- 26 Eylül 2013
- 3.194
- 3.914
- 248
Gunaydin arkadaslar.sabah kahverengo akintim geldi.dr.a gittik.kesede bozulma yok dedi kalbide atiyo.progestan igne oldum banada dua edin![]()
dualarımız seninle canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin arkadaslar.sabah kahverengo akintim geldi.dr.a gittik.kesede bozulma yok dedi kalbide atiyo.progestan igne oldum banada dua edin![]()

Paylaşırsın inşallah iyi haberlerini canımBende gecen çarsambadan beri yatıyorum canım hiç dısarı cıkmadım. Hep yattım. Banada iğne vurdular. Ikı gun başımı kaldıramadım. Bıgun kontrolum var çok heyecanlıyım. İnşallah geçmiştır benimde tehlikem. Rabbim hepımızın yardımcısı olsun. Korktuklarımıza uğratmasın.
Ben yayim iyimser ama daginik.bizimkide ya oglak yay olcak[/QUOTE][QUOhlas, post: 4dağınık , member: 514674"]oğlak ı olduklarıasnı bilmiyordum gerçi yalan yok bizde herkes inat, herkes ağa herkes paşa![]()
bakalım bizimki ne olacak?İnşallah canım. Gelır gelmez yazarım.Paylaşırsın inşallah iyi haberlerini canım
İnşallah canım. Bugun daha bır duygusalım. Heyecan korku hepsi var şuanda. Hayırlısıyla güzel haberlerle gelirim. Rabbim hepımızın yardımcısı olsunİnşallah geçmiştir ama sen dikkat et yine de
Bende hala doktora gitmedim ve arayışa devam ediyorum inşallah doğru düzgün bir doktor buluruz.ankaradaki arkadaşlar var mı doktor tavsiyeniz..birinin iyi dediğine diğeri kötü diyor kafam allak bullak oldu..nereye gitceğimi hiç bilmiyorum![]()
Doktorunuz kimdi acaba?Çankaya canım, gidersem Turgut Özal Üniversitesi hastanesine giderim çok memnundum doktorumdan![]()
Ben çok sabırsızım sen yine kalp atışını bekleyecek kadar sabırlıdır ben ilk bebiş cicisini aldım bileteşekkür ederim canım sende güle güle giy:)çok rahatlar gerçekten normalde bile giyilebilir pantolonlar..şimdide bebeğin kalp atışını duymayı bekliyorum sonrasında bebek için alışverişe başlıcam 9 ayda anca biteerrAllah inşallah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder..
![]()
Bende çok gider oldum gecede uyanıyorum sabahta uyanıp gidiyorum.Sık idrara gitmekten şikayetçi olan var mı aranızda? Günde 2.5 litreye yakın su içiyorum durmadan tuvaletteyim. Geceleri 1 kere kesin çoğu gecede 2 kere tuvalete gidiyorum. Normal mi?
Bu konuda bizim doktorlar abartıyor anladığım kadarıyla görümcemin 10 ayik bebeği var ikinciye hamile baya araştırdı yurt dışında doktorlar bizimkiler gibi bırakın hemen demiyormuş görümcemin doktoruda hele bir yaza kadar emzir bakalım demiş. Emzirmende zarar yok sadece sen fazla yipranırsın hamilelik ilerleyince demiş.canım ben varım kızım hala emiyor 14 aylık bırakmayı da şimdilik düşünmüyorum, bir 5-6 ay daha keyif yapsın kuzucuk![]()
Bende hala doktora gitmedim ve arayışa devam ediyorum inşallah doğru düzgün bir doktor buluruz.
Doktorunuz kimdi acaba?
Ben çok sabırsızım sen yine kalp atışını bekleyecek kadar sabırlıdır ben ilk bebiş cicisini aldım bile
Bende çok gider oldum gecede uyanıyorum sabahta uyanıp gidiyorum.
Bu konuda bizim doktorlar abartıyor anladığım kadarıyla görümcemin 10 ayik bebeği var ikinciye hamile baya araştırdı yurt dışında doktorlar bizimkiler gibi bırakın hemen demiyormuş görümcemin doktoruda hele bir yaza kadar emzir bakalım demiş. Emzirmende zarar yok sadece sen fazla yipranırsın hamilelik ilerleyince demiş.
Rabbim gonlune gore versinBen kizimda hep tuzlu yedim bundada tuzlu yiyorum tatlı hiç istemedim senin tezin doğru olur inş oğlum olur
Rabbim gonlune gore versinBen kizimda hep tuzlu yedim bundada tuzlu yiyorum tatlı hiç istemedim senin tezin doğru olur inş oğlum olur
Ayyy benzerse ben yandim. Ben ters dogmusum ayaklarımdan. Heo der yazik. Doğmucam diye ayak diredin zorla doğurdum diyeDoğumlar anne ile benzer mi?
Ayni durumdayim. Aksam 8'den sonra icmicem artik. Uykunun bolunmesi iyi degil diye okudum bir yerde.Sık idrara gitmekten şikayetçi olan var mı aranızda? Günde 2.5 litreye yakın su içiyorum durmadan tuvaletteyim. Geceleri 1 kere kesin çoğu gecede 2 kere tuvalete gidiyorum. Normal mi?
Insallah hersey yolundadir.Kizlar bugun doktora gittim ultrasondan bebegin kalp atisini goremedi ya kalbi calismiyor yada gec dollenme dedi ama benim adetim cok duzenlidir sanmiyorum oyle biseyin oldugunuyarin doktor vajinal bakacak nolursunuz bana dua edin lutfen
2 haftada 2 kilo aldim imdaattt. Sigarayi birakmak da istahimi iyice acti deliricem! !!!Benim normal doğumdu ilki ama bunda karnım çok şişti daha birinci aydan çok belli karnım bilmeyen anlar yani
İnşsllah canım. Hepimiz güzel haberlerle gelirizHepinizin güzel haberlerinizi bekliyoruz. Bizi merakta bırakmayın.
Sen ilk gebeliğinde tuzlumu yıyordun canımRabbim gonlune gore versin

Randevun kacta guzel haberlerle gelirsin insallahİnşallah canım. Bugun daha bır duygusalım. Heyecan korku hepsi var şuanda. Hayırlısıyla güzel haberlerle gelirim. Rabbim hepımızın yardımcısı olsun