• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben daha hiç kilo alamadım. Bulantım sabahları oluyo. Bi de iyot bize zararlı mı ilacımın(folik asit) içinde iyot da var. Ve Ne tür tuz kullanıyorsunuz

Telden giriyorum ve çoklu alinti nasil yapiliyor bilmedigim icin tek tek cevap veriyorum iyi dileklelerin icin Allah razi olsun canim rabbimsenin bebegini de sana bagislasin yanlis okumadiysam bir cocugun varmis mmasaallah ona en azindan o var tesellin birde hcg ne bakildimi gecen hafta kardesimin arkadaşı 8 haftalik kalbi yok alacagiz demisler yarin gel oda baska dra gitmis kalp sesini duymus sende hemen pes etme rabbimden ümit kesilmez
Allah razi olsun canim hayir HCG bakmadilar.Sadece normal ultrasonla ve ayrintili ultrasonla baktilar ve kalp atisi goruntulenmedi.Benim bide soyle bir durum var ben gecen hafta gjtmistim dr a o zamn ultrasonla bakip 6 haftalik demislerdi ama kalp atisi gorunmedigi icin haftaya tekrar cagirdilar 1 hafta sonunda gittim ve bu seferde 6 hafta 3 gunluk gorundugunu soylediler ve kalp atisi olmadigi icin kurtaj dediler.Normalde kalp atisi gec duyulabiliyor fakat bebegim 1 hafta gecmesine ragmen 6 haftadan sadece 6hafta 3 gun olabilmis bu aklimi karistirdj o yuzden umidimi kaybettim yoksa bekleyecekctim belki sonradan duyulur diye:(

Ben daha hiç kilo alamadım. Bulantım sabahları oluyo. Bi de iyot bize zararlı mı ilacımın(folik asit) içinde iyot da var. Ve Ne tür tuz kullanıyorsunuz
İlk kontrolde doktorum sana içinde iyot olan folik asit yazıyorum ilk aylarda iyot çok önemli dedi adı folio 1 aydır kullanıyorum bugünde foliğe devam et 3. aydan sonra imom omega kullan dedi bi bildikleri vardır mutlaka

Kizlar merhaba rabbim hepinizin evlatlarinizi sizlere bagislasin insallah saglikli bir sekilde dogum yapip saglikli bir sekilde bebislerinize kavusursunuz...Bende ocak annesi olacaktim..Ama malesef 6 haftalikken kalp atisi duyulmadigi icin kurtaja karar verildi.Haftaya sali malesef kurtaj olucam cok kotuyum kac gundur agliyorum geriye bana kalan ultrason fotografi oldu rabbim yanina aldi Allah ima sukur 2 yasinda bir oglum var rabbim onu bana bagislasin insallah onunla teselli buluyorum yapacak biseyim yok elden birsey gelmiyor rabbimden gelen hersey basim gozum ustune...Allah im kimseye evlat acisi yasatmasin insallah...
cnm gecmis olsun 6 haftalik 7 haftalik gozukmemesi normal olcumler de hrr zaman dogruyu gostermiyor 1 hafta falan daha bekle zaten dedikleri durum varsa kanama agrin falan olur insallah iyi haberler alirsin

