• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Surekli uykum var ama hic uyuyamiyorum ben malesef.
Hwp kesik kesik. Sabaha kadar sayamiyorum kac kere uyandigimi.
aynen bende öyle 3-4 saat uyuyorum aralıksız sonra sabaha kadar kesik kesik uyuduğumu hiç anlamıyorum gündüzde vakit olmuyor zaten kestirmeye ki gündüz uyumak istemiyorum gece hiç uyyamam o zaman herhalde

Selam hanımlar Hayırlı Ramazanlar ben daha kalp atışı görmedim.Dun de oruç sadece 10 dk. tutabildim uykuya zaten doyulmuyor.2. hamileliğim 4 yaşında kızım var bu hamilelik te iştahsızlık beraber mide bulantısı var.Allah yardımcımız olsun mimiklerini korusun

bebişin iyi olduğuna sevindim canım beslenmeyle ilgili değildir kanaman. kimilerin hamileliği öyle geçiyor malesef. kk da iki arkadaşım var ikiside ayni şekilde hamilelikleri kanamalı geçti ilk dönemlerde ve ikisininde kızı olacak. bakalım seninki ne olacak hayırlısıyla.
canım ben 5 yıldızlı otelde çalışmama rağmen erzak alıyorum yanıma kimi zaman yemekler yağlı oluyor yiyemiyorum bu yüzden sende evden hazırla al yanına. sabahları yumurta haşlayıp ekmek arası bile yapıyorum düşün. çerez meyve dolduruyorum maşallah. :-) hıı birde su ve süt bol tüketmeye çalış

Yok benim kanamam yok çok şükür canım hatta hamileliğim normal geçiyor. Aşerme, kusma yok ara sıra bulantım oluyor. Bugün başka bir doktora gittim öneriyle 9+6 çıktı bebeğim, ultrason makinesi de o kadar güzeldi ki elleri, ayakları belliydi. İçim rahatladı çok şükür, zaten geç döllenme olmuş, adet tarihime göre 13 haftalık hamile olmaö gerekiyormuş.

BUTUN ANNELERIN DiKKATINE:anne::anne:
Bu cok ozel bir dua istegidir arkadaslar. Hem ramazan hem herkes hamile, eminim birimizin duasi kabul olacaktir:KK200:
Bu ikinci hamileligim biliyorsunuz arkadaslar. Anlatip kimseyi korkutmak istemedim ama ben cok riskli bir dogum yaptim malesef, doktorlar olebilirdin Allah korudu dediler.
Ve bu risk devam ediyor malesef.
Ve ben cok cok ama cok korkuyorum.
Su an dusuk riskim oldugu icin bu konuyu cok dusunmemeye calissam da yine de aklimdan cikmiyor malesef.
Doktorun biri ben dogumunu yaptiramam o riski alamam derken digeri hicbir sorun cikmayacak korkma ben hallederim diyor.
Ne olur bana dua edin, bu mesaji okuyup birer amin demeniz yeterli benim icin.
Eminim ki Allahim cevapsiz birakmayacaktir bu duayi. Cok tesekkur ederim simdiden herkese.
Rabbim yar ve yardimcin olsun.korkma her dogum bir olmuyor.benimde dogumum sikintili oldu.sezeryan olmak zorunda kaldim acil olarak.canini sikma.Rabbim gonlune ferahlik versin.

Benim okuduklarım kadarıyla tek başına bir ürün yetmiyor. Burt's Bees Mama Bee krem ve vücut yağına karar verdim ben. Bitkisel. Hayırlısıyla bebeğimin bakim ürünlerini de bu markadan almayı düşünüyorum. Buna destek olarak 20.hafta civarı Lierac Jel alacağım. 3. ay başlamak için uygunmus catlaktan korunmaya.

Arkadaşlar oğlumda sanırım 5 aylıktı başladığımda, her banyodan sonra sadece aloeveralı bebe yağı sürdüm. Çok şükür bi tane bile çatlağım yok. Bebe yağından önce bi ton para verip aldığım kremler resmen çamaşırlarımı eritti. Şimdi yine bebe yağı kullanıcam.

Arkadaşlar oğlumda sanırım 5 aylıktı başladığımda, her banyodan sonra sadece aloeveralı bebe yağı sürdüm. Çok şükür bi tane bile çatlağım yok. Bebe yağından önce bi ton para verip aldığım kremler resmen çamaşırlarımı eritti. Şimdi yine bebe yağı kullanıcam.

Evet bende bebe yagi kakao yagi dönüşümlü kullandim ve sifir çatlakla bitti ilki inş bu da öyle olur.

Kizlar kalp atislarini duydum bebegimide gordum kalbi oyle guzel atiyorki gobek kordonunu bile gordum boyuda 13.1 mm

Gözün aydın darisi basimiza

Kızlar dünden beri midem felaket yanıyor boğazim falan. Gaviscon içsem zararı olur mu acaba.
Ve neden olur acaba bu yanma.

Kizlar normalde bulantim cok oldu ama hic kusmamistim alisveris marketinin garajinda artik cikarttim :)) bi kerelgine mi devwmi gelir mi bilmiyorum ama cok zor birseymis bogazlarim acidi yandi

Ben tutmak istiyorum ama ilk aylar çocuk için çok önemli,eşimde tutmamı istemedi bu yıl tutmayacağım :(

İyi akşamlar herkese
Bende 6+3 teyim. Henüz dr gitmedim bugün bhcg ve progesteron testi yaptırmıştım
Bhcg : 82665
Progesteron : 33:67 çıktı. Bu haftalarda bu testleri yaptıran var mı acaba?
Umarım herkes bebeğini sağlıcakla kucağına alır.

Back
X