedi. Bende çok korkuyorum dikişleri patlar kötü birşey olur diye şimdiden duş nasıl aldıracağım diye düşünmeye basladim

bugun binbir hevesle kizlara mayo almaya gittim, 6-12 ay begendim bir tane, tam alacakken esim
bez gibi olan alt mayolardan mi alicaz, onunla havuza fln sokuyorlar ama ben havuza sokmam, deniz icin alicaktim,simdi denize neyle girecekler, denizden cikinca bez baglayip ustune mi mayo giydircez?

images (21).webp
Canim m denize bununla giriyorlar. Benim kendi fikrim Bunun üstüne mayo giyerlerse sanirim gözümde canlandirdim mayo bez üstüne mayo sumo gurescilerinin donu nu giymiş gibi durur bebeklerde :-) :KK70::KK70: umarım kizmana sebep olmadım böyle yazarak:dua::oops:

evet canim bir de daha tek taraftan donuyor soldan donuyor su anda... sagdan yana donuyor zorluyor ama donemiyor daha...soldan 5-6 kez dondu bir de kolunu da kurtariyo masallah hic zorlanmadan...

Maşallah canım bizim kız da sağdan dönüyo hep bir ay falan oluyo. Altını değişmek çok zor artık ben düzeltiyorum o dönüyo çabucak saniyelik :KK48: yüzüstüyken dönemiyo çok sinirleniyo ama o da yakın sanırım çünkü totoyu baya kaldırıp vücudu bir tarafa atmaya başladı bu ara:KK48::KK48:inşallah onu da görürüz:dua:

Eki Görüntüle 2004393
Canim m denize bununla giriyorlar. Benim kendi fikrim Bunun üstüne mayo giyerlerse sanirim gözümde canlandirdim mayo bez üstüne mayo sumo gurescilerinin donu nu giymiş gibi durur bebeklerde :-) :KK70::KK70: umarım kizmana sebep olmadım böyle yazarak:dua::oops:
:)))) cok kizdim, inanilmaz kizdim :))
bunlarin ustune mayo olmaz tabi kiz, e o kadar mayo bikini yapmislar bebekler icin, ayip yaaa

:)))) cok kizdim, inanilmaz kizdim :))
bunlarin ustune mayo olmaz tabi kiz, e o kadar mayo bikini yapmislar bebekler icin, ayip yaaa

Canım ben dayanamadım 96 cm'lik bikini aldım baya büyük giydiremezsem de seneye giyer şimdi de o bezle ancak olur yada en azından üstünü giydiririm

Aşşırı lux bir plaj değilse yinede bikinileriyle girsin yavrucaklar çişini yapsa arada kaybolur kakA yaparlarsa oda suda dağılır gider (: ne kadannn iğrencim değil mi (: şaka bir yana zaten saatlerce durmayacaklar enfeksiyon riski düşünülerek bence mayo ile girebilirler bir süreliğine :)

peki kumda oynarken fln ne giydircez?
beyaz bezle mi oturcaklar :) bilemedim
Plajda giydirmek için uv korumalı kıyafetler var decathlonda ve hm'de. Sörf kıyafeti gibi. Hem güneşten koruyor hem denize de onla girebiliyor ama ben denize çıplak sokup kıyıda tutarken giydireceğim zaten ne kadar tutacağız ki suda

Ben görüntü olarak 6-12 aylık mqyo altı şapkası aldım. Çok tatlılardı :)) Can bebenin falan yüzücü bezlerindede alıciim. Zqten agustosta daha 6aylım olucak 5dk sokup eve koşarım muhtemelen :-)

Plajda giydirmek için uv korumalı kıyafetler var decathlonda ve hm'de. Sörf kıyafeti gibi. Hem güneşten koruyor hem denize de onla girebiliyor ama ben denize çıplak sokup kıyıda tutarken giydireceğim zaten ne kadar tutacağız ki suda
Decatlon a sole bi bakmıştım görmemişim. Normal tişört giydiririm diyodum. Bakayım ilk yolumuz düştüğünde

Ay keşke önce bunu görseydim bayıldım :)) hm ye gidince bakıcam hemen. 4aydan başlıomus. Uv korumalı mayo

Eklentiler

• _20170604_163249.webp
    _20170604_163249.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 96
Back
X