- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
Benim de aynı siz kalp atışı almadınız dimi 3hazirana randevu aldım ben amaseninle aynı zamanda sat ve doğumumuz canım![]()
Ne güzel maşallahhayırlısı olsun canım inşallah kolay olur
benimki tüp bebek bu arada![]()
İlk bebeğim Şubat doğumlu bence kış bebeği iyi oluyorKış bebeği niye zor @CeYz ?
İşte tam kendini toplayıp mıncıklanacak zamana geldiğinde yaz oluyor.
Daha iyi değil mi?
Bu arada doğumlar 40 haftayı bekliyor mu?
Diyorum ki yılbaşı gecesi doğursam herkesin eğlencesini hiç etsem![]()
Aynen 5.5 kg doğmuşum annen hep övünür dikişsiz nakışsız doğurdum sizi diyeOo Maşallah. Peki ben kaç kilo doğmuşum tahmin et, 5400Hem de normal doğum.Kardeşim de o civardaymış.
Benim için de ŞubatBende aynı. 20 ocak çıkma yıldönümümüz. 22 ocak evlilik yıldönümümüz. 16 ocak doğum günüm. Bebeğimi 13 ocakta bekliyoruz. Bu ocakta bir keramet var.
7şubat tanışma 25 Şubat evlilik 7 Şubat eşimin dgünü 14 Şubat kızımın
Fasulye olmuş oSlm Kızlar kanamasi düşük tehlikesi olan arkadaslar insallah en kisa zamanda atlattirlar..
Bugun doktora gittim mercimegim diyemiycem bayagi buyumus :) 13 mm olmus allahin sag saglim doğurmayi nasip etsin hepimize
Gitmekte fayda var onlar bu takip işlerini çok iyi yapıyor bebeğin aşısı vsKızlar sağlık ocağında tam olarak ne yapılıyordu? Gitmesek ne olur, bir de onun için izin almak istemiyorum zaten dün izinliydim
Allah hayırlısını ve gönlünün istediğini versinKizlar bugun doktora gittim ultrasondan bebegin kalp atisini goremedi ya kalbi calismiyor yada gec dollenme dedi ama benim adetim cok duzenlidir sanmiyorum oyle biseyin oldugunuyarin doktor vajinal bakacak nolursunuz bana dua edin lutfen
O zaman ki besin içerikleri daha kuvvetli idi.. Şimdi çoğu sentetikBazen düşünüyorum annelerimiz doktor yüzü görmeden hiç bi takviye almadan nasıl çocuk doğurmuşlar heleki ikiz!!! Ben ikiz eşiyim 2600 ben 2500 erkek ikizim doğmuş üstelik normal doğum. Hamile olunca aslında ne zorluklar çektiğini anlamaya başladım. Kaç yaşında olursan ol anne yine sana kıyamıyo akşam konuşurken kızım sezaryen yaptır sen dayanamazsın ben sana kıyamam diyo sanki kendi 3 çocuk doğurmamış gibi