- 3 Ekim 2007
- 14.798
- 37.540
- 1.123
- 40
Cok gecmis olsun. Doktora gittiniz mi?Kizlar düştüm ayağım burkuldu şişti üstüne basamiyorum eşimde yurtdışında çok acıyor mahfoldum ben
Ailenizden kimse yok mu yardimci olabilecek, cok zor olur diger turlu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok gecmis olsun. Doktora gittiniz mi?Kizlar düştüm ayağım burkuldu şişti üstüne basamiyorum eşimde yurtdışında çok acıyor mahfoldum ben
Ye tatliyi dogur Hakkiyi, ye eksiyi dogur Ayseyi derler ya :) hurafe tabi bunlar ama ben ilk hamileligimde de hic tatli yiyememistim, kiz oldu :)Benım bıldığımde tatlı yıyenlerın kızı oluyor çoğunlukla
Esra senin kac haftalik oldu? Ne zaman takvim yapicaksin?Ye tatliyi dogur Hakkiyi, ye eksiyi dogur Ayseyi derler ya :) hurafe tabi bunlar ama ben ilk hamileligimde de hic tatli yiyememistim, kiz oldu :)
Birkac haftaya ogreniriz cinsiyetleri herhalde.
9 +2 su an. Dusuk riskim oldugu icin takvim yapmamistim, korkuyorum biraz.Esra senin kac haftalik oldu? Ne zaman takvim yapicaksin?
Sağolun kimse yok yanlzm v çok zor yattım ole sabah ola haYrolaCok gecmis olsun. Doktora gittiniz mi?
Ailenizden kimse yok mu yardimci olabilecek, cok zor olur diger turlu.
Ama sisti diyorsunuz ya bir sey varsa? Doktora gitmeden olmaz ki.Sağolun kimse yok yanlzm v çok zor yattım ole sabah ola haYrola
Çok geçmiş olsunKizlar düştüm ayağım burkuldu şişti üstüne basamiyorum eşimde yurtdışında çok acıyor mahfoldum ben
3 nisanSon adetın kaçdı canım
Ben hiç hatırlamıyotum ne kızımda ne oğlumda böyle bir tiksinme yaşamamıştım. Çok tuhaf bir şey berbat bır durum. Tatlının ismi bıle geçince midem kslkıyor. Çok tuhaf.Ye tatliyi dogur Hakkiyi, ye eksiyi dogur Ayseyi derler ya :) hurafe tabi bunlar ama ben ilk hamileligimde de hic tatli yiyememistim, kiz oldu :)
Birkac haftaya ogreniriz cinsiyetleri herhalde.
Ben de kokulara karsi falan daha hassasimBen hiç hatırlamıyotum ne kızımda ne oğlumda böyle bir tiksinme yaşamamıştım. Çok tuhaf bir şey berbat bır durum. Tatlının ismi bıle geçince midem kslkıyor. Çok tuhaf.
Kızlar tatlılardan çikolatadan tatlı kokusundan öyle tiksiniyorumki. Tatlı yada pasta satılan yerlerden alışveriş bile yapamıyorum. Midem öyle kötü oluyorki. Kızımın çikolatalarından bile tiksiniyorum elime bile alamıyorum.
Ama sisti diyorsunuz ya bir sey varsa? Doktora gitmeden olmaz ki.
Cok zor boyle zamanlarda yalniz olmak, insan cok kirgin oluyor.
Allah yardimciniz olsun[/QUO
Allah razi olsun artık yarın bir taksiye binip gidicem çok zor yalnızlık birde ikiz gebelik çok zor ayağa kalkamiyorum
sıvı kaybını kusma ve özellikle ishal yaptı bende canım ishal öyle 1-2 gün değildi 2-3 haftadır vardı hergün olmasada tam geçmiyordu. ishal bizim dönemde ve gelecek dönemlerde tehlikeli olabilir bebişde su kaybediyor çünki doktorda iyi gelmişsin dedi.Geçmiş olsun canım sıvı kaybı bu haftalarda oluyormuydu neden öyle düşündün ki .kendine dikkat et canım
o ağrılar bendede oluyor canım ara ara hala bende endişeleniyorum sonra bebiş büyüyodur deyip kendimi teselli ediyorum. bugün serumun etkisindenmidir nedir aralıksız uyudum 6 ya kadar çok mutlu oldum :)Gecmis olsun cnm yat dinlen hastanede bosver en azından serumunu yer yatarsin bende kendimi ramazandan dolayi biraz zorkadik galiba sanurdu ifitardi sol tarafim agriyor ama kramo seklijde degil karin agrisi gibi yatinca geciyor bunun icin hastaneye gitsem beni kovarlar :)) dusuk yaparken gitmistim agri sanci bunlar normal seyler deyip kizmislardi tabi şimdi hastanemi degistirdim özel hastaneye gittik baktim bugun ama bunu icin ozel doktorda bulmam lazim mis onu araştırıyorum
bende bir kac gün önce kestirdim uzamışlardı baya. batıl inançlar bunlar dinimizde yok öyle birşeykestirmeme nedenki ben kestircem valla hem hamile hem uzun saç yaz mevsiminde zor oluyor