- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
iyotsuztuz beni de eklememişsin canım listeye :))
Oooy anam oy.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyotsuztuz beni de eklememişsin canım listeye :))
Ben de uyuyamıyorum... ilk zamanlarda böyleysem son zamanları düşünemiyorum..
Valla yattıkça yatasım geliyor ama yatmam mümkün değil o yüzden ha gayret dedim. Evimin alt katını süpürdüm sildim camlarını sildim. O arada kahvaltı yaptım kızımın sütünü verdim kahvaltısını yaptırdım meyvesini verdim. İş yapınca kendimi daha enerji doku hissediyorum yattıkça daha hasta hissediyorumBende aynıyım. Özellikle bugun kalktığımdan beri hiç keyfım yok. Sıkıntı var içimde. Canım hiç ayaga bıl kalkmak ıstemıyor. Mıdemde bır tuhaf. Hiç keyfım yok.
Banada kuzenim 5 li takım ve patik almış öğrendiğimde yanımdaydı ertesi gün gitmiş ilk hediyesi benden olsun dedikızlar , bebişler için hiç alışveriş yaptınız mı ? ben de araştırmalara başladım .
ilk hediyem annemden geldi , 2 takım zıbın filan almış .
alışveriş yapmak için cinsiyeti sabırsızlıkla bekliyorum
Ben daha hiç bişey almadım kimsede alsın istemiyorum hele bi 3-4 ayı geçirelim riskli dönemi atlatalım aslında bende küçük şirin kıyafetleri görünce zor dayanıyorum hepsinden alasım geliyokızlar , bebişler için hiç alışveriş yaptınız mı ? ben de araştırmalara başladım .
Ben oğlumun bebeklik kıyafetlerini saklamıştım onları giydircem kız olursa alırım doğuma yakın bir kaç elbise erkek olursa hiçbişey almam herşeyi var abisinden kalma :)kızlar , bebişler için hiç alışveriş yaptınız mı ? ben de araştırmalara başladım .
bende bugun mutsuz ve gerginim midem berbat zaten hep ac ama bi okadar da istahsızımBende aynıyım. Özellikle bugun kalktığımdan beri hiç keyfım yok. Sıkıntı var içimde. Canım hiç ayaga bıl kalkmak ıstemıyor. Mıdemde bır tuhaf. Hiç keyfım yok.
ben bi corap bile almadim esim hic almadiysa 20 cift kiyafet vs aldı kiz kardesim ve kuzenim harika takimlar almislar ben cinsiyeti belli olmadan hic bisey almam zatdn icimden de gelmiyo belirsizligi sevmemkızlar , bebişler için hiç alışveriş yaptınız mı ? ben de araştırmalara başladım .
Benım düşük tehlıkem var. Oyuzden işde yapamıyorum çok fazlaValla yattıkça yatasım geliyor ama yatmam mümkün değil o yüzden ha gayret dedim. Evimin alt katını süpürdüm sildim camlarını sildim. O arada kahvaltı yaptım kızımın sütünü verdim kahvaltısını yaptırdım meyvesini verdim. İş yapınca kendimi daha enerji doku hissediyorum yattıkça daha hasta hissediyorum
Ne renk almışlarki. Bende heveslenıyorum ama almadım henüzben bi corap bile almadim esim hic almadiysa 20 cift kiyafet vs aldı kiz kardesim ve kuzenim harika takimlar almislar ben cinsiyeti belli olmadan hic bisey almam zatdn icimden de gelmiyo belirsizligi sevmem
İnşallah şu riskli dönemi atlatalımda. Daha cınsıyetlerı öğrenmedık. Aslında bende çok heveslenıyorum ama hayırlısıyla cınsıyetı öğrenelım oyle alırım ben.kızlar , bebişler için hiç alışveriş yaptınız mı ? ben de araştırmalara başladım .
esim renkli almis hem kiz hem erkek giyebilir turuncu mor yesil gibi kuzenim ve kardeşim sari mavi ve beyaz uc renk barindiran takımlar almışlarNe renk almışlarki. Bende heveslenıyorum ama almadım henüz
Uyuma fırsatınız varsa bolbol uyuyun, benim 17 aylık kızım var uyuyamıyorum siz uyuyun bari :))gece gündüz horul horul uyuyorum valla kızlar :)
Bende çikolata yiyemiyorum, iki gündür haşlanmış yumurta patates yiyebiliyordum bugün neyseki daha iyiyim, hazır iyiyken yiyeyim bolbolBende aynıyım. Tatlıyla hiç aram yok. Hele çikolatadan ve çikolatalı şeylerden öyle tiksindimki. Mıdm kalkıyor resmen. İğrençç
Ay masallah Nasıl yaptın ya, ben birkaç gündür çok keyifsizdim mutfakta bulaşıklar birikti Şükürki bugün daha iyi uyandım toparladım emi biraz, keşke silip süpürsem bende :/Valla yattıkça yatasım geliyor ama yatmam mümkün değil o yüzden ha gayret dedim. Evimin alt katını süpürdüm sildim camlarını sildim. O arada kahvaltı yaptım kızımın sütünü verdim kahvaltısını yaptırdım meyvesini verdim. İş yapınca kendimi daha enerji doku hissediyorum yattıkça daha hasta hissediyorum
Beklemek en iyisi, cinsiyet belli olduktan sonrada alışverişe bolbol vakit olcak inşallah :)ben bi corap bile almadim esim hic almadiysa 20 cift kiyafet vs aldı kiz kardesim ve kuzenim harika takimlar almislar ben cinsiyeti belli olmadan hic bisey almam zatdn icimden de gelmiyo belirsizligi sevmem