• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bende aynıyım. Özellikle bugun kalktığımdan beri hiç keyfım yok. Sıkıntı var içimde. Canım hiç ayaga bıl kalkmak ıstemıyor. Mıdemde bır tuhaf. Hiç keyfım yok.
Valla yattıkça yatasım geliyor ama yatmam mümkün değil o yüzden ha gayret dedim. Evimin alt katını süpürdüm sildim camlarını sildim. O arada kahvaltı yaptım kızımın sütünü verdim kahvaltısını yaptırdım meyvesini verdim. İş yapınca kendimi daha enerji doku hissediyorum yattıkça daha hasta hissediyorum

Bende iştah sıfır. Ama değişik yeme alışkanlıklarım çıktı ortaya. Mesela elma ve kuru ekmek en çok isteyerek yediğim şey. Ya da ekmeğe limon sıkıp yiyesim geliyor. Normalde ekmekle hiç aram yoktur.
Kokulara karşı burnum çok hassas. Önümden geçen adamın elinde sarılı olan gözlemenin kokusunu alıyorum. Böyle acayip şeyler. Bunlar dışında başka hamilelik belirtilerim yok. Uykum düzenli çok şükür. Sadece biraz çabuk yoruluyorum

kızlar , bebişler için hiç alışveriş yaptınız mı ? ben de araştırmalara başladım .
ilk hediyem annemden geldi , 2 takım zıbın filan almış .
alışveriş yapmak için cinsiyeti sabırsızlıkla bekliyorum

kızlar , bebişler için hiç alışveriş yaptınız mı ? ben de araştırmalara başladım .
Banada kuzenim 5 li takım ve patik almış öğrendiğimde yanımdaydı ertesi gün gitmiş ilk hediyesi benden olsun dedi :anneadayı:

Ben daha hiç bişey almadım kimsede alsın istemiyorum hele bi 3-4 ayı geçirelim riskli dönemi atlatalım aslında bende küçük şirin kıyafetleri görünce zor dayanıyorum hepsinden alasım geliyo

Ben oğlumun bebeklik kıyafetlerini saklamıştım onları giydircem kız olursa alırım doğuma yakın bir kaç elbise erkek olursa hiçbişey almam herşeyi var abisinden kalma :)

Bende aynıyım. Özellikle bugun kalktığımdan beri hiç keyfım yok. Sıkıntı var içimde. Canım hiç ayaga bıl kalkmak ıstemıyor. Mıdemde bır tuhaf. Hiç keyfım yok.
bende bugun mutsuz ve gerginim midem berbat zaten hep ac ama bi okadar da istahsızım

ben bi corap bile almadim esim hic almadiysa 20 cift kiyafet vs aldı kiz kardesim ve kuzenim harika takimlar almislar ben cinsiyeti belli olmadan hic bisey almam zatdn icimden de gelmiyo belirsizligi sevmem

Valla yattıkça yatasım geliyor ama yatmam mümkün değil o yüzden ha gayret dedim. Evimin alt katını süpürdüm sildim camlarını sildim. O arada kahvaltı yaptım kızımın sütünü verdim kahvaltısını yaptırdım meyvesini verdim. İş yapınca kendimi daha enerji doku hissediyorum yattıkça daha hasta hissediyorum
Benım düşük tehlıkem var. Oyuzden işde yapamıyorum çok fazla

ben bi corap bile almadim esim hic almadiysa 20 cift kiyafet vs aldı kiz kardesim ve kuzenim harika takimlar almislar ben cinsiyeti belli olmadan hic bisey almam zatdn icimden de gelmiyo belirsizligi sevmem
Ne renk almışlarki. Bende heveslenıyorum ama almadım henüz

İnşallah şu riskli dönemi atlatalımda. Daha cınsıyetlerı öğrenmedık. Aslında bende çok heveslenıyorum ama hayırlısıyla cınsıyetı öğrenelım oyle alırım ben.

Bende aynıyım. Tatlıyla hiç aram yok. Hele çikolatadan ve çikolatalı şeylerden öyle tiksindimki. Mıdm kalkıyor resmen. İğrençç
Bende çikolata yiyemiyorum, iki gündür haşlanmış yumurta patates yiyebiliyordum bugün neyseki daha iyiyim, hazır iyiyken yiyeyim bolbol

Ay masallah Nasıl yaptın ya, ben birkaç gündür çok keyifsizdim mutfakta bulaşıklar birikti Şükürki bugün daha iyi uyandım toparladım emi biraz, keşke silip süpürsem bende :/

Beklemek en iyisi, cinsiyet belli olduktan sonrada alışverişe bolbol vakit olcak inşallah :)

Back
X