• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
kizlar ne asermem var ne bulantim, normal mi yaa?
sadece karnim cok sis ve surekli yorgunumm

Merhaba Ocak anneleri Adayları . Bende nasipse Ocak annesi olucam.6 ay önce ilk anneliği yaşadım... 2.bebeğim olucak Allah'ın izniyle. Yakın aralıklarla 2gebelik olunca yorgunluk biraz daha fazla oluyor ama onun dışında bir belirti yok şimdilik.
Haftaya kontrole gidicem insallah keseyi görür kalp atışlarını duyarız. Suan 6+1 iz. Rabbim hepimize uzun Ömürlü evlatlar nasip etsin ...

Beni de ekle canımm iyotsuztuz iyotsuztuz
Afyon
Memur
34 yaş
2. Çocuk
1. Çocuk erkek (2009)
Cinsiyet tahmini:kız
Beklenen doğum tarihi 20.01.2017
Kilo 52
Sat 09 nisan 2016

Tamam canım ekleyeceğim

kizlar ne asermem var ne bulantim, normal mi yaa?
sadece karnim cok sis ve surekli yorgunumm

Gel gel bendensin

Merhaba Ocak anneleri Adayları . Bende nasipse Ocak annesi olucam.6 ay önce ilk anneliği yaşadım... 2.bebeğim olucak Allah'ın izniyle. Yakın aralıklarla 2gebelik olunca yorgunluk biraz daha fazla oluyor ama onun dışında bir belirti yok şimdilik.
Haftaya kontrole gidicem insallah keseyi görür kalp atışlarını duyarız. Suan 6+1 iz. Rabbim hepimize uzun Ömürlü evlatlar nasip etsin ...

Hayırlı olsun

Ben eskişehirde gidiyorum canım doktora anne istekliyse ben yaptırırım dedi hatta ilkine sezeryan olmama da çok kızdı tamamen normal doğum yanlışı bi doktor ama ben çok kararlı değilim. Facedeki grupta ruptur hikayelerini okudum 2 gün önce gözüm korktu baya. Anca cevap yapabildim kusura bakma bu arada
Günaydın canim Rabbim. Hepimize isteyen herkese nasip etsin ama inş ben bu sefer normal.istyrm benim kziim oturur pozisyonda olduğu için olmamistir bağdaşmayan kurup oturmuş ben umrede yim suan bende pek giremiyrm burdan bi ot var onu aldım. Doğum yaparken suya koyuyorsun duası var onu okuyosun ve doğumu kolaylastiriyor inş bu sefer hazır hissediyorum kendimi

Günaydın arkadaşlar aramızda 2. Bebis olarak cok fazla çok sevinim bu duruma kızım 21 aylık acaba bizi ne gibi zorluklar bekliyor merak ediyorum Bu arada umrede yim özel bir duası olan varsa edebilirim az çok sizi uzaktan takıp edebiliyrm inş umreden geldikten snra doktr kontrlu olucam daha kalp atışları duyamadan yola çıktım ama olsun

Beni de ekle canımm iyotsuztuz iyotsuztuz
Afyon
Memur
34 yaş
2. Çocuk
1. Çocuk erkek (2009)
Cinsiyet tahmini:kız
Beklenen doğum tarihi 20.01.2017
Kilo 52
Sat 09 nisan 2016

Hayırlı olsun canım hosgeldin benimde 2.bebeğim ilk çocuğum kız 2009 aralık doğumlu hepimiz için hayırlısı olsun bu Arada 9 nisan benimde sat tarihim 14_ 15 ocak oluyor tahmini diye hesapladim senin neden 20

Günaydın arkadaşlar aramızda 2. Bebis olarak cok fazla çok sevinim bu duruma kızım 21 aylık acaba bizi ne gibi zorluklar bekliyor merak ediyorum Bu arada umrede yim özel bir duası olan varsa edebilirim az çok sizi uzaktan takıp edebiliyrm inş umreden geldikten snra doktr kontrlu olucam daha kalp atışları duyamadan yola çıktım ama olsun

Hayirli olsun canım allah tamamına erdirsin ne güzel yerde öğrenmişsin ben senden yigenimede 18 günlük hipotiroit teşhisi konuldu değeri çok yüksek uzun bir tedavi ile belki dÜzelir dedi duzelmezse zeka geriliği olur dedi senden onun için bol dua etmeni istiyorum adı eslem

