- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun inşallah...kızlar hafif kanamam var artarsa dr a gideceğim, dua eder misiniz Rabbim esirgesin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun inşallah...kızlar hafif kanamam var artarsa dr a gideceğim, dua eder misiniz Rabbim esirgesin![]()
aynen daha çoook isimiz var odamızi bosalticaz boyayacagiz bebek odasi takımı perde halı besik alicaz kiyafet en son alinacak listede bence bide 1 hafta once giydirdigini bi hafta sonra giydiremiyormuş sun bebisler surekli buyuyormus anneler öyle diyoBeklemek en iyisi, cinsiyet belli olduktan sonrada alışverişe bolbol vakit olcak inşallah :)
geçmiş olsun Allah hakkınızda hayırlısını versinBu sabah kanamayla bebeğini kaybettim simdi kurtaj olma ihtimali var doktor tekrar beta HCG istedi onun sonucunu bekliyorum sonuca göre kurtaja giricem![]()
insallah bebegin seninle canımkızlar hafif kanamam var artarsa dr a gideceğim, dua eder misiniz Rabbim esirgesin![]()
geçmiş olsun canım Allah sabır versin...Bu sabah kanamayla bebeğini kaybettim simdi kurtaj olma ihtimali var doktor tekrar beta HCG istedi onun sonucunu bekliyorum sonuca göre kurtaja giricem![]()
Küçükler büyüdüklerinde soruyorlar. Bana neler aldın anne diye. yada resimlerden anlıyorlar büyüğünden kalma eşyaları. abime ablama hep yeni aldın bana ondan kalmaları diye. bence bir kaç parçada olsa bebeğinize yeni eşya almanızı tavsiye ederim. 10 yıl sonra bu konuşma muhtemelen geçecek aranızda. biz iki kız kardeşiz annem bir çorap bile saklamadım küçük kızıma diyor.Ben oğlumun bebeklik kıyafetlerini saklamıştım onları giydircem kız olursa alırım doğuma yakın bir kaç elbise erkek olursa hiçbişey almam herşeyi var abisinden kalma :)
Hımmm inşallah atlatırsınız sağlıkla 3 ayıBenım düşük tehlıkem var. Oyuzden işde yapamıyorum çok fazla
Can'ım ilk kanamada mı kaybettin? Çok üzüldümBu sabah kanamayla bebeğini kaybettim simdi kurtaj olma ihtimali var doktor tekrar beta HCG istedi onun sonucunu bekliyorum sonuca göre kurtaja giricem![]()
Canım bende kaç gündür aynı senin gibiyim zaten. Dedim böyle olmaz açtım eğlenceli hareketli müzikler ooooh bi başladım ki 2 saatte bitti. Ki kızım olmasa daha da çabuk biterdi. Zaten müteahhit sağolsun öyle küçük pencere koymuş ki bende de kol uzun direk silebiliyorum öyle dışarı çıkmadan :) ama yemek yapmıcam sanırım çünkü yemek kokusu bu ara beni çok fena yapıyor balık yaptırırım zaten faydalıAy masallah Nasıl yaptın ya, ben birkaç gündür çok keyifsizdim mutfakta bulaşıklar birikti Şükürki bugün daha iyi uyandım toparladım emi biraz, keşke silip süpürsem bende :/
cnm cok cok gecmis olsun hayirlisi böyleymiş demek ki sonuc ne olursa olsun lutfen kendini birakma bende oyle zaman gecirdin gercekten kotu oluyor eger kendimi kontrol edemesem psikolojik rahatsizlik bile gecirebilirdim hayirli haberlerlerle gel insallahBu sabah kanamayla bebeğini kaybettim simdi kurtaj olma ihtimali var doktor tekrar beta HCG istedi onun sonucunu bekliyorum sonuca göre kurtaja giricem![]()
Çok üzüldüm. Çok geçmiş oldun. Sebebı neymişkiBu sabah kanamayla bebeğini kaybettim simdi kurtaj olma ihtimali var doktor tekrar beta HCG istedi onun sonucunu bekliyorum sonuca göre kurtaja giricem![]()
Canım Allah yardımcın olsun. Bence hiç bekleme gıt doktora. Mesai bıtınce zor oluyor doktorlar evıne gıdıyor. Bence beklemesen keşkekızlar hafif kanamam var artarsa dr a gideceğim, dua eder misiniz Rabbim esirgesin![]()
Güle güle kullansın melek. Hayırlısıyla doğum yapıp kucagımıza aldığımız gunlerıde göruruz İnşallah canımesim renkli almis hem kiz hem erkek giyebilir turuncu mor yesil gibi kuzenim ve kardeşim sari mavi ve beyaz uc renk barindiran takımlar almışlar
artmasını beklemeyin bence hemen gidin acil şifalarkızlar hafif kanamam var artarsa dr a gideceğim, dua eder misiniz Rabbim esirgesin![]()
inşallah canım aminGüle güle kullansın melek. Hayırlısıyla doğum yapıp kucagımıza aldığımız gunlerıde göruruz İnşallah canım
Bir kaç bişey alırım canım hiçbişey almadan da olmaz :)Küçükler büyüdüklerinde soruyorlar. Bana neler aldın anne diye. yada resimlerden anlıyorlar büyüğünden kalma eşyaları. abime ablama hep yeni aldın bana ondan kalmaları diye. bence bir kaç parçada olsa bebeğinize yeni eşya almanızı tavsiye ederim. 10 yıl sonra bu konuşma muhtemelen geçecek aranızda. biz iki kız kardeşiz annem bir çorap bile saklamadım küçük kızıma diyor.