• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Evet benim oldu. İki kez kahverengi. Korkmustum. Ama Dr kirmizi olmadikca kan gibi korkma dedi. Yerleşme sürecinde akinti olabilir vs vs dedi gecen hafta..
Saol canım içime su serptin. Aslında ilk gebeliğimde de olmuştu ama progstan kullanmışım.suan da daha Dr a gitmeyince bi korktum açıkçası..ilk bebeğimi kaybedince inanılmaz korkularım oluyor ya buna da birsey olursa diye ama Rabb'ime emanet

Evet canım benim son adet tarihim 28 şubat normal şartlar da 14.15.16 yumurtlama günleri olur ya döngüne göre ben martın 11 de doktora gittiğim de yumurtam yarım cm civarıydı yani 5 mm çatlaması içinde 18 ile 20 mm olması gerekiyormuş. Yani o tarihler de henüz olgunlaşmamış oluyor. 28 şubat tarihine göre gebelik 2 hafta geridendi zaten hadi geç yumurtladım olabilir sonuçta, ama şuan bebeğin 15 gün öncesine göre 10 haftalık olması lazım çizelgedeki gibi ama 8+4 müş. Doktorda keseni ölçmüşüzdür dedi baktım önceki ultrasona keseyi değil şimdi ki gibi bebeği ölçmüş.
Canım alttan mı karından mı bakıyorlar? Ölçüsüne göre kaç haftalık olduğunu söylüyorlar ama keseyi herzaman aynı açıdan görmedikleri için ilk haftalarda net büyüklük vermiyorlar başka bir doktora daha görün istersen içini biraz ferahlatır hiç yoksa

Ayrica 8+4 ken kalp atisi gorunduyse hic problem yapma farki kapatir hizla bebisin.Bak bende kalp atisi icin gittim 6+1 haftalik dediler kalp atisi gozukmedigi icin 1 hafta sonra gel dediler 1 hafta sonra gittim 6+3 haftalik dediler ve yine kalp atisi gormediler normalde benimde 1 hafta once 6+1 haftalikti ve 1 hafta sonrasi 7 haftalik olmasi lazimdi bana kurtaj karari verildi kalp atisi gorulmedigi icin.Ama eger benim bebegim geride kalnadysa gercekten 6+3 haftaliksa kalp atimi gorulmemesi cok norml bide karindan baktilar.Ama eger 7 haftalik olmasi gerekiyorsa gercekten o zamn 6+1 deyken kalp atisi varms demekki gormediler 2 gun daha yasayip durdu kalbi demkki baska turlu aciklayamiyorum:KK43: Haftaya gidicem kurtaj icn son kez yine giricem ultrasona rabbimden umit kesilmez:KK43:
Allah yardımcın olsun canım

Buarada kızlar beden hamileliği kabul etmezse yan etkiler çıkarmış ortaya yanı beden uyarı veriyor yanlış bişeyler oluyor diyormuş :)) bazılarında bulantı şeklinde bazıların baş ağrısı şeklinde bazılarınsa alerji şeklinde uyarı gönderiyormuş. Benim halimi görseniz bi şükür namazı kılarsınız :KK48: ellerim kollarım yüzüm boynum egzama (kaşıntı,döküntü,kızarık,kabarık acaip çirkin bi alerji) ile kaplı hangi cildiyeye gittiysem hangi bitkisel karışımcıyla konuştuysam hemsi aynı yanıtı verdi ilk üç ayın içinde olduğum için bırak tedaviyi bi krem bi bitkisel yağ bile vermiyorlar!!! İnanın marletten alınan kremlere bile temkinli davranıyorlar. Beni gören herkes :KK57: (bu yüzden hamile olduğumu tüm dünya biliyor).

Ayrıca kızlar özellikle ilk üç ayın içinde kafanıza göre bitkisel yağ veya krem kullanmayın bitkisel diyip geçmeyin mutlaka cildiyeye danışın bazı yağlar hormon dengeni bile değiştiriyormuş.

Buarada kızlar beden hamileliği kabul etmezse yan etkiler çıkarmış ortaya yanı beden uyarı veriyor yanlış bişeyler oluyor diyormuş :)) bazılarında bulantı şeklinde bazıların baş ağrısı şeklinde bazılarınsa alerji şeklinde uyarı gönderiyormuş. Benim halimi görseniz bi şükür namazı kılarsınız :KK48: ellerim kollarım yüzüm boynum egzama (kaşıntı,döküntü,kızarık,kabarık acaip çirkin bi alerji) ile kaplı hangi cildiyeye gittiysem hangi bitkisel karışımcıyla konuştuysam hemsi aynı yanıtı verdi ilk üç ayın içinde olduğum için bırak tedaviyi bi krem bi bitkisel yağ bile vermiyorlar!!! İnanın marletten alınan kremlere bile temkinli davranıyorlar. Beni gören herkes :KK57: (bu yüzden hamile olduğumu tüm dünya biliyor).

