2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Dogru , kesinlikle haklisin.
Ilk cocugunda bahsi gecen yazarların hepsini okudum. Begendigim Birçok seyi uyguladim. Ama simdi hepsine kulaklarimi kapatip kendi tekniklerimi gelistirecegim :)

kizlar benim suratim pul pul dökülüyo ve aşırı sivilcelendi yüzüm ki ben ergenlikte bile 1 2 tane anca sivilcelenmisimdir sizde de varmı bu durum acaba
O bende de var ilk bastan beri kaslarimin ora dudak kenarlari nenlendirici sur devamli
Merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim.kalp atışı az dedi.58 mis büyük ihtimal durur dedi.kendimi çok kötü hissediyorum.hersey Allahtan tabi..boyle durumda olupta kalp atışı degisen var mi
canim allahtan umut kesilmez dua et bol bol üzülme bi daha ki randevun ne zaman duzelir o zamana

doldurduğun yaş + hamile kaldığın ay = sonuç çift ve bu teze göre doğru benimki oğlum var. Şu ankide sonuç tek çıkıyor bakalım kısmet :))

merhaba hamişler size bişey sorucam.sizinde ayaklarınız yanıyor mu? benim o kadar yanıyor ki geceleri uyuyamıyorum

merhaba hamişler size bişey sorucam.sizinde ayaklarınız yanıyor mu? benim o kadar yanıyor ki geceleri uyuyamıyorum
benimkiler genelde üşüyor ama ben yaz kış üşüyen tiplerdenim :) kız diyorlar genelde ayakları yanan bayanlar için hayırlısı olsun tatlım

38+nisan:42 oğlan mi çift
Girdiğiniz yıl yaş 39 ise doldurdugun 38 dir,kesin nisanda kaldıysan hani yumurtlama dönemi mesela 27 Mart 2 nisan arasiysa marttada tutmuş olabilirya ondan yazdım benimki tutmadı diyenler hep böyle riskli günler olanlar tutma oranı gerçekten yüksek gibi canim bu teorinin

O ayak yanması bende de var hemde ne :)
Ben pedagojik formasyon aldım. Bir sürü pedagog kitabı okudum sonunda gördüm ki hepsi fos :) çocuklar bireysel matematik formülü gibi değil yazınca doğru çıksın :) ama her okuduğum yerden bi parça aldım en etkili fikir aldığım Adem Güneş oldu. Ha körü körüne her dediği mi tabi ki değil. Montessori eğitim sistemi bwl yemek sistemi Adem Güneş ve aldığım pedagojik eğitim karışımı bişey oldu kızım bakalım bu sıpa Nasıl olacak :)

Esra her anne çocuğunun uzmanı.

S sosyolog _h canim Allahtan ümit kesilmez inşallah artar drlar in hiç böyle sayı verdiklerini duymamistim yani en azından bana hiç demediler .belki çok küçüktür sonra artar.

Bwl ve montessori kesinlikle benim de uyguladığım yöntemler.hemen hemen her çocukta aynı sürecin işlediği ender uygulamalar.adem güneş in güvenli bağlanma olayı bana mantikli geldiği için o konuda oni takip ettim.ama öyle ağlatarak uyutma, yok yatır kaldır benim Türk karakterli analigima uymadi:)

Ben hiç anlamadim mesela 85 doğumluyum şimdi benim doldurduğu yaş 31 değil mi?oğlumda dogumgunum den önceydi 26+4 30 çift o tutmuş. Yoksa tutmamiş mi ?:)

78 mart doğumluyum 38 bitti yani. Nisan 27 de hamile kaldım. 42 iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…