- 11 Ekim 2013
- 1.340
- 1.294
- 333
- 35
Hayırlı olsun gözünüz aydın.2017 ocak annesi olmaya adayım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun gözünüz aydın.2017 ocak annesi olmaya adayım :)
Bende mide bulantısı yapmıyor. ilk üç ay kullanılıyor.folik asit sizin de midenizi bulandırıyor mu kızlar? bir de kaçıncı haftaya kadar kullanacağız acaba?
Kizlar bende 7+1 deyim kafayi yicem sabah oglen aksam yatarken her an mide bulantisi hep kusuyorum napicam bilmiyorum ayin 20 sinde dr randevum var bu mide bulantilari 3 aya kadar mi suruyordu daha yolun basindayim biktim sanki hayattan mahvoldum ya
. Bileklik aldim ben hiçbirşeye yaramadi beş gündür takiyorum kolumdayken kusuyorumBir arkadaşım bileklik takmıştı... Eczanelere bir sor iki bileğine de bilezik gibi bişi takıyordu iyi geldiğini söylüyordu dene istersen canım..
Aminnn..kızlarr merhaba nasıl gidiyor hamilelik? ben sonunda hastaneye düştüm serum yiyorum şuan. kusma ve özellikle ishal geçmeyince. bebişimiz çok iyi şükür çok hareketli maşallah dedi doktor çok rahatladım sıvı kaybı yüzünden tedirgindim. 10+3 üz Allah hepimizin bebişlerini sağlıklı kılsın![]()
Benim düşük tehlıkem var. Doktor ilişki yasak dedı. Demese bıle bende istemıyorum zaten. Çunku tehlıkelı aylar bu aylar. Allah korusun bebeklerımız zarar görebılırkızlar bu arada bi şey sorucam ama utanıyorum :/ bu süreç içerisinde cinselikte herhangi bir sorun yok sanırım değil mi? yani eşinizle herşey normal devam ediyor mu? diye sorsam.
durumu doktoruma da sorucam ama çekiniyorum nedense.
Geçmiş olsun canım. Serum ıyı gelir rahatlatır enazından.kızlarr merhaba nasıl gidiyor hamilelik? ben sonunda hastaneye düştüm serum yiyorum şuan. kusma ve özellikle ishal geçmeyince. bebişimiz çok iyi şükür çok hareketli maşallah dedi doktor çok rahatladım sıvı kaybı yüzünden tedirgindim. 10+3 üz Allah hepimizin bebişlerini sağlıklı kılsın![]()
Geçmiş olsun canım sıvı kaybı bu haftalarda oluyormuydu neden öyle düşündün ki .kendine dikkat et canımkızlarr merhaba nasıl gidiyor hamilelik? ben sonunda hastaneye düştüm serum yiyorum şuan. kusma ve özellikle ishal geçmeyince. bebişimiz çok iyi şükür çok hareketli maşallah dedi doktor çok rahatladım sıvı kaybı yüzünden tedirgindim. 10+3 üz Allah hepimizin bebişlerini sağlıklı kılsın![]()
Teşekkür ederim, sizin de gözünüz aydın.Hayırlı olsun gözünüz aydın.
bize yasak doktor 3 ay perhiz dedikızlar bu arada bi şey sorucam ama utanıyorum :/ bu süreç içerisinde cinselikte herhangi bir sorun yok sanırım değil mi? yani eşinizle herşey normal devam ediyor mu? diye sorsam.
durumu doktoruma da sorucam ama çekiniyorum nedense.
folik asit sizin de midenizi bulandırıyor mu kızlar? bir de kaçıncı haftaya kadar kullanacağız acaba?
