• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Biraz geç oldu ama ancak yazmaya fırsatım oldu. Ogünkü belli belirsiz pembe leke den bişey çıkmadı . Hemen acile gittim alttan baktılar ama sorun yoktu çok şükür . Ertesi günde kendi doktorumla randevum vardı ve kalp atışlarını duyduk :KK200::KK200::anne: Teşekkür ederim ilgili arkadaşlara :)
Çok şükür canım çok sevindim rabbim sonuna kadar sağlıkla sıhatle getirsin.

Birincide ne yaptin? :KK45:
Birincide bişi yapmadım ramazandı iftar sofrasını hazırladım fasülye turşusu vardı sofraya koyarken sürekli oturcagım yeri hesaplayıp yerini degiştiriyordum herkes yer bana kalmaz die:KK45: Meğer hamileymişim haberim yok ama kayınvaldem anlamış. Sonrasında eşim söylemiş zaten.

canım biz bugün gittik dayanamadım sabah çok sancım oldu çünki kusmalar üstüne :KK43: çok şükür herşey iyi günü gnüne kalp atışlarınıda dinletti nası mutlu olduk. 3 kilo vermişim 5 gün rapor yazdı hadi darısı sana tatlım seninde güzel haberlerini bekliyorum

canım merhaba, çok şükür güzel haberini aldık :) harika :anneadayı:
ya benim mide bulantım hiç olmadı seviniyordum ama bugün kendimi kötü hissediyorum bi yükseliyor aman tanrımmm zaten kusma fobim var :KK43: iş yerindeyim ne yapacğaımı şaşırdım valla. etimek biraz form bisk. atıştırıyorum.. umarım devam etmez ama sanki başladı sağolsun yavrucağızım :KK49: öğlen bir çorba içebildim herhalde karnım da aç ooooffff gerçekten berbaatt bir durum.. seni hiç düşünemiyorummm

yarın sabahta biz gideceğiz bakalım inşallah kalp atışlarını bizde duyabiliriz :KK200:

Birincide bişi yapmadım ramazandı iftar sofrasını hazırladım fasülye turşusu vardı sofraya koyarken sürekli oturcagım yeri hesaplayıp yerini degiştiriyordum herkes yer bana kalmaz die:KK45: Meğer hamileymişim haberim yok ama kayınvaldem anlamış. Sonrasında eşim söylemiş zaten.

Ahahaha cok tatlisin seeeen :KK70: :KK70:

Ya sadece benmi o zaman özel birsey istiyorum yaa? Herkes pat diye söylüyor :KK48:

Ben de 6+1 im. Keseyi 2 gün önce gördük. 2 ay önce düşük yapmistim. Simdi de riskim var. Progestan aliorm. Insallah ocak 2017 annesi olucam ama tabi bipolar yüzünden erkwn pirtlatmazsam :):KK33:

Kizlaar, daha öncede sormustum, anneanne ve babaanne adaylarina en güzel nasil anlatiriz aday olduklarini? :KK73:

Ben eşime doğum gününde süpriz yaptım ona hediyem buydu :KK200: sonra biraz ailece onun tarafı kalabalıktık ve pasta kesilecekti kesmeden önce eşim bana güzel bir hediye verdi önce onu sizlerle paylaşacağım dedi ve baba oluyorum dedi :halay: tabi bi sevinç kıyamet öyle koptu onların tarafında..

Benim anne babama da bir akşam çaya gittik giderken de pasta aldık.. ben pastanın üzerine ananecim & dedeciğim ben geliyorum yazdırdım gülücük falan çizdiler.. babamın yüzündeki ifadeyi unutamıyorum :rolleyes: yazıyı okudu aaa bize mi diosunuz falan bi şaştı kaldı sonra tabi tebrikleşmeler gülüşmeler kaynadı gitti

öbür türlü söylemem zor olurdu söyleyemezdim böyle espirili ve kolay oldu.. :KK45:

Bende hep özel bişiy olsun diodum ilk düşündüğüm yıllar :):) Sonradan aradan 2 yıl gecince ekstra bişeye gerek kalmadı . Söylediğim herkes benden daha çok agladı kayınvalidem özellikle :):) Ama müjdemi istedim tabiki bakalım ne gelecek :confused:

Ben eşime doğum gününde süpriz yaptım ona hediyem buydu :KK200: sonra biraz ailece onun tarafı kalabalıktık ve pasta kesilecekti kesmeden önce eşim bana güzel bir hediye verdi önce onu sizlerle paylaşacağım dedi ve baba oluyorum dedi :halay: tabi bi sevinç kıyamet öyle koptu onların tarafında..

