Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ücretsizmi canım proğramBen Sprout diye bir uygulama kullanıyorum Android'te. Ios'ta da var aynısı. Arayüzü çok güzel. Açıklamaları da öyle.
Şöyle bir şey:
Eki Görüntüle 1842444
Evet, ücretsiz. Içinde reklam da yok.Ücretsizmi canım proğram
Sağol canımEvet, ücretsiz. Içinde reklam da yok.
Canım deri kalınmaları genelde çatlamaya meyilli bölgede olur istersen çatlak kremi kullanmaya başlaEdiyorum canım. Sağolsun kocam çok yardımcı. Yemeği temziliği alışverişi herşeye koşuyor. Ben 38 kocam 48 yaşında. İlk evliliğinden 2 oğlu var. Kız olacak düşüncesiyle gaza geldi. Bizde hep kız var hiç erkek doğuran yok. Ondan kız olacak ümidi var :) bana güvenio yani :)) Bana ya da Deniz'e bişey oluverir riskine karşı hep istirahatteyim. 6.haftadaki kasılmalarım ve bulantım da geçti. Şu an sıkıntım yok şükür.
Göğüslerim çok kaşınıyor. Büyüdüğü için dedi 2 kez doğuran bir arkadaşım. Onun dışında iyiyiz çok şükür.
aynı durumdayız o kadar aç ve çaresizim ki zorla ite kaka kraker falan yiyiyorum mide bulantim bas donmem yok cok şükür ama çoook açımK kararsiz_2013 benim de dün ilk defa midem bulandı. Allah'a şükür anlıktı galiba. Devam etmedi. Korkmana gerek yok bence. Ben hamile değilmişim gibi normal hayatıma devam ediyorum. Temizliğimide yapıyorum. Camımıda siliyorum.
Bende tek olumsuz şey hiç ama hiç iştahım yok. İsteyerek yediğim tek şey meyve. Ben de 1 kg vermişim.
Arkadaşlar çalıştığım için fazla giremiyorum. Bugün doktora gittim imzadan da anlaşıldığı üzere bebeğimin doğacağı tarihe göre 10 haftalık hamileyim. 15 gün önce 7+4 tüm. Bugün doktora gittim 10.haftada yani 15 gün sonra gel, omurgasına bakıcaz dedi ultrason da 8+4 çıktı çok şaşırdım. Doğum tarihi de 9 ocak olarak görünüyor. Adetimle zaten en başından beri uyumlu değil. Yani adetime göre hafta geri de anlamadım ben bu işi, moralim çok bozuldu.[/QUO
Canım adetle degil yumurtlamayla alakalı bi durum annelerin hesabı doktorlarınkine uymaz genelde yaklaşık 10 gün oynar.geç yumurtlaman olduysa moralini böyle bisey icin niye bozuyon saglikla kucagina al insallah.Arkadaşlar çalıştığım için fazla giremiyorum. Bugün doktora gittim imzadan da anlaşıldığı üzere bebeğimin doğacağı tarihe göre 10 haftalık hamileyim. 15 gün önce 7+4 tüm. Bugün doktora gittim 10.haftada yani 15 gün sonra gel, omurgasına bakıcaz dedi ultrason da 8+4 çıktı çok şaşırdım. Doğum tarihi de 9 ocak olarak görünüyor. Adetimle zaten en başından beri uyumlu değil. Yani adetime göre hafta geri de anlamadım ben bu işi, moralim çok bozuldu.
Merhaba. Neden moralini bozuyorsun ki geç döllenme olabilir çok yasanan bi durum canini sikma hicArkadaşlar çalıştığım için fazla giremiyorum. Bugün doktora gittim imzadan da anlaşıldığı üzere bebeğimin doğacağı tarihe göre 10 haftalık hamileyim. 15 gün önce 7+4 tüm. Bugün doktora gittim 10.haftada yani 15 gün sonra gel, omurgasına bakıcaz dedi ultrason da 8+4 çıktı çok şaşırdım. Doğum tarihi de 9 ocak olarak görünüyor. Adetimle zaten en başından beri uyumlu değil. Yani adetime göre hafta geri de anlamadım ben bu işi, moralim çok bozuldu.
Merhaba. Neden moralini bozuyorsun ki geç döllenme olabilir çok yasanan bi durum canini sikma hic
Doktor da öyle dedi sonra adet tarihimi sordu tekrar, 28 şubat dedim. Tamam işte diyor 15 16 gibi yumurtlamışsın. Hadi tamam o zaman 15 gün önce 7+4 olan bebek şimdi nasıl 8+4 çıkıyor onu anlamadım? ;(
Bir de 03 ocak olan doğum tarihi bugün 09 ocak görünüyor.
Evet benim oldu. İki kez kahverengi. Korkmustum. Ama Dr kirmizi olmadikca kan gibi korkma dedi. Yerleşme sürecinde akinti olabilir vs vs dedi gecen hafta..Arkadaşlar mrb. 6+4 olduk ama bugün az miktarda kahverengi akıntı oldu bu durumu yaşayan oldu mu aranızda.randvm Çarşamba günü inş bir sıkıntı yoktur
Allah im razi olsun insallah hayirli guzel haberlerle gelebilirim buryaÜmidinizi hiçbirşey bitirmesin Allah ol deyince olmayacak şey yok inşallah herşey yolunda gider. Ama bende arkadaşlar gibi düşünüyorum acele etmeyin kürtaj için. Allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah.
Allah im razi olsun insallah hayirli guzel haberlerle gelebilirim buraya rabbim nederse o olurÜmidinizi hiçbirşey bitirmesin Allah ol deyince olmayacak şey yok inşallah herşey yolunda gider. Ama bende arkadaşlar gibi düşünüyorum acele etmeyin kürtaj için. Allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah.
28 şubat mi ?? Anlamadim simdi.
Qcanim icini ferah tut ultrasonlarda herzamn dogruyu gostermez 1 mlim bile oynasa fark eder.Evet canım benim son adet tarihim 28 şubat normal şartlar da 14.15.16 yumurtlama günleri olur ya döngüne göre ben martın 11 de doktora gittiğim de yumurtam yarım cm civarıydı yani 5 mm çatlaması içinde 18 ile 20 mm olması gerekiyormuş. Yani o tarihler de henüz olgunlaşmamış oluyor. 28 şubat tarihine göre gebelik 2 hafta geridendi zaten hadi geç yumurtladım olabilir sonuçta, ama şuan bebeğin 15 gün öncesine göre 10 haftalık olması lazım çizelgedeki gibi ama 8+4 müş. Doktorda keseni ölçmüşüzdür dedi baktım önceki ultrasona keseyi değil şimdi ki gibi bebeği ölçmüş.