• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
cordeliac cordeliac işte dongulerimiz uzun.26 gün süren annede de aynısını bizde de aynısını bekliyorlar.zaten 5 haftalik olduğunda yeni öğrenmiş oluyoruz onlar 4 haftalikken ogreniyorlar kafadan 1 hafta gerideyiz.

Zaten 28'e (regl), 12-14 (ovulasyon) gibi bi' parametreyi baz alıyorlar yanılmıyorsam. Sağlıklı regl genellemesi bu herhalde. Benim zaten adetten 5 gün sonraki normal hcg testim bile silikti daha emin olmak için bir de early yapmıştım. (Ekte) Öncesinde yaptığım da negatifti.
İnsan ister istemez kızıyor. :KK67:
Tamam onlar işini daha iyi bilir ama karından usg'de yarım cm'den küçük keseyi rahimde görüp dış gebelikle hasta korkutmasınlar yaa. Zaten hassas oluyoruz yeterince. Bak aklıma gelince yine sinirlendim.

Eklentiler

• IMG-20160510-WA0003.webp
    IMG-20160510-WA0003.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 50
Cok mutsuzum, cok halsizim, cok bunaliyorum...
Hicbir isi yapmaya gucum yetmiyor, enerjim sifir. Dogru duzgun beslenemedigimden herhalde bir türlü kendime gelemiyorum. Boyle oldukca kendimi daha mutsuz hissediyorum.
Iste böyle bir kisir döngü.
Var mi boyle benim gibi?

Hicbir isi yapmaya gucum yetmiyor, enerjim sifir. Dogru duzgun beslenemedigimden herhalde bir türlü kendime gelemiyorum. Boyle oldukca kendimi daha mutsuz hissediyorum.
Var mi boyle benim gibi?

Adet döngünde misin şu an? Sundan ötürü soruyorum. Adet döngüsü yaklaşınca, pms bunalımları başlıyor bildiğin. 1 hafta önce ben de öyleydim Esra. Resmen depresyona girdiğimi düşündüm. Hiç kimseyi görmek, hiçbir şey yapmak istemiyordum. Bu hafta yavaş yavaş toparladı. Yeni yeni iş yapabiliyorum. (Bu seferde kasık ağrısı olarak geri dönüyor.)

Sabah tostla başla, yapabiliyorsan. Mide suyun ne kadar emilirse, o kadar rahat edersin. Yataktan uyanir, uyanmaz cikma. Bir sure sonra faydasi oluyor. Benim şu an sadece nefes darlığım var kalpten ötürü. Bir de yorgunluk ama içinde olduğun dönemi iyi biliyorum. Ben yediğim hâlde öyleydim.

kızlar doktora gittim çok şükür her şey yolunda 9 haftalık olmuş içim çoook rahatladı şükür Rabbime:anne:dua eden herkese çok teşekkürler:KK19:doktora dedim ben hiç bir şey hissetmiyorum bulantı kusma koku hassasiyeti yok, öncekinde doğurana kadar kusmuştum da... şimdiye kadar olmadıysa artık olmaz dedi:KK14: bir aksilik olmazsa nasibimde varsa 12 Ocakta kuzum kucağımda:21:
cok sevindim cnm minnos demek ki saha rahat bi hamilelik gecittirecek

Var mi boyle benim gibi?
Ben canım oyüzden kendimi sanki 9 ay yatacak gibi hissediyorum inşallah geçer bu ay 3 . Ayda hafiflermisiz öyle diyor kime sorsam

Saol canım, sana da geçmiş olsun. İnşallah olumlu gelişir durumlar. Diğer türlüsünü düşünmek çok zor geliyor şuanda.
Cok zor geciyor ama eninde sonunda geciyor merak etme. Bak simdi ocak annesi olmanın telasindayim. Insallah duyarsin kalbini .Gelişmiosa alirlar. Yoksa sen zehirlenirsin. 10 gune belli olur canım

Zaten 28'e (regl), 12-14 (ovulasyon) gibi bi' parametreyi baz alıyorlar yanılmıyorsam. Sağlıklı regl genellemesi bu herhalde. Benim zaten adetten 5 gün sonraki normal hcg testim bile silikti daha emin olmak için bir de early yapmıştım. (Ekte) Öncesinde yaptığım da negatifti.
İnsan ister istemez kızıyor. :KK67:
Tamam onlar işini daha iyi bilir ama karından usg'de yarım cm'den küçük keseyi rahimde görüp dış gebelikle hasta korkutmasınlar yaa. Zaten hassas oluyoruz yeterince. Bak aklıma gelince yine sinirlendim.

Kesinlikle haklısın canim bence son tarihi sorduk lari gibi düzeni de sormalilar.bu kadar korkutmaya hiç gerek yok.senin ilk bebeğin mi canim?bu şekilde hesqplandigindan oğlum iri bir bebek olmasına rağmen miadını doldurma dan doğmadı. 41+5te doğdu. İlk bebeğinse Dr bu durumu göz ardı edip sezaryen e zorlayabiliyor.