Geçmiş olsun. serumla rahatlarsın iyi olmuş hasteye gitmen bebişte iyiyse sorun yok yat dinlenkızlarr merhaba nasıl gidiyor hamilelik? ben sonunda hastaneye düştüm serum yiyorum şuan. kusma ve özellikle ishal geçmeyince. bebişimiz çok iyi şükür çok hareketli maşallah dedi doktor çok rahatladım sıvı kaybı yüzünden tedirgindim. 10+3 üz Allah hepimizin bebişlerini sağlıklı kılsın![]()
Gecmis olsun cnm yat dinlen hastanede bosver en azından serumunu yer yatarsin bende kendimi ramazandan dolayi biraz zorkadik galiba sanurdu ifitardi sol tarafim agriyor ama kramo seklijde degil karin agrisi gibi yatinca geciyor bunun icin hastaneye gitsem beni kovarlar :)) dusuk yaparken gitmistim agri sanci bunlar normal seyler deyip kizmislardi tabi şimdi hastanemi degistirdim özel hastaneye gittik baktim bugun ama bunu icin ozel doktorda bulmam lazim mis onu araştırıyorumkızlarr merhaba nasıl gidiyor hamilelik? ben sonunda hastaneye düştüm serum yiyorum şuan. kusma ve özellikle ishal geçmeyince. bebişimiz çok iyi şükür çok hareketli maşallah dedi doktor çok rahatladım sıvı kaybı yüzünden tedirgindim. 10+3 üz Allah hepimizin bebişlerini sağlıklı kılsın![]()
Benimde 8. haftada kaybolmuştu canım merak etme sanki hiç hamile değilmişim gibi rahattım.bulantılar da kesildi gibi 3 gündür baya iyiyim herkesin sonradan artar benim azaldı nedense :)
Aynı durumdayız benimde bulantılar uzun süredir kayboldu sadece düzensiz uyuduğumda yada yorulduğumda hafiften yokluyor ama acayip mide ağrım var sanki gaz birikimi mi desem mideme taşmı oturmus desem tek sorunum bu ama cidden rahatsız edici. sizin adınıza sevindim.Bu seni korkutmasın benimde öyle oldu hatta bişey mi oldu diye doktora sordum olabilir dedi ve herşey yolunda şimdi ara ara bulantı yokluyo onun dışında hayatım işim normal
Teşekkür ederim zaten elimdeki görüntü çok küçük 7 haftalık hiç bişi görünmüyor :))12-13. Haftanın ultrason resminde daha net çıkıyormuş Canım bende sayfaya bi göz gezdirdim ordan gördüm
Tebrikler canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Merhaba bayanlar, ben de 7+6 haftalık hamileyim. Bulantım çok yok şükür, idare edebilir durumdayım. Zor geçen hamişlere kolaylıklar diliyorum.
Evet canım özellikle çok eğilip kalkınca yada ayakda durunca bel kasık hatta alttan sancım oluyor yürüyemiyorum bile öyle olunca hemen bacaklarımı yüksek bir yere dayıyorum 10 15 dk uzaıyorum. Doktoruma anlattım korkma kanaman olmadığı sürece sorun yok dedi banakızlar selam.
sizlerde de arada adet sancısına benzer sancılar oluyor mu? Bazen de gaz sancısı gibi sancılarım oluyor. Sancı dediğin çekilir sıkıntı değil de dün gece bebeğe bir şey olucak diye korktum baya. hatta gecenin 3'ünde eşimle hastaneye mi gitsek acaba diye düşündük.. sabaha bir şeyim kalmadı neyse ki..
normal bir durum mudur acaba? siz de böyle sancılar oluyor mu arada? hepimize kolaylıklar dilerim.
Tebrikler gözün aydın :)2017 ocak annesi olmaya adayım :)
Çok geçmiş olsun canım nasılsın nasıl oldun. Ay oğlumda bende 5. aya kadar serumla yaşıyordum nerdeyse hiç bişi yiyemiyordum inşallah bununla kalırsın canım. Çok sevindim bebişin hareketliymiş bak ne güzel.kızlarr merhaba nasıl gidiyor hamilelik? ben sonunda hastaneye düştüm serum yiyorum şuan. kusma ve özellikle ishal geçmeyince. bebişimiz çok iyi şükür çok hareketli maşallah dedi doktor çok rahatladım sıvı kaybı yüzünden tedirgindim. 10+3 üz Allah hepimizin bebişlerini sağlıklı kılsın![]()
teşekkür ederim canımBenimde 8. haftada kaybolmuştu canım merak etme sanki hiç hamile değilmişim gibi rahattım.
Aynı durumdayız benimde bulantılar uzun süredir kayboldu sadece düzensiz uyuduğumda yada yorulduğumda hafiften yokluyor ama acayip mide ağrım var sanki gaz birikimi mi desem mideme taşmı oturmus desem tek sorunum bu ama cidden rahatsız edici. sizin adınıza sevindim.
Teşekkür ederim zaten elimdeki görüntü çok küçük 7 haftalık hiç bişi görünmüyor :))
benn...kasık ağrım da var hala ara ara belim hep ağrıyor ama...beli ağrıyanın oğlu kasığı ağrıyanın kızı olur demişti kaynanam... :))kızlar merhaba çok yazamasam da takipteyim hepinizi, benim gibi bel ağrısı yaşayanınız var mı merak ediyorum![]()