Dogru , kesinlikle haklisin.Canım zaten her yazarın her düşünürün fikirlerini körü körüne uygulamak yanlış. En güzeli çocuğunu dinlemek bana göre. Ben de Tracy hogg ve ferber için aynı şeyleri düşünüyorum aşırı acımasız geliyor.
O bende de var ilk bastan beri kaslarimin ora dudak kenarlari nenlendirici sur devamlikizlar benim suratim pul pul dökülüyo ve aşırı sivilcelendi yüzüm ki ben ergenlikte bile 1 2 tane anca sivilcelenmisimdir sizde de varmı bu durum acaba
canim allahtan umut kesilmez dua et bol bol üzülme bi daha ki randevun ne zaman duzelir o zamanaMerhaba arkadaşlar bugün doktora gittim.kalp atışı az dedi.58 mis büyük ihtimal durur dedi.kendimi çok kötü hissediyorum.hersey Allahtan tabi..boyle durumda olupta kalp atışı degisen var mi
doldurduğun yaş + hamile kaldığın ay = sonuç çift ve bu teze göre doğru benimki oğlum var. Şu ankide sonuç tek çıkıyor bakalım kısmet :))Canim o öyle değil hamile kaldığın yıl ve hamile kaldığın ay ikisi tek sayı yada çift sayı ise kızmış. Ama yıl tek ay çift ise erkek oluyor mesela..2016 yıl hamile kalınan ay Şubat ikiside çift yada 2015 yıl Hamsili Mart yine kız. 2016 çift aayi Mayıs tek yani sonuç bi tek bi çift sayı yani erkek 2 çocuğun biri tuttu.amma su yontem 2 cocukta tuttu.girdiğin yaş değil doldurduğun yaş artı hamile kaldığın ay toplamı tek sayı ise kız çift sayı ise erkek bu daha bi yüksek oran tutma oranı ama yıl yaşı değil doldurduğun yaş la hesaplayın.
yanıyo hemde nasıl yaniyo alev alevmerhaba hamişler size bişey sorucam.sizinde ayaklarınız yanıyor mu? benim o kadar yanıyor ki geceleri uyuyamıyorum
Kız annesinin güzelliğini alır derler. Kızın olacak galibakizlar benim suratim pul pul dökülüyo ve aşırı sivilcelendi yüzüm ki ben ergenlikte bile 1 2 tane anca sivilcelenmisimdir sizde de varmı bu durum acaba
Oyyy bende o yanmayı hatta kaşınmayı yaşıyorumyanıyo hemde nasıl yaniyo alev alev
38+nisan:42 oğlan mi çiftdoldurduğun yaş + hamile kaldığın ay = sonuç çift ve bu teze göre doğru benimki oğlum var. Şu ankide sonuç tek çıkıyor bakalım kısmet :))
Bende yok yanmamerhaba hamişler size bişey sorucam.sizinde ayaklarınız yanıyor mu? benim o kadar yanıyor ki geceleri uyuyamıyorum
benimkiler genelde üşüyor ama ben yaz kış üşüyen tiplerdenim :) kız diyorlar genelde ayakları yanan bayanlar için hayırlısı olsun tatlımmerhaba hamişler size bişey sorucam.sizinde ayaklarınız yanıyor mu? benim o kadar yanıyor ki geceleri uyuyamıyorum
hayırlısı canım bilmiyorum kiKız annesinin güzelliğini alır derler. Kızın olacak galiba
Kesenin ne tarafindaydi bebeğin canım sağlıkla kucaklayan insallahdoldurduğun yaş + hamile kaldığın ay = sonuç çift ve bu teze göre doğru benimki oğlum var. Şu ankide sonuç tek çıkıyor bakalım kısmet :))
Girdiğiniz yıl yaş 39 ise doldurdugun 38 dir,kesin nisanda kaldıysan hani yumurtlama dönemi mesela 27 Mart 2 nisan arasiysa marttada tutmuş olabilirya ondan yazdım benimki tutmadı diyenler hep böyle riskli günler olanlar tutma oranı gerçekten yüksek gibi canim bu teorinin38+nisan:42 oğlan mi çift
Bwl ve montessori kesinlikle benim de uyguladığım yöntemler.hemen hemen her çocukta aynı sürecin işlediği ender uygulamalar.adem güneş in güvenli bağlanma olayı bana mantikli geldiği için o konuda oni takip ettim.ama öyle ağlatarak uyutma, yok yatır kaldır benim Türk karakterli analigima uymadi:)O ayak yanması bende de var hemde ne :)
Ben pedagojik formasyon aldım. Bir sürü pedagog kitabı okudum sonunda gördüm ki hepsi fos :) çocuklar bireysel matematik formülü gibi değil yazınca doğru çıksın :) ama her okuduğum yerden bi parça aldım en etkili fikir aldığım Adem Güneş oldu. Ha körü körüne her dediği mi tabi ki değil. Montessori eğitim sistemi bwl yemek sistemi Adem Güneş ve aldığım pedagojik eğitim karışımı bişey oldu kızım bakalım bu sıpa Nasıl olacak :)
Ben hiç anlamadimGirdiğiniz yıl yaş 39 ise doldurdugun 38 dir,kesin nisanda kaldıysan hani yumurtlama dönemi mesela 27 Mart 2 nisan arasiysa marttada tutmuş olabilirya ondan yazdım benimki tutmadı diyenler hep böyle riskli günler olanlar tutma oranı gerçekten yüksek gibi canim bu teorinin
78 mart doğumluyum 38 bitti yani. Nisan 27 de hamile kaldım. 42 isteGirdiğiniz yıl yaş 39 ise doldurdugun 38 dir,kesin nisanda kaldıysan hani yumurtlama dönemi mesela 27 Mart 2 nisan arasiysa marttada tutmuş olabilirya ondan yazdım benimki tutmadı diyenler hep böyle riskli günler olanlar tutma oranı gerçekten yüksek gibi canim bu teorinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?