• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bende farklı bir sekilde desek diyorum ama karar veremedim. Araştırmamda şu hoşuma gitmişti kadının anne babasına gitmişler tv izleyip çekirdek çitliyorlarmıs demiş hadi fotoğrafınızı çekeyim eşi ve anne babası poz vermiş oda kamerayı açmış ben hamileyim demiş annesi źiplamıs gerçekten mi filan diye babası ağzında çekirdekle kala kalmış :KK70:
Birde şunlar vardı bir hediye kutusuna yavrumuz işte bu kadar diye bir çekirdek gibi birşey koyup vermişler. Birde küçük kağıtlara yazıp bardak fincan her neyse altına yapıştırıp ikram etmişler içince yazıyı görüyorlar.

Hahaha babaya cok güldüm :KK70:

Nettede okumustum, aile ile fotoraf aninda "cheeese deyin" demenin yerine "haydi hep beraber x hamileee deyin" ve tam o anda fotorafi cekin diye yaziyordu. Cidden cok güzel bir fikir. Insanlarin o anki yüz ifadesini hemen yakalamis oluyorsun.

evet ya özellikle babama söylerken çok utandım gerçi ben söylemeden duymuş ama yinede ilginç bi duygu :KK22: bide 1 aylık falan diosun aa bunlar demek bir ay öncee şey etti gbi oluo oda acayip :ıslık: yada ben düşünüorum şuan saçma sapan :KK53::KK53:
HAHAHAHHAHAAH super yaaa aynen bende oyle daha konuyu acmadim annem soylemistir doktora felan gidip geliyorum annemle hiiic orali olmuyor ben utanmayim diyedir yoksa sormaz mi insan :KK70:

Bence onlar bir çok detayı düşünüyorlar senin aklına gelen onlarında geliyordur diye düşünüyorum bende.. Babaya söylemek en zoru zaten nereye bakacağımı şaşırdım hala da şaşırıyorum zor valla zamanla artık geçecek bu utanç durumları:oops:
Başka bir yol gelmedi benim aklıma da en güzeli pasta da kendi okudu kendi kendine öğrendi :KK68:

aman Allahım çok fenaa bişey yaa :KK70: zamanla alışırlır yaa:):)

Kizlar ben acliktan ölüyorum ya canım hic bi sey istemiyo hayatimdan bezdim sut yumurta yogurt meyve tiksindim bu gun bi kalp atisini duysam hamile oldugumu azda olsa anlıycam şu asermeler baslasada karnım doysa:dua:

Kizlar ben acliktan ölüyorum ya canım hic bi sey istemiyo hayatimdan bezdim sut yumurta yogurt meyve tiksindim bu gun bi kalp atisini duysam hamile oldugumu azda olsa anlıycam şu asermeler baslasada karnım doysa:dua:
Uyanır uyanmaz bir iki lokmada olsa ye canım. Ben mesela eger bişiler yemezsem bulantılar artıo ozaman yemesi daha güçleşiyor. Allahtan meyve yiyebiliyorum bu aralar sabahları karpuz ekmek talimim öğlen akşam normal yemek yiyebiliyorum azda olsa. Birde yemek yapıp getiricek birilerin varsa ozamanda rahat yersin belki cünkü biz pişirirken koktugundan insan daha zor iyiyor.

Kizlaar, daha öncede sormustum, anneanne ve babaanne adaylarina en güzel nasil anlatiriz aday olduklarini? :KK73:

Ben taaa anneler gününde söyleyip hediye almaktan kurtulmuştum. Sinsilik :D

Kanamam oldu hastaneye geldim kalp atışını gördüm yatırdılar bana dua edin kızlar Allah'ım hepimizi yavrularına kavuştursun

Canım çok geçmiş olsun.
Her şey yoluna girecek rahat ol.

Uyanır uyanmaz bir iki lokmada olsa ye canım. Ben mesela eger bişiler yemezsem bulantılar artıo ozaman yemesi daha güçleşiyor. Allahtan meyve yiyebiliyorum bu aralar sabahları karpuz ekmek talimim öğlen akşam normal yemek yiyebiliyorum azda olsa. Birde yemek yapıp getiricek birilerin varsa ozamanda rahat yersin belki cünkü biz pişirirken koktugundan insan daha zor iyiyor.
Canim ben hamile oldugumu ogrendigimden beri iki kez yemek yaptim canım istemedigi icin yapmiyorum bende karpuz ve elmayla besleniyorum cok kotu aclik ya bide midem yaniyo inanilmaz

Kanamam oldu hastaneye geldim kalp atışını gördüm yatırdılar bana dua edin kızlar Allah'ım hepimizi yavrularına kavuştursun

Umarim bebegin seninledir canim. Biliyorum zor ama lütfen panik yapma. Atlatacaksin bunu canim. Bizi haberdar et tamam mi? :KK74:

Back
X