Arkadaşlar benim sat normalde 20nisandı. Ama adet döngüm doğumdan sonra düzene girmediği için ortalama 40günde bîr oluyordu.2gün önce Dr a gittiğimde şükür kalp atışını da duyduk ama Dr sat a uyumlu olmadığı ve gec yumurtlama olduğu için 29nisan olarak değiştirdi. Bu konuya benzer bir sohbet geçtiği için yazıyorum Arkadaşlara örnek olur belki diye.. Suan Ocak annesimiyim Şubat annesimiyim muallaktayım :)

Var mi boyle benim gibi?
dun eşimle konustum hic keyfim yok cok mutsuzum kendimi sağlıksız hissediyorum dedim

Kesinlikle haklısın canim bence son tarihi sorduk lari gibi düzeni de sormalilar.bu kadar korkutmaya hiç gerek yok.senin ilk bebeğin mi canim?bu şekilde hesqplandigindan oğlum iri bir bebek olmasına rağmen miadını doldurma dan doğmadı. 41+5te doğdu. İlk bebeğinse Dr bu durumu göz ardı edip sezaryen e zorlayabiliyor.

Benim doğumuma kontrole gittiğim doktor giremeyecek canım. Doğumumu ailemin yanında yapacağım. Gerçi oradaki doktorum da çoğunlukla sezaryen doğum yapıyor, henüz konuşmadık. Zaten buradaki doktorum kalp kapakçığım arızalı olduğu için şimdiden %80 sezaryen diyor. Normal doğumda endokardit (kapakcikta iltihaplanma) oluşma riski yüksek olduğu için. Evet, İlk gebeliğim ve ilk bebeğim ama son kararı doğumu yaptıracak doktorum ve kardiyoloğum verecek tabiî fakat ben bebeği strese sokmadığı sürece suni sancı dahi almadan normal doğum yapmak istiyorum.
Işin kötüsü benim ve eşimin tüm ailedeki bebekler iri doğmuş, bu konuda genetik yatkınlık olasılığı yüksekmiş. :(

Canim benim kalp kapağında kaçak ve kireçlenme var fakat der yılda 2 kez kontrol istedi başka bişi demek için erken dedi canım senin neyin var ilerlermi benimki.
Benim doğumuma kontrole gittiğim doktor giremeyecek canım. Doğumumu ailemin yanında yapacağım. Gerçi oradaki doktorum da çoğunlukla sezaryen doğum yapıyor, henüz konuşmadık. Zaten buradaki doktorum kalp kapakçığım arızalı olduğu için şimdiden %80 sezaryen diyor. Normal doğumda endokardit (kapakcikta iltihaplanma) oluşma riski yüksek olduğu için. Evet, İlk gebeliğim ve ilk bebeğim ama son kararı doğumu yaptıracak doktorum ve kardiyoloğum verecek tabiî fakat ben bebeği strese sokmadığı sürece suni sancı dahi almadan normal doğum yapmak istiyorum.
Işin kötüsü benim ve eşimin tüm ailedeki bebekler iri doğmuş, bu konuda genetik yatkınlık olasılığı yüksekmiş. :KK43:

Canlarım ben size ufak bir bildirimde bulunmak istedim. İlk gebeliğim ve ilk düşüğüm olduğu için yaşadıklarımı paylaşmak istedim. 10 haftalık olması gereken bebeğimin 6 haftalıkken kalbi durmuş bu yüzden kürtaj için devlet hastanesine gittim. Orda kürtajdan önce düşük yapmanı sağlıyorlar. Bana ağızdan ve vajinadan hap verdiler sancı başlattışar. 14 saat ( bu saat olayı aynı doğum gibiymiş herkeste farklılık gösterebiliyor) doğum sancısı çekerek düşük yaptım bildiğin ölü bebeği doğurdum sonrasında full anesteziyle kürtaj yapıp içimde parça kalmasını önlemek amacıyla içimi temizlediler. İnsanın psikolojisi zaten altüst haldeyken bunları yaşamak çok zor allah düşman başına vermesin inanın şimdilik hamile kalmayı düşünmüyorum. Tekrar düşük olayını kaldıramam diye düşünüyorum ama Rabbim çekemeyeceğin acı vermezmiş. Çevremde hep duyardım onun çocuğu karnında ölmüş şu düşük yapmış bu kürtaj olmuş diye ama insan hiç kendine yakıştıramıyor yazık diyip geçiyorsun ama herkesin başına gelebilecek bişey. Siz kendinize ve bebeğinize çok iyi bakın can sıkıntısı bebeğe iyi gelmez boş boş sıkıntı yapmayın kendinize, booool boool dinlenin her ufak şeyden sonra bi yatın benim size tavsiyem. 4-5 aylıkken de kanamanız olup düşük riskiniz olabilir hastanede çoook var sizde bunlardan olmayın. Birde kesinlikle ve kesinlikle 7 ayınızdan önce bebeğe sair bişey almanızı tavsiye etmiyorum bişey olacak diye değil ama ya olursa hani çok fazla üzülmeyin diye. Öpüyorum hepinizi bebişlerinizle birlikte sağlıkla kalın :KK200:

Işin kötüsü benim ve eşimin tüm ailedeki bebekler iri doğmuş, bu konuda genetik yatkınlık olasılığı yüksekmiş. :KK43:
Benim kayinvalidem de aynı rahatsızlık var canim ona özellikle normal doğum yaptirmislar.valla bizde de aynı durum var elimden geleni yaptım iri olmasın diye ama herseye rağmen 4 kilo doğdu. Benim sancim da çok azdı 1 ay sürekli sürdü artık doğum olmayınca hastanede müdahale ettiler.3 gün sürdü tam.ama şükür oğlum sağlıcakla doğdu. Burnunda ,kafasının arkasındaki kirmiziliklar hala geçmedi. Bir yerine bir şey olmadı ya çok şükür onlar önemli değil. İri doğduğu için şekeri de çok çabuk düştü .çok zorlandım sarılıgini düşüren kadar.
İnşallah korktuğunu uğraması canim sağ salim kavusursunuz.

Back
X