Hayırlı olsun canım hosgeldin benimde 2.bebeğim ilk çocuğum kız 2009 aralık doğumlu hepimiz için hayırlısı olsun bu Arada 9 nisan benimde sat tarihim 14_ 15 ocak oluyor tahmini diye hesapladim senin neden 20
Geç yumurtlama geç döllenme dedi dr 1 hafta geriden geliyor sat a göre canım

Benim bu lekelenmem ne olacak boyle bilmiyorum bi oluyor kesiliyor sonra yine oluyor iki gundur yine var.isin kotu tarafi calisiyorum raporluyum ise basladigimda yine gelirse yine rapor al bu hamileligim raporla gececek galiba.hem calisip hem hamile olmak cok sikintili.ev hanimi olanlar kiymeyini bilin valla

Benim de dün başladı kanamam şimdi kesildi çok küçük lekeler oluyor korkuyorum. RAbbim beneklerimizi bize bağışlasın inş

Amin canim benim.butun dusuk riski olan anneler ocak topinginde toplanmisiz.kan cekiyor demekki:)))oncekinde ekim annesiydim bir iki kisiydi dusuk riski olan.cok merak ediyorum kalan 7 ayim nasil gececek.gerci Rabbim bebislerimize saglik sihhat versinde raziyim ben bu lekelenmelere

tatlım endişelenme hemen eğer bebiş iyise sıkıntı yok başka topicde tanışdığım arkadaşlar var sürekli lekelenmeleri ve hafif kanamaları olmuş hamilelik boyunca. tedirgin olur tabiiki insan ama içini ferah tut. bu arada ikisinde kızı olacak acaba kanamalı olunca kızmı oluyor :KK48:

Benımde kızıma hamıleyken kahverengi lekelerım oluyordu. Ama bu haftalarda değil bıraz daha sonraki haftalardaydı.
Lekelenmeleriniz için doktora gittiniz mi ne dedi. Ben kanama yüzünden hastanede yattım. Pazartesi sabah çıktım dün akşam lekelenmem oldu kanama gibi değil lekelenme gibi. Hastanedeyken kesilmişti. Hiçbir şey de yapmıyorum sadece tuvalete kalkıyorum. Lekelenme olmuş bir daha olmadı doktora gitsem mi

Allah şimdiden kabul etsin canım, bebişlerimizi sağlıkla sıhhatle hayırla kucaklara alalım başka ne isteriz:KK51:

Merhaba beni de eklermisin acaba
Hüsna atmaca stilist yaş 27 2. Bebek muhtemel Doğum tarihi 21 ocak suan 6 haftalik sanirim

Tamam canım ekleyeceğim. Hayırlı olsun.
Umrede dua et hepimize hepimizin hamleliği iyi geçsin.

kızlar herkese günaydın:anneadayı: bugün ilk kez doktora gideceğim, heyecan çok benim için dua edin kızlar olur mu?:anne:

Güzel haberlerle gel canım

normal benimde hiç bir belirtim mide bulandım kusmam aşermem yok. sadece göğüslerim hassaslar ve ağırıyorlar

Ay resmen seviniyorum. Benim pek göğüs hassasiyetim de yok çünkü 75a kullanıyordum yok gibi bir şeydi biraz büyüdü ve uçları kocaman oldu sadece.

kızlar merhaba :) benimde 5+4 günlük. pendikde oturan arkadaşım bende pendik taraflarındayım bölge hastanesinde yeliz hanıma gitcem onu tavsiye etti arkadaşlarım . kızlar bide bişey sorcam , ilk gittiğim doktor daha keseyi bile göremeden birsürü tahlil istedi sizden de böle isteyen oldumu? yani özelde yaptırsam baya pahalı olacak gibi. bende devlet hastanesinden randevu aldım ordaki doktorda kalp atışını duymadan bu testleri istemem ben dedi. napcağımı bilemedim .
sizin ilk gittiğinizde hangi testleri yaptırmanızı istemişlerdi ?

Tamam canım ekleyeceğim. Hayırlı olsun.
Umrede dua et hepimize hepimizin hamleliği iyi geçsin.

Güzel haberlerle gel canım

Ay resmen seviniyorum. Benim pek göğüs hassasiyetim de yok çünkü 75a kullanıyordum yok gibi bir şeydi biraz büyüdü ve uçları kocaman oldu sadece.

uçlarında hiç değişme yok benim ama sertleştiler ve bayağı ağırıyolar. Benimkiler zaten büyük kocaman olcaklar diyorum :oops: yoksa turp gibiyim valla. kimse hamile demez bana:süslü:

Back
X