Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım 3 saatten fazla bişi yemessem acayip açlıktan ağrıyor aynı zamanda bulantım artıyor o nedenle ana öğünler dışında ye meyve yiyorum ya yarım bardak yoğurt heleki kuru meyve doğra içine ıımm yada iki lokmalık ekmek atıyorum mide asitim arttıgında rahatlıyor ozaman leblebide olur. Hafif şeyler yemeye çalışıyorum yani aralarda.Migdesi devamli ac olan varmi hem bulaniyor hem aclik hissi geliyor migdemi bastircam diye 10 kilo alirim herhalde 3 ayda
Başka doktorlarada görün bence tek doktorla sınırlı kalma dış gebelik deyipde doğuranı çok okudum ben bu sitedeMerhaba kızlar bende mayısta öğrendim hamile oldumuu ama doktor dış gebelik diyoo bthcg değerim bu hafta hala 571 çok korkuyprumm
yogurt icine ekmek hemen deniyorum yoksa gece uyutmuyor offfAynen canım 3 saatten fazla bişi yemessem acayip açlıktan ağrıyor aynı zamanda bulantım artıyor o nedenle ana öğünler dışında ye meyve yiyorum ya yarım bardak yoğurt heleki kuru meyve doğra içine ıımm yada iki lokmalık ekmek atıyorum mide asitim arttıgında rahatlıyor ozaman leblebide olur. Hafif şeyler yemeye çalışıyorum yani aralarda.
Gecmis olsun canim sen devam et su icmeye migde de suan su hic gitmiyor ama azar azar icidrar tahlilinde enfeksiyon çıkan sonrasında su içerek düzelen oldumu arkadaşlar. Su içmekten içim yıkandı![]()
canım bendede oluyor mrak etme bebiş kendine yer açıyor. geceleri oluyor uyutmuyo bazen tedirgin oluyorum bende
Teşekkür ederim inşallah ilaca gerek kalmaz.Gecmis olsun canim sen devam et su icmeye migde de suan su hic gitmiyor ama azar azar ic
Senın oğlunun ılk ultrasonları duruyormu canımIlk hamileligimdede bu dra gidiyordum boyle cok sık cagirmiyor ondan sonraki kontrolude 2 ayda bir cagiriyor son aylarda sık cagiriyor.bende meraktan catliyorum.simdi bu kontrolde gorebilirse cinsiyetini gorur goremezse bekle iki ay olsunda cinsiyetini ogren.gerci oncekinde 13 haftalikken erkek dedi ondan sonra hic degismedi
Canım ultrason resmın karındanmı bakıldı vajınadanmıHurma doğuma yakin tavsiye ediliyor kaslari gevsettigi icin. Bu aylarda kas gevsemesi iyi olmayabilir.
Bana da maydonoz dereotu yeme dedi. Sodadaki mineraller fayda sagladigindan gunde bir iki gunde bir iciyorum ben.
Ultrasonunu atarmısın şimdiki bebişin canım. Bakalım aynımı benımkıyle. Merak edıyorumBenimde oglum sagdaydi buda sagda bakalim bu sefer ne olacak
Evet cabim nasil guzel bir duyguymus sukurler olsun bu seviyeye gelebildik. Pit pit titresiordu ve esim de ben de derin bir oh cektik gordugumuzde. Insallah saglikla sihhatle devam eder ve sonunda Deniz'imize kavusuruz.
Senin de cok az kalmis. Insallah sagsalim kucagina alirsin. Temmuz annelerine cok selamlar
Bende 7/24 açımMigdesi devamli ac olan varmi hem bulaniyor hem aclik hissi geliyor migdemi bastircam diye 10 kilo alirim herhalde 3 ayda
Banada uyku haram uyuyamiyorumKizlar geceleri uyuyamiyorun bulantim oluyor gece kalktim migdemi bastiracak ekmek falan atiyorum 5 dk sonra ayni gece kacta uykuya daldim bilmiyorum 3 u grcmistir 6 da kalktim millet hamilelik te uyur ben uyuyamiyorum normalde biraksalar gunde 14 saat uyurum o kadar seviyorun uykuyu
Belirtılerın neler canım. Neler yıyosun daha cok. Nelerden tıksınıyosun. Canın neler çekıyorBenim kesem solda ve herkes oğlun olacak diyor
Oğlunda çikolatadan tiksinmişmiydın canım. En çok ne yerdın. Mesela tuzlu yemekler et gıbı kebap gıbı. Yani tatlı canın çekermıydı. Nasıldı ozamanBu hamileliğim çok farklı. Oğlumda bir kere bile midem bulanmadi. Bunda acayip bulantım var. Belim çok ağrıyor bir de. Kız mi acaba diyorum
Ben tatlı hiç yemıyorum. Hep tuzlu şeyler tuzlu yemekler yıyorum. Bırtek çikolatadan ve çikolatayla yapılmış herseyden tiksindim midem kalkıyor resmen. Bel ağrım yok.Bu hamileliğim çok farklı. Oğlumda bir kere bile midem bulanmadi. Bunda acayip bulantım var. Belim çok ağrıyor bir de. Kız mi acaba diyorum