Aaa benim de öyle persembeden beri. Penye yarim atlet aldim ondan sanmistim. Oh ne rahatmis eskiden alsaydim sutyen ne cok acitiomus dedim esime de.Kızlar göğsüm yumusamis ve hiç acimiyor. Artık sizinkide ağrısı bi anda kesildimi .sizlamakdan dokunamiyordum ne oldu şimdi sizindemi bu haftada normale dondu
Ben de evde dogurmak istiyorum da kine soykesem sacmalama hangi cagdasin diyo.Tabiki olmamalı haklısın o konuda beni rahatsız eden üslubundu. Ama tekrar soyluyorum çağ değişti araştırıp öğrenmeliyiz. İlk doğumu olacak arkadaşlar bol bol pozitif doğum hikayesi okumalı. Herkesin başına kötü bir şey gelmediğini anlamalı. Ama ben de etkilenmemek adına hiç araştırmadim doğuma girdiğimde tam teslimdim. Şimdiki bilgim olsa inan 3 gün hastanede yatmazdim. Su an ki hamilelogimde keske evde dogurabilsem kimse bana ellemese diyorum tartışma normal ve ya sezaryen seçimi değil ki.yanlış anlamanın istemem.bebisini sağlıcakla büyüt
Benim bir arkadasim ilk dogumunu pek bilememis. Yatarken hafif sizlamalar vardi ama yatip uyuyabildim diyor. Gece siddetli sanciyla uyaniyor ve cantasini alip cikana kadar koridorda doguyor bebegiBen de evde dogurmak istiyorum da kine soykesem sacmalama hangi cagdasin diyo.
Avrupa'da Amerika'da cok kisi evde doğurabilio hala. Ebe gelio yaptirio dogumu. Eskiden bizde de öyleydi ama şimdi teknolojiyi bahane edip dogaldan uzaklastik cok yazik.
Kocam da acil durunda müdahele icin tabi ki hastane diyor. Inşallah hastanede ama cok kisinin rahatsiz etmedigi bir ortamda doğurabilir olalim bari.
evet canim geçti çok fena aciyordu gecti bi anda çok şükür strese girmiştim inan bu nasıl acıyor geçmicek galiba diyeAaa benim de öyle persembeden beri. Penye yarim atlet aldim ondan sanmistim. Oh ne rahatmis eskiden alsaydim sutyen ne cok acitiomus dedim esime de.
Demek hepimizin gecio mu ki?
sorma canım bende birde gastrit vardi öldüm öldüm dirildim cok şükür daha iyiyizSagol canim tesekkurler. Amin. 6.haftada 3 gun bulanti. 8.hafta boyunca mide yanmasi disinda bir mide sorunu yasmadim. Simdi hele hic kalmadi. Normale douyoruz artik insallah.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Hadi cinsiyet haberini ilk kimden alacağız bakalımAa bende baktım benimde gitmiş
Kurslar özellikle İstanbul Ankara da çok var. Manisa'da yaşıyorum. İzmire giderim kursa. 20. Haftadan itibaren öneriliyor . Gidenler girmeyenler anlatsın. Resim video falan ceksin de herkes faydalanabilir bari.Ya soyledim bin kere yine yaziyorum
Burda şuanda sezeryan ve normal dogumu konusmak icin cok erken son aylara gire ne olacgimiz belli degil olumlu olumsuz...
Sadece normal yapmak isteyen annelerimiz lutfen kurslara gitsinler turkiyede varmi bilmiyorum ama hastanenin ucretsiz kurslari oluyor onlara kayıt olsunlar
Zaten sayfamızda yeterince pimpirikli anneler var ilk bebisleri onlara destek olalim sonra burda cinsiyet mujdeleri verelim sonra nasil hareketler hissetigimizi kac kere tekme yaptigini soyleyelim sonrada dogum muhabbetine gecebiliriz :)
bilemedim ki dr bakarız belli olur dedi.sanırım erkek çocukların pipisi 10. haftada oluşmaya başlıyormuş.acaba oradan yola çıkarak mı bi tahminde bulunacakSizinle günümüz aynı ama erken değilmi cinsiyet için
Can'ım biraz doğal yöntemlerle dene baktın geçiremiyorsun ihmal etme doktora git.çünkü ben ikinci hamileliğim de çok öksürdüm ve ilaç almadım 5 aylık hamileyken kasık fıtığı oldum.sezeryan olunca ayrıca bide fıtık ameliyatı oldum.uyarıyım istedimkızlarr herkese günaydınn :) Ben inanılmaz öksürüorumtavsiyesi oLAN VARMI bal zencefil yaptım ıhlamur nane limon hepsni denedim farenjit geçiriyorum sanırım . Doktorada gitmedim. Napsam bilemedim...
benim bildiğim 12 haftadan önce yapılmıyor.12-14 hafta arası olacak bi dr a sor istersenKızlar şimdi ben geçtiğimiz pazartesi doktora gittim. Usg'ye göre 9+0 günlüktük. Doktorum 3 hafta sonraya randevu verdi. Ikili testi için pazartesi ön randevum var üniversite
hastanesinde.
Şimdi sorun 9+0'dan üç haftayı hesaplayinca tam ramazan gününün arefesine yani pazartesiye geliyor bebiş 12 haftalık oluyor o gün. Ense kalınlığı olculecek. Bir önceki cuma falan gitsem? Ölçüm günü çok önemli mi? Randevum patlar yani yoksa.
Öte yandan üniversitedeki usg ölçümünde fark olabilir. Ikili testim de bayrama denk gelebilir. Kafam çok karıştı benim ya.
kalıntı için kremler var onlar olur mu acaba? travakort filanDuş almak bir iki saatliğine rahatlatıyor. Ama sanırım o kadar yıkadığım için gitgide arttı.
Tabiki ama işte bu usaklar bir şekilde çıkacaklar. En güzeli en bilinçli şekilde girmek zaten sen istediğin kadar plan yap yine Allah in dediği oluyor.kursları takip etmeli doğum koclari ile görüşmeli. Kısacası bilmeli.Allah hayırlı doğumlar nasip etsin en kolayindan :)Ya soyledim bin kere yine yaziyorum
Burda şuanda sezeryan ve normal dogumu konusmak icin cok erken son aylara gire ne olacgimiz belli degil olumlu olumsuz...
Sadece normal yapmak isteyen annelerimiz lutfen kurslara gitsinler turkiyede varmi bilmiyorum ama hastanenin ucretsiz kurslari oluyor onlara kayıt olsunlar
Zaten sayfamızda yeterince pimpirikli anneler var ilk bebisleri onlara destek olalim sonra burda cinsiyet mujdeleri verelim sonra nasil hareketler hissetigimizi kac kere tekme yaptigini soyleyelim sonrada dogum muhabbetine gecebiliriz :)
kalıntı için kremler var onlar olur mu acaba? travakort filan
Aynen tam takip eden gebeliklerde 11 ve 14 arası .benim oğlum geriden başladığı için bizim 13. Haftada ölçüm yapılmıştı.benim bildiğim 12 haftadan önce yapılmıyor.12-14 hafta arası olacak bi dr a sor istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?