selam kizlar en basindan beri sizi izliyorum ama yazmak bugun nasip oldu.Aslinda yine yazmayi hala düsünmüyordum durumum hala netlesmis degil ama benim gibi olan birileri varsa onlara belki bir fikir olur diye yazmaya karar verdim. Ben cok bebek kaybettim sayisini bile hatirlamiyorum bile. Hamileligimi ögrendikten bir kac gün sonra en fazla 5 haftalikken karnimda ölüyordu bebeklerim. Hic kalp atisi göremedim simdiye kadar. Bu sefer hamileligimi ögrendigimde bat 2 gün gecmisti. ama bu sefer karindan 0,6 lik kan sulandirici igne vurdum diger hamileliklerimden farkli olarak digerlerinde 0,4 lük kullanmistim tabii baska kullandigim ilaclarda var (bu arada ben avusturyadayim türkiyede izmirdeki drum prf bunu deneyebiliriz dedi)ve bu sefer yine karar verdim iki aylik olana kadar dr a gitmemeye. Ve bu sali ilk dr kontrolume gittim drum on dakika bebegi aradi ama bulamadi.Yok bebek ortada yoktu ve o gün hcg 24 bin olmustu. bu degerde mutlaka görünmesi lazim dedi. ama bende cok miyom var belki de onlarin arasinda gizlenmistir dedi veya da dis gebelik olabilir dedi. Dün de yani persembe günü beni hastaneye yolladi hastanede de kac dr bir araya geldi ama bebegi bir türlü bulamadilar yine kanimi aldilar ve bugün icin beni tekrar cagirdilar ve ac karnina gelmemi istediler dis gebelikse ameliyat yapmak icin.Bütün gece dua ve ibadetle gecirdim tabii yine de olumsuz olacagi tarafi daha agir basiyordu daha önceki tecrübelerden.Bugün dr son kez bakalim dedi cünkü hcg yükselmemisti üzgün bir sekilde ultrasala girdim ve koca bir bebek karsimiza cikti hic kendini aratmadan 2 cm yakindi ama kötü haber kese cok kücük yavrum bütün keseyi kaplamis ayrica kalp atisida yok herkes sokta ama bu koca bebek nereye saklanmis diye sali günü randevumuz var yine ama kalp atisi olmasa bile ilk defa bu asamaya geldigim icin rabbime hamd ettim diyecegim o ki dis gebelik diye hemen vazgecmeyin belki benim sonucum iyi olmayabilir ama bu baskasinda öyle olacak diye birsey yok... biraz uzun oldu hakkinizi helal edin uzun süre sizi izleyip yazmama verin :) ... dualarinizi bekliyorum

Cnm hosgeldin yazini okurken o kadar cocuk kaybettigini yazinca tamam dedim yurtdışında yasiyor bu arkadasimiz ki avusturyada yasiyormussun bende oyle burdakaliee bebek olumlerine normal bakip arastirma bile yapmiyorlar durumuna gelince gercekten ilginc o kadar buyumus bebegi nasil goremediler insallah kese de buyur bebegein rahat rahat buyur bu arada hangi hastaneye gittin

cnm gecmis olsun 6 haftalik 7 haftalik gozukmemesi normal olcumler de hrr zaman dogruyu gostermiyor 1 hafta falan daha bekle zaten dedikleri durum varsa kanama agrin falan olur insallah iyi haberler alirsin

Cnm hosgeldin yazini okurken o kadar cocuk kaybettigini yazinca tamam dedim yurtdışında yasiyor bu arkadasimiz ki avusturyada yasiyormussun bende oyle burdakaliee bebek olumlerine normal bakip arastirma bile yapmiyorlar durumuna gelince gercekten ilginc o kadar buyumus bebegi nasil goremediler insallah kese de buyur bebegein rahat rahat buyur bu arada hangi hastaneye gittin
Allah razi olsun canim cok sukur benim normalde kanamam falan yok ama ultrasonda baktiklarinda icerde kesenin orda varmis kanama ama bende bisey yok.Haftaya sali gidicem insallah bir mucize olurda kalp atjsi duyarim duyamazsam ayni gun yatisim yapilip kurtaj olucam:(Hani dedigim gibi bir hafta once 6 haftalik dediler 1 hafta sonra gjttim 6+3 haftalik dedler 1 haftada 7 haftaya cikmasi gerekiyordj diye dusununce umidim kalmiyor:(

Allah razi olsun canim cok sukur benim normalde kanamam falan yok ama ultrasonda baktiklarinda icerde kesenin orda varmis kanama ama bende bisey yok.Haftaya sali gidicem insallah bir mucize olurda kalp atjsi duyarim duyamazsam ayni gun yatisim yapilip kurtaj olucam:KK43:Hani dedigim gibi bir hafta once 6 haftalik dediler 1 hafta sonra gjttim 6+3 haftalik dedler 1 haftada 7 haftaya cikmasi gerekiyordj diye dusununce umidim kalmiyor:KK43:
Yinede allahtan umut kesilmez benimde 6 haftalij bebek görülmedi doktor hastaneye yolladi bende 5 gun sonra gittim kontrol olmaya orda bebek goruldu kapl atisi duyuldu ki cok umutsuz ve kotu gitmistim o yuzden herseyin hayirlisu olsun canim

Yinede allahtan umut kesilmez benimde 6 haftalij bebek görülmedi doktor hastaneye yolladi bende 5 gun sonra gittim kontrol olmaya orda bebek goruldu kapl atisi duyuldu ki cok umutsuz ve kotu gitmistim o yuzden herseyin hayirlisu olsun canim
Allah daima razi olsum evladini sana bagislasin canim insallah rabbim evladimi bana bagislar hayirlisyla.

