• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Merhaba arkadaslar,
Aranizda Gaviscon kullanan var mi?
Bende mide eksimesi var cok fazla, aile hekimi ilaci verdi ama ben kadin dogumcuya sormadan kullanmak istemedim.
Sali gunu randevum var zaten. 9 hafta oldu bu arada :)

FB_IMG_1465115092070.webp

Merhaba arkadaslar,
Bende mide eksimesi var cok fazla, aile hekimi ilaci verdi ama ben kadin dogumcuya sormadan kullanmak istemedim.
Neden takvım yapmıyosun kız. :)

Merhaba arkadaslar,
Ben kullaniyorum kizimda zaten gaviscon sisesiyle uyuyodum :)) Dr yanma olduğunda iç dedi

Pardon, niye bulanMIyor olacakti o. Tabi hamilelikte bulaniyor ama bende hicbirsey yok :KK43: Cok korkuyorum :KK43:
miğdem bulanmıyor neden bulanmıyor diyenlerede ben hortum tutacağım yaa sefasını sürün işte ne güzel hamilelik geçiriyoursunuz kusmak öyle çok güzel birşey değil derman kalmıyor insanda. sana güzel düşüneceksin hep demedimmi ben :sinirli:

Kizlar merhaba. Catlak olusumuna karsi simdiden önlem almamiz gerekiyormus. Bu konuda arastirma yapan var mi ya da bir seyler kullanan?
bir yağ var aktarlarda bulunurmu bilmem bende araştırmadım henüz. türkcesi sarıkantaron yada kılıçotu yağı google öyle diyor. avusturyadayken arkadaşlarım bunu kullanırdı onlardan biliyorum.

Arkadaşlar çalıştığım için fazla giremiyorum. Bugün doktora gittim imzadan da anlaşıldığı üzere bebeğimin doğacağı tarihe göre 10 haftalık hamileyim. 15 gün önce 7+4 tüm. Bugün doktora gittim 10.haftada yani 15 gün sonra gel, omurgasına bakıcaz dedi ultrason da 8+4 çıktı çok şaşırdım. Doğum tarihi de 9 ocak olarak görünüyor. Adetimle zaten en başından beri uyumlu değil. Yani adetime göre hafta geri de anlamadım ben bu işi, moralim çok bozuldu.
içini ferah tut canım 12.haftaya kadar yavaş veya önden gidebiliyorlarmış bebişler yeterki sağlıklı olsunlar

Son düzenleme:
miğdem bulanmıyor neden bulanmıyor diyenlerede ben hortum tutacağım yaa sefasını sürün işte ne güzel hamilelik geçiriyoursunuz kusmak öyle çok güzel birşey değil derman kalmıyor insanda. sana güzel düşüneceksin hep demedimmi ben :sinirli:

Hahaha beni güldürdügün icin tesekkür ederim :KK48:

Valla kusmaya gerek yok, sirf bulantiya bile raziyim ben :KK70:

Valla ergenligimdede 1 tane bile sivilcem yoktu. O zamanda "ben ergen degilmiyim" diye üzülüyordum.

Yemin ederim hayatim hep dram, hep dram :KK70:

Kızlar banyoda su dolu kova kaldırdım hamile olduğumu unutup küçük bir kova ama doluydu 7-8 litre vardır bişey olur mu acaba çok endişeliyim çok salağım yemin ederim Allah ım inşallah bişey olmaz

Kızlar banyoda su dolu kova kaldırdım hamile olduğumu unutup küçük bir kova ama doluydu 7-8 litre vardır bişey olur mu acaba çok endişeliyim çok salağım yemin ederim Allah ım inşallah bişey olmaz
İçini ferah tut lütfen :) kizim 15 kilo bütün gün onu taşıyorum. Birşey olmaz merak etme son aylarda agir kaldirmayin deniyor.

içini ferah tut canım 12.haftaya kadar yavaş veya önden gidebiliyorlarmış bebişler yeterki sağlıklı olsunlar

İnşallah canım doktor da yok bir şey dedi hatta bebiş hareket ediyor bu güzel bir şey dedi. Acaba beslenmemle bir ilgisi var mıdır? Açıkçası pek iştahım yok, sabah bir poğaça, öğlen mercimek çorbası falan çalıştığım için işyerinde yemekte verilmiyor hazır şeyler yemek zorunda kalıyorum.

Back
X