• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ya kızlar ben kendimi hasta gibi hissediyorum bulantılarım da etkisi var tabi. Ama hiç sevmedim bu durumu 3 yaşında kızım var onunla ilgilenmeliyim mesela ev işleri var. Ama sevmiyorum bu durumu. Nasıl enerjik olucam yaaaa

benim de 8 . haftaya girer girmez mide bulantılarım başladı , en başta 2-3 hafta ne güzel gitmişti.

sabah uyandıgımda bulantı oluyor , su içip yatıyorum bir sure geçiyor bir de şimdi gün içinde de olmaya başladı , acıkınca midem bulanıyor ayran iyi geldi bana , şekerli ve tatlı şeylerden tiksiniyorum nedense .
tatlıyı da çok severdim aslında

Tamam canım ekleyeceğim. Hayırlı olsun.
Umrede dua et hepimize hepimizin hamleliği iyi geçsin.

Teşekkür ederim inş canım burdaki anneleri ısmen bilmesem de genel olarak dua ettim

Güzel haberlerle gel canım

Ay resmen seviniyorum. Benim pek göğüs hassasiyetim de yok çünkü 75a kullanıyordum yok gibi bir şeydi biraz büyüdü ve uçları kocaman oldu sadece.

Ya kızlar ben kendimi hasta gibi hissediyorum bulantılarım da etkisi var tabi. Ama hiç sevmedim bu durumu 3 yaşında kızım var onunla ilgilenmeliyim mesela ev işleri var. Ama sevmiyorum bu durumu. Nasıl enerjik olucam yaaaa
Bende aynıyım. Özellikle bugun kalktığımdan beri hiç keyfım yok. Sıkıntı var içimde. Canım hiç ayaga bıl kalkmak ıstemıyor. Mıdemde bır tuhaf. Hiç keyfım yok.

benim de 8 . haftaya girer girmez mide bulantılarım başladı , en başta 2-3 hafta ne güzel gitmişti.

sabah uyandıgımda bulantı oluyor , su içip yatıyorum bir sure geçiyor bir de şimdi gün içinde de olmaya başladı , acıkınca midem bulanıyor ayran iyi geldi bana , şekerli ve tatlı şeylerden tiksiniyorum nedense .
tatlıyı da çok severdim aslında
Bende aynıyım. Tatlıyla hiç aram yok. Hele çikolatadan ve çikolatalı şeylerden öyle tiksindimki. Mıdm kalkıyor resmen. İğrençç

Canim cok
Hayirli olsun canım allah tamamına erdirsin ne güzel yerde öğrenmişsin ben senden yigenimede 18 günlük hipotiroit teşhisi konuldu değeri çok yüksek uzun bir tedavi ile belki dÜzelir dedi duzelmezse zeka geriliği olur dedi senden onun için bol dua etmeni istiyorum adı eslem
Canim cok geçmiş olsun Rabbim.tez zamanda sıfasini versin inş edicem dua tatlım

Back
X