• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
kızlar doktora gittim çok şükür her şey yolunda 9 haftalık olmuş içim çoook rahatladı şükür Rabbime:anne:dua eden herkese çok teşekkürler:KK19:doktora dedim ben hiç bir şey hissetmiyorum bulantı kusma koku hassasiyeti yok, öncekinde doğurana kadar kusmuştum da... şimdiye kadar olmadıysa artık olmaz dedi:KK14: bir aksilik olmazsa nasibimde varsa 12 Ocakta kuzum kucağımda:21:
ohhh sevindim icim rahatladı

kızlar doktora gittim çok şükür her şey yolunda 9 haftalık olmuş içim çoook rahatladı şükür Rabbime:anne:dua eden herkese çok teşekkürler:KK19:doktora dedim ben hiç bir şey hissetmiyorum bulantı kusma koku hassasiyeti yok, öncekinde doğurana kadar kusmuştum da... şimdiye kadar olmadıysa artık olmaz dedi:KK14: bir aksilik olmazsa nasibimde varsa 12 Ocakta kuzum kucağımda:21:

Sağlıkla gelsin minik kuzucuk annesi. Zamanında gelirlerse eger peşpeşe doguracagiz desene. :KK70:

Gözün aydın. Çok sevindim. Kendini çok üzüp yıpratma. Rabbim senin için en hayirlisini versin.

drkavak drkavak güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarim seninle.
Kızlar @karamsar_2013 diye bi arkadaşımız vardı onu göremiyorum. Herhangi bi bilginiz var mı. Çok evhamliyim filan diyordu en son.

Kızlar selam. Ben bir şubat annesi adayıyım ama biraz da korkuyla buraya yazıyorum. Şimdi doktordan geliyorum, kese düzgün için de yolk da var ama bebeği göremedik kalp atışını da duyamadık. Doktor şuan 5 buçuk haftalık ama 10 gün içinde artık bebeği görmemiz lazım yoksa normal bir hamilelik olmadığı anlaşır dedi. Allak bullak oldum. Siz de yaşadınız mı benzer durumlar ve sonucu ne oldu merak ettim. Siz kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz ve ne zaman gördünüz acaba?

Canım benim içini rahat tut. Yolk kesesi bile gözükmüş. Ben tam 5 haftalıkken gittim, karından bakıldı. Kesem yanlış hatırlamıyorsam, 3,65 mm idi. Doktor dış gebelik olabilir, kese çok küçük. Haftasına uymuyor vs vs. bi dünya olumsuz şey söyledi. Haftaya tekrar gel dedi. Şehir dışına çıktık, gidemedim. Ölçüm farkı olur diye başka bir yere de gitmedim. 9+5'de gidebildim tekrar. Fındığımın kalbi atıyordu. 5 gün geriden geliyorduk ki ben zaten 18. gün yumurtlarım ve 33 günde bir adet olurum sürekli. Benim haftamdaki en küçük kese benimdi. Moralini bozma o yüzden. Doktorlar kendini her şeye hazırlaman için böyle konuşuyor. Yakında o kendini gösterir annesi inşallah.

cordeliac cordeliac işte dongulerimiz uzun.26 gün süren annede de aynısını bizde de aynısını bekliyorlar.zaten 5 haftalik olduğunda yeni öğrenmiş oluyoruz onlar 4 haftalikken ogreniyorlar kafadan 1 hafta gerideyiz.

Ohhh çok sevindim gözün aydın sağlıkla kucağına al inş:halay:

Canım benim içini rahat tut. Yolk kesesi bile gözükmüş. Ben tam 5 haftalıkken gittim, karından bakıldı. Kesem yanlış hatırlamıyorsam, 3,65 mm idi. Doktor dış gebelik olabilir, kese çok küçük. Haftasına uymuyor vs vs. bi dünya olumsuz şey söyledi. Haftaya tekrar gel dedi. Şehir dışına çıktık, gidemedim. Ölçüm farkı olur diye başka bir yere de gitmedim. 9+5'de gidebildim tekrar. Fındığımın kalbi atıyordu. 5 gün geriden geliyorduk ki ben zaten 18. gün yumurtlarım ve 33 günde bir adet olurum sürekli. Benim haftamdaki en küçük kese benimdi. Moralini bozma o yüzden. Doktorlar kendini her şeye hazırlaman için böyle konuşuyor. Yakında o kendini gösterir annesi inşallah.
Canım günüm kötü başladı ama böyle güzel yorumları okudukça güzelleşti, içime bir umut geldi çok şükür. İnşallah ben de 1-2 hafta sonra aynı şeyleri yaşayabilirim. Benimki biraz "oyuncu" olacak sanırım, şimdiden en sevdiği oyun saklambaç. İnşallah görmek de nasip olur.:KK54:

Back
X