Benim anne babama da bir akşam çaya gittik giderken de pasta aldık.. ben pastanın üzerine ananecim & dedeciğim ben geliyorum yazdırdım gülücük falan çizdiler.. babamın yüzündeki ifadeyi unutamıyorum :rolleyes: yazıyı okudu aaa bize mi diosunuz falan bi şaştı kaldı sonra tabi tebrikleşmeler gülüşmeler kaynadı gitti

öbür türlü söylemem zor olurdu söyleyemezdim böyle espirili ve kolay oldu.. :KK45:

evet ya özellikle babama söylerken çok utandım gerçi ben söylemeden duymuş ama yinede ilginç bi duygu :KK22: bide 1 aylık falan diosun aa bunlar demek bir ay öncee şey etti gbi oluo oda acayip :ıslık: yada ben düşünüorum şuan saçma sapan :KK53::KK53:

Bend güya esime sürpriz yapmak istemistim ama olmadi. Hemen adetimin geciktigini anlatmistim. Sonra ben test yaparken esim disarda bekliyordu ve cok sevinmisti pozitif oldugunu duydugunda :)

Simdi annemlerede güya doktor randevusundan sonra anlatacaktim yani gelecek ayda, onuda yapamicam. Sabir cidden benim icin bisey degil :KK45:

Pasta fikri hosuma gitti ama. Esinin konusmasida cok hostu. Ya ben bile duygulandim. Umarim sag salim bebisi kucagina alirsin.

Kizlaar, daha öncede sormustum, anneanne ve babaanne adaylarina en güzel nasil anlatiriz aday olduklarini? :KK73:
Bende farklı bir sekilde desek diyorum ama karar veremedim. Araştırmamda şu hoşuma gitmişti kadının anne babasına gitmişler tv izleyip çekirdek çitliyorlarmıs demiş hadi fotoğrafınızı çekeyim eşi ve anne babası poz vermiş oda kamerayı açmış ben hamileyim demiş annesi źiplamıs gerçekten mi filan diye babası ağzında çekirdekle kala kalmış :KK70:
Birde şunlar vardı bir hediye kutusuna yavrumuz işte bu kadar diye bir çekirdek gibi birşey koyup vermişler. Birde küçük kağıtlara yazıp bardak fincan her neyse altına yapıştırıp ikram etmişler içince yazıyı görüyorlar.

evet ya özellikle babama söylerken çok utandım gerçi ben söylemeden duymuş ama yinede ilginç bi duygu :KK22: bide 1 aylık falan diosun aa bunlar demek bir ay öncee şey etti gbi oluo oda acayip :ıslık: yada ben düşünüorum şuan saçma sapan :KK53::KK53:

Bence onlar bir çok detayı düşünüyorlar senin aklına gelen onlarında geliyordur diye düşünüyorum bende.. Babaya söylemek en zoru zaten nereye bakacağımı şaşırdım hala da şaşırıyorum zor valla zamanla artık geçecek bu utanç durumları:oops:
Başka bir yol gelmedi benim aklıma da en güzeli pasta da kendi okudu kendi kendine öğrendi :KK68:

Bend güya esime sürpriz yapmak istemistim ama olmadi. Hemen adetimin geciktigini anlatmistim. Sonra ben test yaparken esim disarda bekliyordu ve cok sevinmisti pozitif oldugunu duydugunda :)

Simdi annemlerede güya doktor randevusundan sonra anlatacaktim yani gelecek ayda, onuda yapamicam. Sabir cidden benim icin bisey degil :KK45:

Pasta fikri hosuma gitti ama. Esinin konusmasida cok hostu. Ya ben bile duygulandim. Umarim sag salim bebisi kucagina alirsin.

Ben testi yaptım ve eşimin d.gününe 4 gün vardı tam 4 gün sakladım benim için ne zordu anlatamammm birde ağrılarım oluyordu ama ona regl ağrısı olduğunu söyledim :-) neyse sonra o akşam işte yemek yendi pasta kesilmeden iskeleye gittik yanıma çantamı da almıştım içinde hediyesinin olduğunu söyledim oda merakla tahminlerde bulunuyor telefon mu aldın gözlük mü altın falan diye :rolleyes: sonra gözünü kapat dedim hava karanlık kimse yok çantadan bişi çıkarır gibi yaptım heme elini karnıma götürdüm "ben hamileyiiiimmmmm" dedim ŞOK ŞOK şok oldu :KK9::rolleyes: belki 500 kere sarıldık çok sevindi unutulmayacak bir d.günü oldu onun için.. :KK68:

canım inşallah sende sağ sağlim alırsın kucağınaa.. teşekkürler :KK5:

Back
X