2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar göğsüm yumusamis ve hiç acimiyor. Artık sizinkide ağrısı bi anda kesildimi .sizlamakdan dokunamiyordum ne oldu şimdi sizindemi bu haftada normale dondu
Aaa benim de öyle persembeden beri. Penye yarim atlet aldim ondan sanmistim. Oh ne rahatmis eskiden alsaydim sutyen ne cok acitiomus dedim esime de.
Demek hepimizin gecio mu ki?

Ben de evde dogurmak istiyorum da kine soykesem sacmalama hangi cagdasin diyo.
Avrupa'da Amerika'da cok kisi evde doğurabilio hala. Ebe gelio yaptirio dogumu. Eskiden bizde de öyleydi ama şimdi teknolojiyi bahane edip dogaldan uzaklastik cok yazik.
Kocam da acil durunda müdahele icin tabi ki hastane diyor. Inşallah hastanede ama cok kisinin rahatsiz etmedigi bir ortamda doğurabilir olalim bari.

Benim bir arkadasim ilk dogumunu pek bilememis. Yatarken hafif sizlamalar vardi ama yatip uyuyabildim diyor. Gece siddetli sanciyla uyaniyor ve cantasini alip cikana kadar koridorda doguyor bebegi
Esi ebeligini yapmis hatta
Sonra ambulans cagirmislar onlar gerekeni yapmış ama bana etmediklerini birakmadilar diyor. Hastaneye gittiklerinde de her goren azarlamis, bilerek evde dogurdu sanmislar. Ya bir şey olsaydi hangi devirde kaldin sen vs vs
Halbuki sapasaglam doğmuş iste bebek. Otesi olmamali yani bunun, surekli anneyi azarlamak da neyse.
Cok eski de degil 7 yasinda cocugu su an.

Aaa benim de öyle persembeden beri. Penye yarim atlet aldim ondan sanmistim. Oh ne rahatmis eskiden alsaydim sutyen ne cok acitiomus dedim esime de.
Demek hepimizin gecio mu ki?
evet canim geçti çok fena aciyordu gecti bi anda çok şükür strese girmiştim inan bu nasıl acıyor geçmicek galiba diye

Ya soyledim bin kere yine yaziyorum
Burda şuanda sezeryan ve normal dogumu konusmak icin cok erken son aylara gire ne olacgimiz belli degil olumlu olumsuz...
Sadece normal yapmak isteyen annelerimiz lutfen kurslara gitsinler turkiyede varmi bilmiyorum ama hastanenin ucretsiz kurslari oluyor onlara kayıt olsunlar
Zaten sayfamızda yeterince pimpirikli anneler var ilk bebisleri onlara destek olalim sonra burda cinsiyet mujdeleri verelim sonra nasil hareketler hissetigimizi kac kere tekme yaptigini soyleyelim sonrada dogum muhabbetine gecebiliriz :)

Sagol canim tesekkurler. Amin. 6.haftada 3 gun bulanti. 8.hafta boyunca mide yanmasi disinda bir mide sorunu yasmadim. Simdi hele hic kalmadi. Normale douyoruz artik insallah.
sorma canım bende birde gastrit vardi öldüm öldüm dirildim cok şükür daha iyiyiz

Benim ikili test 2 temmuz bayram öncesi sonucu o gün öğrenemeyiz herhalde bayram sonraya kalacak offf nasıl beklenir kiiii

ya doktorum bdni 27 sinde cagirdi ikili test istiycem ve vitaminlerini yazicam dedi ikili test sonucu 1 hafta da çıkıyormus ozelde de devlette de dogrumu deneyimli anneler

Kurslar özellikle İstanbul Ankara da çok var. Manisa'da yaşıyorum. İzmire giderim kursa. 20. Haftadan itibaren öneriliyor . Gidenler girmeyenler anlatsın. Resim video falan ceksin de herkes faydalanabilir bari.

Sizinle günümüz aynı ama erken değilmi cinsiyet için
bilemedim ki dr bakarız belli olur dedi.sanırım erkek çocukların pipisi 10. haftada oluşmaya başlıyormuş.acaba oradan yola çıkarak mı bi tahminde bulunacak

kızlarr herkese günaydınn :) Ben inanılmaz öksürüorum tavsiyesi oLAN VARMI bal zencefil yaptım ıhlamur nane limon hepsni denedim farenjit geçiriyorum sanırım . Doktorada gitmedim. Napsam bilemedim...
Can'ım biraz doğal yöntemlerle dene baktın geçiremiyorsun ihmal etme doktora git.çünkü ben ikinci hamileliğim de çok öksürdüm ve ilaç almadım 5 aylık hamileyken kasık fıtığı oldum.sezeryan olunca ayrıca bide fıtık ameliyatı oldum.uyarıyım istedim

benim bildiğim 12 haftadan önce yapılmıyor.12-14 hafta arası olacak bi dr a sor istersen

Tabiki ama işte bu usaklar bir şekilde çıkacaklar. En güzeli en bilinçli şekilde girmek zaten sen istediğin kadar plan yap yine Allah in dediği oluyor.kursları takip etmeli doğum koclari ile görüşmeli. Kısacası bilmeli.Allah hayırlı doğumlar nasip etsin en kolayindan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…