Cnm hosgeldin yazini okurken o kadar cocuk kaybettigini yazinca tamam dedim yurtdışında yasiyor bu arkadasimiz ki avusturyada yasiyormussun bende oyle burdakaliee bebek olumlerine normal bakip arastirma bile yapmiyorlar durumuna gelince gercekten ilginc o kadar buyumus bebegi nasil goremediler insallah kese de buyur bebegein rahat rahat buyur bu arada hangi hastaneye gittin[/QUOTE]
canim cok saol iyi dileklerin icin ben kufstein de hastaneye gittim sen de bilirsin bunlarin tr deki gibi detayli ultrasonlari yok anca innsbruckta var ünide ama onun icin sanmiyorum yollasinlar peki sen nerdesin hangi sehirdesin heyecanlandim birden

canim cok saol iyi dileklerin icin ben kufstein de hastaneye gittim sen de bilirsin bunlarin tr deki gibi detayli ultrasonlari yok anca innsbruckta var ünide ama onun icin sanmiyorum yollasinlar peki sen nerdesin hangi sehirdesin heyecanlandim birden[/QUOTE]
Ben viyanadayim canim ama bebeklerini neden kaybettiginin arastirmasini yapmadilar mi..evet ayrintili bakmiyorlar bebegi zar zor goruyorsun :) ilk kizim da hic gorememistim karnima tutup cekiyordu yokeli bacagi kafasi hic gostermek yok simdi kendime ozel hastane bakiyorum ordan devam edicem devlet hastanelerine gitmek istmeiyorum avusturya artik eskisi gibi degil saglik yonundem herkez sikatetci acillerde 4 saat mahsus bekletiyorlar

Arkadaşlar dün doktora gittiğimde bebeğimin kalbinin atmadığını bir hafta önce durduğunu ogrendim ...aldılar..

Arkadaşlar dün doktora gittiğimde bebeğimin kalbinin atmadığını bir hafta önce durduğunu ogrendim ...aldılar..
Çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun canım. Çok üzüldüm. Sende hiç belirti falan yokmuydu hamılelıkle ilgili. Yani Allah korusun insan nasıl anlarki tabi. İnşallah en kısa zamanda yıne gebe kalırsın.

Herkese merhabalar.

Ocak annesi olmaya adayım Allah'ın izni ile. Yedinci hafta içerisindeyim. Kese geçtiğimiz Salı günü görüldü ancak kendi

Görünür yerlerde değildi:110:

önümüzde ki hafta içerisinde gidince hem kendini hamde kalp atışlarını duyarım inşallah.
Gözünaydın canım. Hoşgeldin

Kizlar merhaba rabbim hepinizin evlatlarinizi sizlere bagislasin insallah saglikli bir sekilde dogum yapip saglikli bir sekilde bebislerinize kavusursunuz...Bende ocak annesi olacaktim..Ama malesef 6 haftalikken kalp atisi duyulmadigi icin kurtaja karar verildi.Haftaya sali malesef kurtaj olucam cok kotuyum kac gundur agliyorum geriye bana kalan ultrason fotografi oldu rabbim yanina aldi Allah ima sukur 2 yasinda bir oglum var rabbim onu bana bagislasin insallah onunla teselli buluyorum yapacak biseyim yok elden birsey gelmiyor rabbimden gelen hersey basim gozum ustune...Allah im kimseye evlat acisi yasatmasin insallah...
Çok geçmiş olsun

Rabbim sabir versin insallah:(İnsallah hayirlisiyla en kisa surede tekrar saglikli bir evlat sahibi olursunuz.Kac haftalikti acaba kalp atisi daha once duyulmus muydu:(

Back
X