Ayrıca kızlar özellikle ilk üç ayın içinde kafanıza göre bitkisel yağ veya krem kullanmayın bitkisel diyip geçmeyin mutlaka cildiyeye danışın bazı yağlar hormon dengeni bile değiştiriyormuş.
canım gecmis olsun Allah yardım etsin cok zordur eminim

Canım alttan mı karından mı bakıyorlar? Ölçüsüne göre kaç haftalık olduğunu söylüyorlar ama keseyi herzaman aynı açıdan görmedikleri için ilk haftalarda net büyüklük vermiyorlar başka bir doktora daha görün istersen içini biraz ferahlatır hiç yoksa

Karından canım ilk gittiğim doktor başka bir doktordu onun ölçüsüyle şimdi ki doktorun ölçüsü tutuyordu. Ne olduysa 15 gün öncesiyle şimdiki tutmuyor.

Haklısın. Makyaj yapmıyorum ben öğrendiğimden beri. Normalde de bir kalem bir rujdu zaten ama artık hiç yok. Sarı kantaron yağı yaptım kavanozda demleniyor şimdi. Doktora soracağım gittiğimde. Çatlaklara iyi geliyor.Zaten pek çok şeye faydası var kantaronun.

4+6 günlük hamileymişim 6.haftada mı gitsem diyorum görünmeyebilirmiş?
Canım görünmedeği zaman çok stres oluyorsun hemen gitmemek daha iyi tecrübeyle sabit. 1 haftalık beklesen daha iyi ben de 5+2 de gördüm. Sonra yok dış döllenme yok başka bişi stres ii olmuyo

Bu arada cuma günü kesimini gördük. Alttan bakarsak bebeği de görürüz dedi ama ben istemedim. Normalde pazartesiye randevum Ma mide bulantısı ve tansiyon düşüklüğünden korkup dayanamadım gittim doktora. 15ine kalp atışı için randevu aldık doktorumuz dan

kızlar merhaba :) benimde 5+4 günlük. pendikde oturan arkadaşım bende pendik taraflarındayım bölge hastanesinde yeliz hanıma gitcem onu tavsiye etti arkadaşlarım . kızlar bide bişey sorcam , ilk gittiğim doktor daha keseyi bile göremeden birsürü tahlil istedi sizden de böle isteyen oldumu? yani özelde yaptırsam baya pahalı olacak gibi. bende devlet hastanesinden randevu aldım ordaki doktorda kalp atışını duymadan bu testleri istemem ben dedi. napcağımı bilemedim .
sizin ilk gittiğinizde hangi testleri yaptırmanızı istemişlerdi ?[/QUOT mrb bende pendik tarafındayım ersoy hastanesine gidiyorum kalp atışı duyulunca doktor bi suru test istedi özelde 400 civarı tuttu marmarada yaptirdim bende şimdi 9 haftalık hamileym

Benim bacagimda böcek isirigi gibi alerji gibi şeyler oldu kasintidan kanamaya başlayınca Avil merhem verdi Dr. İlk gebelikte de 7.ayda gebelik alerjisi diye bi şey olmuştu yine kasintidan göbeğimi kanatiyodum o zamanda bunu vermişlerdi iyi geldi . bir sorsan Dr una . kasinti hissi çok fena :( bende bulantidan yataktan cikamiyorum. En çok kizima üzülüyorum onunla ilgilenmiyorum diye :(

Bugün 5+2 deyim doktor arıyorum eşimle gidicem göbekten mi alttan mı baktırdınız

Karından canım ilk gittiğim doktor başka bir doktordu onun ölçüsüyle şimdi ki doktorun ölçüsü tutuyordu. Ne olduysa 15 gün öncesiyle şimdiki tutmuyor.
Bence çok normal canım zaten doktor şüphelense alttan da bakar

Merhaba arkadaslar hepinizin hamileligi hayirli olsun.

Sat 29 nisan. Klomen kullanmistim bu ay.

31 may 648
2 haz 991
4 haz 1398 (5+1)

Dün 2 dr a gittim. Biri rahim kalinlasmasi iyi keseyi gordum dedi. Digeri rahim kalinlasmasi iyi kese yok ama rahimde bi kanama bolgesi var bu kesenin yerlesecegi yer muhtemelen dedi.

Keseyi goren dr persembe gunune keseyi goremeyen yarin ultrason kontrolune cagirdi.

Bhcg artislarim az. Benim gibi az artisla gebeligi saglikli devam eden var mi?

Merhaba arkadaslar hepinizin hamileligi hayirli olsun.

Sat 29 nisan. Klomen kullanmistim bu ay.

31 may 648
2 haz 991
4 haz 1398 (5+1)

Dün 2 dr a gittim. Biri rahim kalinlasmasi iyi keseyi gordum dedi. Digeri rahim kalinlasmasi iyi kese yok ama rahimde bi kanama bolgesi var bu kesenin yerlesecegi yer muhtemelen dedi.

Keseyi goren dr persembe gunune keseyi goremeyen yarin ultrason kontrolune cagirdi.

Bhcg artislarim az. Benim gibi az artisla gebeligi saglikli devam eden var mi?
Benn :) 125- 191-340 2 gün sonra 1500 ve 2.2 mm lik kese içini ferah tut senin de kese oluşmamış galiba benim de aynısı oldu % 66 yeterli dedi dr kalbi atıyor perşembe 8.6 mm di bebişim

Back
X