• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Migdesi devamli ac olan varmi hem bulaniyor hem aclik hissi geliyor migdemi bastircam diye 10 kilo alirim herhalde 3 ayda
Aynen canım 3 saatten fazla bişi yemessem acayip açlıktan ağrıyor aynı zamanda bulantım artıyor o nedenle ana öğünler dışında ye meyve yiyorum ya yarım bardak yoğurt heleki kuru meyve doğra içine ıımm yada iki lokmalık ekmek atıyorum mide asitim arttıgında rahatlıyor ozaman leblebide olur. Hafif şeyler yemeye çalışıyorum yani aralarda.

idrar tahlilinde enfeksiyon çıkan sonrasında su içerek düzelen oldumu arkadaşlar. Su içmekten içim yıkandı:KK45:

Merhaba kızlar bende mayısta öğrendim hamile oldumuu ama doktor dış gebelik diyoo bthcg değerim bu hafta hala 571 çok korkuyprumm

Merhaba kızlar bende mayısta öğrendim hamile oldumuu ama doktor dış gebelik diyoo bthcg değerim bu hafta hala 571 çok korkuyprumm
Başka doktorlarada görün bence tek doktorla sınırlı kalma dış gebelik deyipde doğuranı çok okudum ben bu sitede

Aynen canım 3 saatten fazla bişi yemessem acayip açlıktan ağrıyor aynı zamanda bulantım artıyor o nedenle ana öğünler dışında ye meyve yiyorum ya yarım bardak yoğurt heleki kuru meyve doğra içine ıımm yada iki lokmalık ekmek atıyorum mide asitim arttıgında rahatlıyor ozaman leblebide olur. Hafif şeyler yemeye çalışıyorum yani aralarda.
yogurt icine ekmek hemen deniyorum yoksa gece uyutmuyor offf

pembepatron pembepatron evet canım Allah izin verirse ilk.

canım bendede oluyor mrak etme bebiş kendine yer açıyor. geceleri oluyor uyutmuyo bazen tedirgin oluyorum bende

Çok aşırı olunca korktum canım doktora gittim bugün muayene oldum. Doktorda öyle söyledi.
Bu arada çok şükür keseyi gördüm. Rabbim izin verirse inşallah kalp atışını da duyarım.

Sağsalim kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah çok güzel ve bir o kadar da zormuş bugünler.

Ilk hamileligimdede bu dra gidiyordum boyle cok sık cagirmiyor ondan sonraki kontrolude 2 ayda bir cagiriyor son aylarda sık cagiriyor.bende meraktan catliyorum.simdi bu kontrolde gorebilirse cinsiyetini gorur goremezse bekle iki ay olsunda cinsiyetini ogren.gerci oncekinde 13 haftalikken erkek dedi ondan sonra hic degismedi
Senın oğlunun ılk ultrasonları duruyormu canım

Hurma doğuma yakin tavsiye ediliyor kaslari gevsettigi icin. Bu aylarda kas gevsemesi iyi olmayabilir.

Bana da maydonoz dereotu yeme dedi. Sodadaki mineraller fayda sagladigindan gunde bir iki gunde bir iciyorum ben.
Canım ultrason resmın karındanmı bakıldı vajınadanmı

Evet cabim nasil guzel bir duyguymus sukurler olsun bu seviyeye gelebildik. Pit pit titresiordu ve esim de ben de derin bir oh cektik gordugumuzde. Insallah saglikla sihhatle devam eder ve sonunda Deniz'imize kavusuruz.
Senin de cok az kalmis. Insallah sagsalim kucagina alirsin. Temmuz annelerine cok selamlar

inşallah canım :)

Kizlar geceleri uyuyamiyorun bulantim oluyor gece kalktim migdemi bastiracak ekmek falan atiyorum 5 dk sonra ayni gece kacta uykuya daldim bilmiyorum 3 u grcmistir 6 da kalktim millet hamilelik te uyur ben uyuyamiyorum normalde biraksalar gunde 14 saat uyurum o kadar seviyorun uykuyu

Kizlar geceleri uyuyamiyorun bulantim oluyor gece kalktim migdemi bastiracak ekmek falan atiyorum 5 dk sonra ayni gece kacta uykuya daldim bilmiyorum 3 u grcmistir 6 da kalktim millet hamilelik te uyur ben uyuyamiyorum normalde biraksalar gunde 14 saat uyurum o kadar seviyorun uykuyu
Banada uyku haram uyuyamiyorum

Bu hamileliğim çok farklı. Oğlumda bir kere bile midem bulanmadi. Bunda acayip bulantım var. Belim çok ağrıyor bir de. Kız mi acaba diyorum
Oğlunda çikolatadan tiksinmişmiydın canım. En çok ne yerdın. Mesela tuzlu yemekler et gıbı kebap gıbı. Yani tatlı canın çekermıydı. Nasıldı ozaman

Bu hamileliğim çok farklı. Oğlumda bir kere bile midem bulanmadi. Bunda acayip bulantım var. Belim çok ağrıyor bir de. Kız mi acaba diyorum
Ben tatlı hiç yemıyorum. Hep tuzlu şeyler tuzlu yemekler yıyorum. Bırtek çikolatadan ve çikolatayla yapılmış herseyden tiksindim midem kalkıyor resmen. Bel ağrım yok.

Back
X