2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
kızlarr herkese günaydınn :) Ben inanılmaz öksürüorum tavsiyesi oLAN VARMI bal zencefil yaptım ıhlamur nane limon hepsni denedim farenjit geçiriyorum sanırım . Doktorada gitmedim. Napsam bilemedim...

Canim Dr a.sor istersen . çocuklar için aldigimiz bitkisel bi öksürük şurubu var .. Belki ondan verir . ama tabi hamilelikte bazi bitkiler de tehlikeli ya. İsrarla ihlamur bal yapsan etkili oluyor ama hemen kesmez tabi bir an önce geçer insallah

Günaydın kızlar.
Mantar sorunu yaşayan var mı?

Bende yok ama ilk hamilelikte olmuştu sirkeli suyla çok hafifliyor kizlar bilginiz olsun. Bir ölçüye beş ölçü sirke( 1 kapak sirke beş kapak su gibi) onla yapin temizliginizi gün içinde. Rahatlatiyor

white_chocolate_mocha canim gecmis olsun. Bircok yöntem var tabi ama gebelikte nasil olur kestiremiyorum.
Kaynar olmayan sicak suya bal ve karabiber koyup icerdim ben. Bogazi yakacak sekilde olacak acisi. O rahatlatirdi biraz. Tam olcu hatirlamiyorum internette vardir mutlaka tarifi.

Çok teşekkür ederim İnanılmaz can sıkıcı öksürmek her öksürdüğümde kasıkarım agrıo Dİkkat edin lütfen kendinize Üstüne sesimde gitti

Benim kaşıntı seviyem = matkap sokup çalıştırma hayali kuruyorum.
Bem de sirke yaptım ama daha kötü oldu gibi.

Bende vardı geçti. İç çamaşırımI ütüleyerek ve sık çamaşır değiştirerek üstesinden geldim kremsiz ve ilaçsız

Günde 3 çamaşır değiştiriyorum. Bugün artırayım.

Beni daha beter etti. Geçirirdi eskiden hep kullanırım.
Ay nasıl yapcam ki bu sefer sütten tiksinirsem bide Şuan acayip geldi ama denmekte fayda var

3 diş sarımsak bir bardak süt. Koy cezveye kaynat. İçinden sarımsakları çıkar sıcakken iç. Sabaha öksürük yok. Ama yatarken yap miden bulanabilir.

iyotsuztuz canim arkadasin dediği gibi sık degistirmek ütü emek ayrı yıkamak geriletir.doğumda felan baticon tarzı solüsyon veriyorlar ya ben banyoda sonra pansuman yapıyordum çok şükür ben de kurtuldum. Geçmiş olsun.

İnşallah Eğer Hemen keserse bi şekilde içerim . Teşekkür ederim.

Duş almak bir iki saatliğine rahatlatıyor. Ama sanırım o kadar yıkadığım için gitgide arttı.

Tabiki olmamalı haklısın o konuda beni rahatsız eden üslubundu. Ama tekrar soyluyorum çağ değişti araştırıp öğrenmeliyiz. İlk doğumu olacak arkadaşlar bol bol pozitif doğum hikayesi okumalı. Herkesin başına kötü bir şey gelmediğini anlamalı. Ama ben de etkilenmemek adına hiç araştırmadim doğuma girdiğimde tam teslimdim. Şimdiki bilgim olsa inan 3 gün hastanede yatmazdim. Su an ki hamilelogimde keske evde dogurabilsem kimse bana ellemese diyorum tartışma normal ve ya sezaryen seçimi değil ki.yanlış anlamanın istemem.bebisini sağlıcakla büyüt

Kızlar göğsüm yumusamis ve hiç acimiyor. Artık sizinkide ağrısı bi anda kesildimi .sizlamakdan dokunamiyordum ne oldu şimdi sizindemi bu haftada normale dondu

Duş almak bir iki saatliğine rahatlatıyor. Ama sanırım o kadar yıkadığım için gitgide arttı.
Tabi nemli kalmaması lazım doğumdan sonra Dr um saç kurutma makinesi ile kurutturuyordu :) sen her düştün sonra bir gazlı bezle solüsyon u sur rahatlarsin inşallah

Kızlar göğsüm yumusamis ve hiç acimiyor. Artık sizinkide ağrısı bi anda kesildimi .sizlamakdan dokunamiyordum ne oldu şimdi sizindemi bu haftada normale dondu

Aaa şimdi baktım.
Benim de hassasiyetim gitmiş.
Ne zamandır yok bilmiyorum ama.

Ifadeleri yazıya dökerken duygu Geçişi sağlanamadığı için söylemlerimizde yanlıs anlaşılmalar olabiliyor.amacım Tartışma ortamı yaratmak değil.güzel bir ortak amaç için hepimiz buradayız.evet Haklısın pozitif Örnekler mutlaka dinlenmeli ama benim demek istediğim kötü olanlardan bahsedip ilk doğumunu yapacak olan arkadaşları etkilememekti. Yoksa bu durum tabiki konuşulması gereken mucivezi bir durum. Dünya'nın en güzel şeyi doğum yapmak.ben 14saat Sancı Çekerek bebeğimi dünyaya getirdim ama Sancısı bile güzeldi. Neyse yanlıs ifade etmiş olabilirm hissettiklerimi . Teşekkür ederim insallah sağlıkla kucağımıza Alıp büyütmek nasip olur. Sen ve diğer arkadaşlar için de bu dileğim

Aaa şimdi baktım.
Benim de hassasiyetim gitmiş.
Ne zamandır yok bilmiyorum ama.
Hımm normal ozaman inan sizliyordu sismisti 2 gündür geçti bitti yumuşadı iyi oldu yaaa normal olsun yeter canım böyle daha iyi inan camasirim dedikçe aciyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…