Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bugün tuttum. Doktoruma sormadım henüz. Soran var mı?Kızlar oruç tutan var mı aranızda? Bir de mide bulantısı çeken hala?
aynen bende öyle 3-4 saat uyuyorum aralıksız sonra sabaha kadar kesik kesik uyuduğumu hiç anlamıyorum gündüzde vakit olmuyor zaten kestirmeye ki gündüz uyumak istemiyorum gece hiç uyyamam o zaman herhaldeSurekli uykum var ama hic uyuyamiyorum ben malesef.
Hwp kesik kesik. Sabaha kadar sayamiyorum kac kere uyandigimi.
bebişin iyi olduğuna sevindim canım beslenmeyle ilgili değildir kanaman. kimilerin hamileliği öyle geçiyor malesef. kk da iki arkadaşım var ikiside ayni şekilde hamilelikleri kanamalı geçti ilk dönemlerde ve ikisininde kızı olacak. bakalım seninki ne olacak hayırlısıyla.
canım ben 5 yıldızlı otelde çalışmama rağmen erzak alıyorum yanıma kimi zaman yemekler yağlı oluyor yiyemiyorum bu yüzden sende evden hazırla al yanına. sabahları yumurta haşlayıp ekmek arası bile yapıyorum düşün. çerez meyve dolduruyorum maşallah.hıı birde su ve süt bol tüketmeye çalış
Rabbim yar ve yardimcin olsun.korkma her dogum bir olmuyor.benimde dogumum sikintili oldu.sezeryan olmak zorunda kaldim acil olarak.canini sikma.Rabbim gonlune ferahlik versin.BUTUN ANNELERIN DiKKATINE
Bu cok ozel bir dua istegidir arkadaslar. Hem ramazan hem herkes hamile, eminim birimizin duasi kabul olacaktir
Bu ikinci hamileligim biliyorsunuz arkadaslar. Anlatip kimseyi korkutmak istemedim ama ben cok riskli bir dogum yaptim malesef, doktorlar olebilirdin Allah korudu dediler.
Ve bu risk devam ediyor malesef.
Ve ben cok cok ama cok korkuyorum.
Su an dusuk riskim oldugu icin bu konuyu cok dusunmemeye calissam da yine de aklimdan cikmiyor malesef.
Doktorun biri ben dogumunu yaptiramam o riski alamam derken digeri hicbir sorun cikmayacak korkma ben hallederim diyor.
Ne olur bana dua edin, bu mesaji okuyup birer amin demeniz yeterli benim icin.
Eminim ki Allahim cevapsiz birakmayacaktir bu duayi. Cok tesekkur ederim simdiden herkese.
Benim okuduklarım kadarıyla tek başına bir ürün yetmiyor. Burt's Bees Mama Bee krem ve vücut yağına karar verdim ben. Bitkisel. Hayırlısıyla bebeğimin bakim ürünlerini de bu markadan almayı düşünüyorum. Buna destek olarak 20.hafta civarı Lierac Jel alacağım. 3. ay başlamak için uygunmus catlaktan korunmaya.
gözün aydın canimKizlar kalp atislarini duydum bebegimide gordum kalbi oyle guzel atiyorki gobek kordonunu bile gordum boyuda 13.1 mm
Tesekkurler hepimiz mutlu haberler alalim insallahgözün aydın canim
Insallah duyarsin sende benim gibi cok buyuk mutluluk o sesleri dinlemekBen de yarın dr.a gidicem. Allah'ın izniyle kalp atışlarını bi duysam içim rahatlayacak...
Arkadaşlar oğlumda sanırım 5 aylıktı başladığımda, her banyodan sonra sadece aloeveralı bebe yağı sürdüm. Çok şükür bi tane bile çatlağım yok. Bebe yağından önce bi ton para verip aldığım kremler resmen çamaşırlarımı eritti. Şimdi yine bebe yağı kullanıcam.
Kizlar kalp atislarini duydum bebegimide gordum kalbi oyle guzel atiyorki gobek kordonunu bile gordum boyuda 13.1 mm
hamilelik takvimini kendin oluşturuyorsun profil ayarlarından