- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
Sağol canım darısı başına inşallahInsallah senin gibi mutlu haber almak nasip eder Allah. Gözünaydın..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım darısı başına inşallahInsallah senin gibi mutlu haber almak nasip eder Allah. Gözünaydın..
Neden takvım yapmıyosun kız. :)Merhaba arkadaslar,
Aranizda Gaviscon kullanan var mi?
Bende mide eksimesi var cok fazla, aile hekimi ilaci verdi ama ben kadin dogumcuya sormadan kullanmak istemedim.
Sali gunu randevum var zaten. 9 hafta oldu bu arada :)
Ben kullaniyorum kizimda zaten gaviscon sisesiyle uyuyodum :)) Dr yanma olduğunda iç dediMerhaba arkadaslar,
Aranizda Gaviscon kullanan var mi?
Bende mide eksimesi var cok fazla, aile hekimi ilaci verdi ama ben kadin dogumcuya sormadan kullanmak istemedim.
Sali gunu randevum var zaten. 9 hafta oldu bu arada :)
miğdem bulanmıyor neden bulanmıyor diyenlerede ben hortum tutacağım yaa sefasını sürün işte ne güzel hamilelik geçiriyoursunuz kusmak öyle çok güzel birşey değil derman kalmıyor insanda. sana güzel düşüneceksin hep demedimmi benPardon, niye bulanMIyor olacakti o. Tabi hamilelikte bulaniyor ama bende hicbirsey yokCok korkuyorum
![]()

bir yağ var aktarlarda bulunurmu bilmem bende araştırmadım henüz. türkcesi sarıkantaron yada kılıçotu yağı google öyle diyor. avusturyadayken arkadaşlarım bunu kullanırdı onlardan biliyorum.Kizlar merhaba. Catlak olusumuna karsi simdiden önlem almamiz gerekiyormus. Bu konuda arastirma yapan var mi ya da bir seyler kullanan?
gavisconu ben malesef kustum hiç sevmedim miğde yanmasında rennie şekerlerden kullanacağım bakalımBen kullaniyorum kizimda zaten gaviscon sisesiyle uyuyodum :)) Dr yanma olduğunda iç dedi
aaa varmıs bak türkiyedede biliniyormuşEvet. Sarı kantaron otu yağı hazırladım. Temmuz ortasından itibaren süreceğim.
içini ferah tut canım 12.haftaya kadar yavaş veya önden gidebiliyorlarmış bebişler yeterki sağlıklı olsunlarArkadaşlar çalıştığım için fazla giremiyorum. Bugün doktora gittim imzadan da anlaşıldığı üzere bebeğimin doğacağı tarihe göre 10 haftalık hamileyim. 15 gün önce 7+4 tüm. Bugün doktora gittim 10.haftada yani 15 gün sonra gel, omurgasına bakıcaz dedi ultrason da 8+4 çıktı çok şaşırdım. Doğum tarihi de 9 ocak olarak görünüyor. Adetimle zaten en başından beri uyumlu değil. Yani adetime göre hafta geri de anlamadım ben bu işi, moralim çok bozuldu.
miğdem bulanmıyor neden bulanmıyor diyenlerede ben hortum tutacağım yaa sefasını sürün işte ne güzel hamilelik geçiriyoursunuz kusmak öyle çok güzel birşey değil derman kalmıyor insanda. sana güzel düşüneceksin hep demedimmi ben![]()
Bizim burda dağ bayır kantaron tatlım. Türküye'de biliniyormuş ne demek ya???aaa varmıs bak türkiyedede biliniyormuşAktarlarda varmı bundan canım nerde bulabilirim
Allah im size bagislasin hayirli saglikli evlatlariniz olsun hayirlisiyla kucaginiza alin insallahMerhaba hanimlar Ikiz annesi oluyorum allah nasip ederse sat 15 nisan istanbul:)
Allah korusun ama hala dusuk riskim var malesef, biraz daha beklemek istiyorumNeden takvım yapmıyosun kız. :)
İçini ferah tut lütfen :) kizim 15 kilo bütün gün onu taşıyorum. Birşey olmaz merak etme son aylarda agir kaldirmayin deniyor.Kızlar banyoda su dolu kova kaldırdım hamile olduğumu unutup küçük bir kova ama doluydu 7-8 litre vardır bişey olur mu acaba çok endişeliyim çok salağım yemin ederim Allah ım inşallah bişey olmaz
içini ferah tut canım 12.haftaya kadar yavaş veya önden gidebiliyorlarmış bebişler yeterki sağlıklı olsunlar